Tényleg fontosabb a telefon, mint a háztartási készülékek? Bosch

telefon fontosabb mint a mosógép

Tényleg fontosabb a telefon, mint a háztartási készülékek?

A telefonra nem, de a háztartási gépeinkre sajnálunk kiadni magasabb összeget. Miért?

Nem akarok senkit megbántani, de nem értem, hogy ha rengeteg pénzt kiadunk egy telefonra, amit 1-2 évente lecserélünk, akkor miért várjuk el egy 100 e Ft alatti mosógéptől, hogy 10-15 évig kiszolgáljon minket?

A legújabb iPhone akár 500.000 Ft-ba is kerülhet. De nézzünk egy átlagos Huawei, vagy Samsung készüléket, azok is 150.000 Ft körül mozognak, még egy alacsony kategóriás készülék is 70.000 Ft körül kezdődik.

Egy középkategóriás telefon áráért, már minőségi háztartási gépeket választhatunk, melyek hosszú távon könnyítik meg életünket, vagy épp a főzés sütés örömeivel ajándékoznak meg minket.

telefon vagy mosógép

Magas minőségű mosógép, közepes telefon áráért!

Bemutatom a Bosch WAN28290BY Elöltöltős mosógépet mely már a 2019-es évben is az egyik kedvenc volt és azóta is töretlenül keresett készülék.

Ez a Bosch Serie 4-es mosógépe, 8kg kapacitással akár nagyobb családoknak is ideális választás és abszolút jó ár/érték arányban is.

olcsó mosógép

A+++ energia besorolással bír, így biztos, hogy kevés az áramigénye, ez azt jelenti, hogy akár minden nap elindíthatja és mégsem fog az áramszámlája az egekbe szökni. Ez azért is fontos, mert így védi a bolygónkat, és ezzel hozzájárul az unokái jólétéhez is.

AquaStop rendszerrel készült, ami azt jelenti, hogy vízvédelemmel van ellátva. Ez egy speciális biztonsági rendszer, mely vízszivárgás esetén közvetlen a vízcsapnál zárja el a vízbevezetést, így folyamatos védelmet biztosít.

Óriási kijelző és könnyű irányítás jellemzi!

Nélkülözhetetlen a gyors mosási program, mely ezeknél a Bosch mosógépeknél 15 és 30 perc alatt valósul meg.

Fontos, hogy súlyautomatikával készült, így mindig a töltet mennyiségéhez igazítja a víz- és energiafelhasználást . Tehát nem baj, ha nem tudja telerakni a gépet, mert kevesebb ruhát is gazdaságosan tisztít.

Kattintson ide és tudjon meg többet erről a Bosch mosógépről >>>

A mosogatógép Ön helyett dolgozik! És a telefon???

A kedvenc háztartási gép a mosogatógép. Egy jó mosogatógép vizet spórol és több szabadidőt biztosít, miközben csillogó edényei lesznek.

Olvassa el a cikkem, ahol akár 100.000 Ft alatti zseniális mosogatógépet és családi készüléket is bemutatok.

Elképesztő, hogy a hűtők is olcsóbbak, mint sok mobiltelefon!!!

olcsóbb a hűtő mint egy mobil

Megnéztem a legnépszerűbb Bosch hűtőszekrényeket és döbbenten bámulok magam elé, mert ezek a minőségi szuper készülékek se érik el egy felsőkategóriás mobiltelefon árát! Az egészségünkért a legtöbbet akkor tehetjük, ha egy korszerű hosszan frissen tartó hűtőszekrényben tároljuk az élelmiszereinket. Ezen aztán tényleg ne spóroljunk.

A 2020 TOP Bosch hűtőszekrényei között már 150.000 Ft alatt olyan készüléket talál, ami ideális egy családnak. Ilyen árkategóriájú mobiltelefonnal meg gyerekek járnak nap mint nap az utcán….

Ismerje meg a 2020 TOP Bosch hűtőszekrényeket >>>

Ön a legújabb iPhone árát rászánná egy elképesztő gőzsütőre?

Ha a válasz igen, akkor ezt nézze meg.

Bosch Serie8 HSG636BS1 Gőzsütő 12 funkcióval

gőzsütő

A Bosch Serie8 sütők folyamatosan monitorozzák az étel minőségét, készültségét így teljesen önállóan dolgoznak. Mindegy, hogy szárnyast, halat, vegetáriánus rakottat, süteményt vagy desszertet készít – kedvenc étele elkészítésében az asszisztens segít Önnek, így a tökéletes eredmény mindig garantált, a legkényelmesebb módon.

  • Az Assist funkció, amely – mint konyhája leghűségesebb asszisztense – gondoskodik a tökéletes eredményről. Csak válassza ki a kívánt ételfajtát, és a sütő pillanatok alatt hozzárendeli a szükséges sütési időt, hőmérsékletet és sütési módot. Ugye milyen nagyszerű?
  • Gőzsütő révén, kiválóbb eredményt érhet el, ha az ételek néha nedvességet kapnak. Az AddedSteam hozzáadott gőz funkcióval rendelkező sütőkben pontosan ez történik, egyetlen gombnyomásra.
  • Belül szaftos, kívül ropogós kenyerek, péksütik... a teljes értékű gőz funkcióval rendelkező sütőben. Zöldségek és halak párolásakor is kitűnő választás.
  • Expressz gyorsaság a mikrohullámú funkcióval is rendelkező sütőkben. Az ízvilágon a hozzáadott mikrohullám semmit sem változtat.

Új funkciók – minden esetre

  • Könnyített takarítás az ECO Cleannel: a habosított kerámiából álló bevonat megakadályozza a szennyeződések kialakulását. A bevonat magába szívja a koszt, és oxidáció segítségével lebontja őket.
  • Lágyan záródó ajtók - Komfort ajtó – teljes csillapítással: a Serie8 sütők SoftOpen és SoftClose ajtóval rendelkeznek.
  • Hatalmas méretű sütőtér: az akár 71 literes űrtartalomnak és a nagyobb tepsiknek hála a legnagyobb sültek is kényelmesen elférnek, ráadásul több adagot is készíthet egyszerre.
  • 10° C-al hűvösebb ajtók. A leghűvösebb Bosch sütőajtó alig 30° C hőmérsékletűre melegszik fel, így nem süti meg a kicsik kezét sem.
  • 4D Hőlégbefúvással akár 4 szinten is süthet – egyszerre.

Nézze meg a Bosch onlinemárkaboltban ezt a zseniális beépíthető sütőt >>>

Bosch beépíthető sütőinkhez, kattintson ide >>>

A 21. század új kihívások elé állít minket. Haladnunk kell a korral és használni az életünket jobbá és könnyebbé tevő új kütyüket, fejlesztéseket. De ne feledjük, hogy mi az, amire tényleg szükségünk van! Tudnunk kell rangsorolni, hogy mi a fontos nekünk, a családunknak és mi a divat… Remélem egy kicsit elgondolkodtattam, és a vásárlásaiban tudatosabb lesz.

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, rendeléssel vagy szállítással kapcsolatban, hívja beépíthető sütő szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Olvasson tovább:

Létezik gyermekbarát hűtőszekrény?

Indukciós főzőlapok működtetése

TOP Bosch Mosogatógépek 2020

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Júl 23.