Bosch TOP háztartási gépek 2020-ban is

bosch top gépek 2020

Bosch TOP Gépek 2020-ban is

2019 legnépszerűbb gépei, 2020-ban is megállják a helyüket!

 

Kíváncsi voltam, hogy melyik három Bosch háztartási gépet választották vásárlóink 2019-ben. Tavalyi évben az Onlinemárkaboltok 3 milliárd forint értékben adott el háztartási gépeket, melynek óriási részét a Bosch onlineMárkabolt gépei tették ki. Ez nem csoda, hiszen magas minőséget képviselnek a piacon, és egyedi igényeket is kielégítenek.

Érdekes, hogy mi magyarok egyre jobban felfedezzük a mosogatógépek előnyeit. Már nem csak a gazdagabb réteg engedheti meg magának ezeket a szuper kis készülékeket, melyek rengeteg időt spórolnak egy háziasszonynak. Illetve szerencsére már mindenki tudja, hogy gazdaságosabb mosogatógéppel mosogatni, mint kézzel. Talán ez az egyik oka annak, hogy két mosogatógép is bekerült a 3 legnépszerűbb Bosch háztartási gép közé a 2019-es évet illetően.

 

Beépíthető mosogatógép

Amennyiben Ön a beépített mosogatógépet részesíti előnyben, akkor biztosan jó választás a Bosch SMV45GX02E Beépíthető mosogatógép.

bosch top beépíthető mosogatógép

Ez egy 12 terítékes mosogatógép, mely a legjobb energia besorolással bír, (A+++) és csak 9,5 liter vizet használ egy ciklus alatt. A 44dB zajszint abszolút halk és sokféle programja a legtöbb háztartást kielégíti: Intenzív 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Üveg 40 °C, 1h 65 °C 2 speciális opció: Higiénia Plus, Extra szárítás

Nézze meg a Bosch onlineMárkaboltban ezt a szuper mosogatógépet >>>

 

Szabadonálló mosogatógép

Szintén 12 terítékes az a Bosch SMS40E32EU Szabadonálló mosogatógép melyet 2019-ben a legtöbben vásároltak meg. Ez a mosogatógép picit több áramot és vizet fogyaszt mint az előbb említett beépíthető mosogatógép, de még így is gazdaságosabb mint a kézzel való mosogatás.
4 program lehetőség van benne: normál 65 °C, ECO 50 °C, gyors 45 °C, előmosogatás, és egy kiegészítő opció: féltöltet mosogatás. A féltöltet az egyik kedvenc funkció, hiszen kisebb családoknál, idősebbeknél nem lesz mindig tele a gép, a féltöltet opció pedig pont ilyen alkalmakkor tökéletes.

Ismerkedjen meg a Bosch SMS40E32EU mosogatógéppel >>>

 

Beépíthető sütő akár szettben is

beépthető sütő

Az első három legtöbbet választott háztartási gépben van a Bosch HBF133BR0 beépíthető sütő. Ez a gyönyörű fekete készülék többféle szettben is (főzőlappal együtt) megtalálható, mert annyira szeretik a vásárlók. Könnyű kezelése és modern megjelenése sokféle konyha dísze lehet. 5 féle funkciójában megtalálható a hőlégkeverés, mely több szinten való egyidejű sütésre ad lehetőséget és a grill funkció a legkedveltebb. „A” energia besorolása abszolút gazdaságos használatot biztosít.

Nézze meg vásárlóink kedvenc sütőjét >>>

 

A Bosch onlineMárkaboltban több száz hasznos és takarékos háztartási gépet talál. Amennyiben nem biztos a választásában, hívja fel szakértőinket, akik örömmel segítenek Önnek a döntésben. Tel. +36-1/748-2128

Olvasson tovább

Miért jobb egy nagy mosógép, akár kis családoknak is...

Öntisztító sütők- Valóság vagy Mítosz?

6+1 tény Bosch NoFrost hűtő- és fagyasztó készülékekről

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Febr 10.