Nagyobb kapacitás - nagyobb igényekre szabva/ Side-by-side hűtőszekrények

Side by side hűtő a nappaliban

A Side-by-Side hűtőket azoknak tervezték, akik kizárólag a legnagyobb mérettel érik be.

A Side-by-Side, vagy amerikai típusú hűtőszekrényeket azoknak tervezték, akik a hűtők terén kizárólag a legnagyobb mérettel elégednek meg. Nagycsaládosoknak kiváló választás, hiszen ahol már gyerekek vannak, sosem lehet elég finomság a hűtőben... 

Azok számára is ideális, akik rendszeresen nagy baráti, családi összejöveteleket tartanak, amikor egy hadseregnyi ember számára kell főzni - egyszerre.

Vannak persze prózaibb okok is, miért választ valaki egy kétajtós, amerikai típusú hűtőszekrényt? 

Mert a Liebherr side-by-side készülékeket úgy teszi őssze ahogy Önnek tetszik.

Válogassa ki a legidelisabb hűtő, fagyasztó és akár borhűtőt és tegye össze egy készüléknek. Egyedi hűtőszekrény pl. az alábbi képen, ahol két fagyasztót, egy normál hűtőt és egy borhűtőt építettek össze, mintha egy készülék lenne. Tudjon meg többet, az Egyedi hűtőszekrényt tud alkotni Liebherr cikkemből.

Nézzük tovább a Liebherr side-by-side előnyeit:

Ice Maker

A korszerű típusokban állandó vízcsatkalozással ellátott Ice Maker jégkockakészítőt is talál, amely minden alkalommal a legjobb minőségű jégkockát állítja elő. Ez a szuper kis szerkezet megbízható társa lesz ha egy forró hétvégén megkíván egy hűsítő italt, vagy ha váratlanul betoppan a vendégsereg. A két fiókban minden alkalomra elegendő jégkockát talál. A funkciót természetesen ki is kapcsolhatja, ha nincs szüksége rá.

Energiafogyasztás

Az új beépíthető eszközeink csúcshelyezést érnek el a hatékonysági besorolásban. Ezzel védik környezetünk értékes nyersanyagforrásait, az alacsony áramköltségeknek köszönhetően pedig az Ön pénztárcáját is.

Zajszint

A modern lakóterek kialakításánál a konyha és a nappali egyre inkább egybeolvad. Ez megnöveli a különösen halk konyhai eszközök jelentőségét. Új beépítési programunk ezért a rendkívül halk készülékek széles választékát kínálja. Részben még a rendkívül halk 29 dB-t is elérik.

Ezen kívül számtalan előnye van egy Side-by-Side hűtőnek.

Frissentartó lehetőségek:

BioFress és a EasyFress rekeszek. 

EasyFresh.

Ideális gyümölcsök és zöldségek számára. Itt a gyümölcsök és zöldségek csomagolás nélkül is jól érzik magukat. Ha ugyanolyan a hőmérséklet, mint a hűtőrészben, és légmentesen le van zárva a rekeszben, a saláta például 7 nap után még mindig friss és ropogós. (Az alapkészülékekbe találja) 

biofresh liebherr frissen tartás zöldség gyümölcs

BioFresh:

biofresh liebherr frissen tartás zöldség gyümölcs

A jól bevált BioFresh technológiának köszönhetően nem sokkal 0 °C felett, jelentősen alacsonyabb hőmérsékleten tárolhatja az élelmiszert, mint a készülék többi részében. A légzáró Fruit & Vegetable rekeszben az ideális páratartalomnak köszönhetően a gyümölcsök és zöldségek tovább maradnak frissek. A húsok, halak és tejtermékek legjobb tárolási helye a Meat & Dairy rekesz.

BioFresh-Professional Hydro Breeze funkcióval.

biofresh liebherr frissen tartás zöldség gyümölcs

Hűtés profi módon. Egy hűvös köd, amely balzsamként takarja be a gyümölcsöket és zöldségeket. A köd gondoskodik a ropogós frissességről, és javítja a struktúrát — különleges wow-hatás a gyümölcsöknek és zöldségeknek a BioFresh Professional rekeszben.

BioFresh Professional Fish & Seafood-Safe funkcióval.

biofresh liebherr frissen tartás zöldség gyümölcs

Akár a frissen fogott hal a piacról. A különösen érzékeny élelmiszereket, mint a halak és a tenger gyümölcsei, a legjobb jeges hőmérsékleten és alacsony páratartalom mellett tárolni. Az állandó –2 °C-os hőmérséklet a Fish & Seafood rekeszben ideális a hoszszantartó, friss íz megőrzéséhez.

Könnyebb bepakolásért 

biofresh liebherr frissen tartás zöldség gyümölcs

Az új beépíthető készülékek felszereltsége nagyobb szabadságot biztosít Önnek: az egy kézzel is könnyen áthelyezhető, osztható üveglap segítségével helyet teremthet a magas edényeknek és palackoknak is. Szereti a rendet? Akkor mindenképp olyan készüléket válasszon, ahol van osztott polc.

NoFrost.

biofresh liebherr frissen tartás zöldség gyümölcs

Nincs több leolvasztás. Az automatikus leolvasztási funkció garantálja a fagyasztott áru tartós frissességét. Az élelmiszerek köztes tárolására sem lesz szükség a kézi leolvasztás közben. Az állandóan optimális mélyhűtés megszakítás nélkül fenntartható.

side-by-side liebherr 

Szereti a borokat? Szívesen tárolná őket otthonában is, de csak ezért nem akar beruházni egy borhűtőre? Nem kell! A Liebherr SBSes Side-by-side hűtőszekrény kétzónás bortemperáló résszel is büszkélkedhet, amelyben két különböző hőmérsékleti tartomnyt állíthat be. Nem ez az egyetlen előnye ennek a modellnek: 3 Bio Fresh rekeszt, valamint BioFresh Plus fiók is van benne.

A BioFresh rekeszeket teleszkópsínekre szerelték és az oldalfal síkjába süllyesztették, így már akkor is egyszerűen kihúzhatja és kiveheti őket, ha csak 90°-ban nyitja ki a hűtőajtót.

Háziasszonyként már tudjuk, hogy a háztartási gépek energiafogyasztása, funkcionalitása az, ami igazán számít a használatukkor. Ennek ellenére nem árt, ha jól is néz ki a gép. A Liebherrnél erre is ügyeltek: a BlackSteel modellek (amelyekről itt olvashat bővebben) fekete nemesacél felülettel rendelkeznek, így az ízléses fejete lakk felületen a karcolások valamint az ujjlenyomatok is kevésbé tapadnak meg. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan mutat egy modern konyhában.

Mindezek melett számos egyéb extra teszi még kényelmesebbé a készülék használatát. A LED-ek a tökéletes megvilágításról gondoskodnak, az ajtóba épített SoftSystem csillapítja a mozgást az ajtó záródásakor és puha ajtócsukást biztosít.

Tudjon meg többet:

3 alapvető dolog, amit figyelembe kell vennie hűtőszekrény választásnál!

Kisokos fagyasztókhoz

Mi teszi a Liebherr hűtőszekrényt különösen csendessé

Melyek a Side-by-side hűtők előnyei és hátrányai?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Ápr 04.