Bosch TOP3 hűtőszekrény 2020-ban

legjobb bosch hűtő

TOP Bosch hűtőszekrények 2020-ban!

Ezekkel a hűtőkkel könnyebb lesz az élete!

Az életünk az evés körül forog, így nélkülözhetetlen egy jó hűtőszekrény.  Gondoljon bele, hogy az egészséges étkezés napi 5, de a legtöbb család 3x biztos eszik naponta.  Kitalálni is nehéz napról-napra, hogy mi kerüljön az asztalra, nemhogy minden nap bevásárolni hozzá. Spóroljon időt, energiát magának egy szuper hűtőszekrénnyel, melyben sokáig frissen maradnak az ételek.

Nehéz dönteni a hatalmas kínálatban, ezért megnéztem, hogy 2020- ban a Bosch hűtőszekrények között melyik az TOP 3 a magyar családok körében.

A megbízhatóság záloga a hűtőszekrény márkája. A Bosch már bizonyított hosszú távon, így bizton állíthatom, hogy a Bosch készülékek a család barátai lesznek sokáig, és hibamentesen, miközben hosszan friss megoldásaikkal ön elég, ha heti egyszer vásárol.

Nézzük a TOP 3 hűtőszekrényt.

Közkedvelt a Bosch KIV34X20 alulfagyasztós készülék.

A 265 literes nettó össztérfogat egy átlagos családnak kitűnő választás. A Serie 2-es készülék A+ energiabesorolással gazdaságos működésre ad lehetőséget. A normál hűtőtér automata leolvasztású és nagy tárhellyel, biztonságos üvegpolcokkal van felszerelve. A zseniális háromszintű fagyasztófiókos rendszer extra tároló helyet teremt a fagyasztott termékek számára. Ez egy beépíthető hűtő-fagyasztó kombináció, mely keskeny helyen is elfér, hiszen a szélessége csak 54,1 cm és 177, 2 cm magas.

Nézze meg videónkat erről a szuper hűtőszekrényről:

Ismerje meg a Bosch KIV34X20 alulfagyasztós hűtőszekrényt >>>

 

A dobogó második fokára, a sokak által választott magas minőségű kombinált hűtőszekrény került.

A Bosch KGV36VL32S alulfagyasztós készülék már picit jobb energiahatékonysággal bír, mint az előző. Az A++-os energia besorolása azt jelenti, hogy évente 226 kWh a fogyasztása melyet a gyártó adott meg. Ez havonta kb 2-3 gombóc fagylalt. J

Működése halk és a 307 liter nettó össztérfogata egy nagyobb családnak is ideális. A háziasszony imádni fogja, mert a normál tér automata leolvasztással, a fagyasztó pedig LowFrost rendszerrel működik. Ez azt jelenti, hogy a normál teret nem szükséges leolvasztani és a fagyasztót is csak ritkán kell. 

bigbox fiók

Mindegy, hogy Önnek a gyermeke születésnapi partijáról kell gondoskodnia vagy egy esküvői tortát kell lefagyasztania – a BigBox fagyasztófiókban elegendő helyet talál a nagyméretű, mélyhűtött élelmiszerek számára.
A hőmérsékletét elektronikusan szabályozhatja, LED kijelzője pedig pontosan tájékoztatja Önt a beállításokról.

Ismerje meg a Bosch KGV36VL32S kombinált hűtőszekrényt s tudjon meg többet róla >>>

TOP 1 Bosch KGE392L4A kombinált hűtőszekrény.

Ez a hűtőszekrény, a vásárlóink kedvence címet is megkapta.

Indokolja ezt az A+++ energia besorolása, az alacsony zajszintje és a tökéletes mérete, mely egy családot kiszolgál. Könnyen és rugalmasan pakolható, miközben a Serie 6 összes komfortjával felszerelt, magas minőségével bír.

A normál tér 1 VitaFresh fiókkal készült, melynél a páratartalom szabályozható, így a zöldségek és a gyümölcsök hosszabb ideig vitamindúsan és frissen maradnak. A húsok és halak is tovább frissek maradnak a VitaFresh ◄0°C► fióknak hála.  A leolvasztás gondját is leveszi a válláról, mert a normál tér automata leolvasztós és a fagyasztó rész is LowFrost rendszerű.

2 önálló hűtőkör

2 hűtőkör

Az önálló hűtőkörökkel rendelkező hűtőszekrényben, a hűtő és a fagyasztótér külön-külön vezérlehető. A könnyen kezelhető elektronikus kezelőszervek segítségével Ön egyedileg állíthatja be a hőmérsékleteket.

Nem érdemes kihagyni, ha igazán hosszú távra keres, modern, rugalmas készüléket.

Ide kattintva nézze meg és olvassa el az alulfagyasztós készülékek részletes leírását >>>

Nézze meg a Bosch összes hűtőszekrényét, fagyasztóját >>>

Olvasson tovább:

Hűtőszerkény választásnál a legfontosabb

Tudja, mit tud egy EGYMILLIÓ FORINTOT érő hűtőszekrény?

Márkák harca a hűtőszekrényeknél

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Júl 07.