Az új Bosch sütők is használják a Mesterséges Intelligenciát

bosch és az ai

A tökéletes étel titka a Bosch sütőkben rejlik!

A készülékekbe harmadik generációs Home Connect rendszer került, amit mesterséges intelligencia is kiegészít. Ez a „klasszikus” okosfunkciókon felül további előnyöket nyújt. A Perfect Bake Plus és Perfect Roast Plus szenzorok ugyanis már nem csak mérik az adatokat, de is igazítják a paramétereket.

Mi is a Perfect Bake szenzor?

Kívül szép az étel, de belül is átsült? Nincs több tűpróba! A Perfect Bake szenzor tudja mikor kész az étel!

Maga a sütő szenzor a sütőtérben a jobb hátsó részében van elhelyezve. A készülék a sütőtérben a gáz összetételét elemzi. Vizsgálja a levegő nedvességtartalmat, illetve az oxigén tartalmat és ezekből az adatokból meg tudja állapítani, hogy a kiválasztott sütemény fajta éppen milyen készültségi fokban van. Ezáltal megtudja állapítani, hogy mikor lesz tökéletesen készre sült a sütemény. 

Mi az a Perfect Roast?

A maghőmérő három különböző ponton méri az elkészítendő étel belső hőmérsékletét. A mérési pontok adatait átlagolja, és ha a maghőmérséklet eléri a beállított értéket, a sütést leállítja. A mesterséges intelligenciának köszönhetően most már pontosan tudja, hány perc szükséges a pecsenye elkészítéséhez. Ez megkönnyíti, hogy minden étel egyszerre kerüljön az asztalra.

„MI” bevetésen

mestergése intelligencia a sütésben

A Perfect Roast Plus és a Perfect Bake szenzor adatait egy felhőbe küldi a készülék, ahol mesterséges intelligencia elemzi több ezer felhasználó már elvégzett sütésének adataival összevetve a mért értékeket. Ennek eredményeként a rendszer optimalizálja a sütő működését, ami kiváló végeredményt eredményez, és pontosabb időzítést tesz lehetővé a sütés befejezésére.

Egyes típusokban aktív kamerarendszer is található, amely a pirítási folyamatot rögzíti és lehetővé teszi három különböző ételtípus egyéni preferenciáinak beállítását. Így például beállíthatjuk a sütőt, hogy a pizzát jól átsütve készítse el. A kamerák hatékony működéséhez a modellek Dual LED világítást kapnak, ami lehetővé teszi a felhasználónak a sütő belsejének könnyű megtekintését is.

Tökéletes technológián túl exkluzív kinézet várja

sütő mesteréses intelligenciával

Az új Bosch Serie 8-as sorozathoz tartozó Accent line modellek a Carbon Black külső megjelenés továbbfejlesztését tükrözik.

Az új, kijelzőbe csiszolt digitális kezelőgyűrű biztosítja, hogy a digitális élmény és az analóg világ egybeolvadjon, és így egészen különleges sütési élményt biztosítson. Az üvegfelületek különleges mélyfekete színben jelennek meg, az ízléses, fekete, rozsdamentes acél fogantyú pedig elegánsan illeszkedik a harmonikus összképbe.

Ezek a készülékek tökéletes látványt nyújtanak minden konyhában, miközben elképesztő finomságokat készíteni bennük gyerekjáték!

Válogasson a Bosch Serie 8 sütői között, amelyek sokoldalúak, hiszen választhat gőzfunkciós, vagy mikrohullámú sütéssel rendelkező készüléket. Lehetősége van Airfryer-ként is használni őket, így olaj nélkül főzhet.

Nézze meg a Bosch sütőit, és ha kérdése van, a +36-1/478-2128-as számon szakértőink várják hívását.

BOSCH onlineMárkabolt beépíthető sütői >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 08.
Sütők, amelyek Ön helyett készítik el az ételt

bosch serie 8 sütő tulajdonságai a legjobb sütő

Legjobb beépíthető sütő keresi? Ezt ismernie kell!

Bemutatkoznak a 8 szériába tartozó Bosch beépíthető sütők. Teljesen mindegy, milyen bonyolult egy recept, az elkészítése mostantól gyerekjáték – persze csak ha a Bosch Serie8 sorozatba tartozó készülékek közül választ.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Júl 05.
Hova és hogyan építsük be a beépíthető sütőt

sütő beépítése

Ezekre kell figyelnie beépíthető sütő vásárlás előtt!

Pult alá, vagy szekrénybe? Szellőzés, elektromos hálózat... a beépíthető sütők sarokponjtai!

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 23.