facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Pult alá építhető Bosch mosogatógépek

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Ha nem is szeretne teljesen integrálható mosogatógépet vásárolni, a legvalószínűbb, hogy új készülékét a konyhaszekrény alá fogja tenni, mert ez egyrészt esztétikusabb másrészt a használata is praktikusabb, hiszen nem foglal plusz helyet a hasznos konyhai munkafelületből. (Ráadásul a konyha kifejezetten az a helyiség, amelyben rengeteg apróságnak kell helyet találni.)

A pultba illeszthető modellek sajátossága, hogy a tetejüket le lehet venni, így könnyedén beférnek a szekrénybe. Csak kivitelezésükben különböznek, tudásukat és adottságaikat illetően semmiben sem térnek el a klasszikus szabadon álló, vagy teljesen beépíthető készülékektől. Elhelyezésüket illetően érdemes őket a mosogatómedence közvetlen közelébe tenni, mivel így a mosatlan edényeket nem kell keresztülcipelnie a konyhán, miközben a belőlük kifolyó víz végigcsöpög a padlón... hanem azonnal, helyben bepakolhatja és eltüntetheti őket.

Bosch SMS40E62EU Szabadonálló mosogatógépA megfelelő mosogatógépet kiválasztani bizony nem egyszerű, már csak azért sem, mert a hasonló árú modellek szinte csak apróságokban térnek el egymástól. Ebben a problémában szeretnék segíteni Önnek ebben a bejegyzésben, amelyben az általunk forgalmazott, legnépszerűbb Bosch pult alá építhető, 60 cm széles mosogatógépeket hasonlítom össze. (A teljesen vagy részben integrálható készülékek összevetéséről a következő cikkemben lesz szó.)

A következő modellek gyártó által megadott paramétereit részletesen összehasonlítottam, így Ön pontosan láthatja, hogy drágább gép mivel tud többet, illetve miért érdemes inkább a korszerűbb típust választani.

A Bosch SMS40E32EU, SMS50D22EU, SMS50L02EU, SMS50E98EU, SMS58L72EU és SMS40E62EU típusok tételszerű összehasonlításához kattintson ide.

Néhány fontosabb kifejezés (alapvető paraméterek pl. teríték, vízvédelem, tiszítóhatás stb.) magyarázatához használja tudásbázisunkat!

 • Active Water vízrendszer: ez a funkció abban segít Önnek, hogy készüléke maximális teljesítményre kapcsoljon, mégis szinte minimális energiát fogyasszon. A gép a vizet a gyorsabb felfűtésnek, a jobb szivattyúteljesítménynek, a célzott vízeloszlásnak, illetve az optimalizált szűrőrendszernek köszönhetően hatékonyabban használja fel.
 • DosierAssistent, új mosogatószer adagoló: azért praktikus, mert segítségével nem fordulhat elő, hogy mosogatószer-maradványokat talál a készülék aljában vagy az edényeken mosogatás után. Kontrollálja és biztosítja a tabletta teljes feloldódását a mosogatóajtó felső részére integrált mosogatószer-tartóval, illetve a felső kosár elejében kialakított kosárkával, ahova programlefutás során a tabletta beleesik.  
 • Töltöttségszenzor: a töltöttség precíz felismerése sokat tehet azért, hogy a gép csak annyi vizet használjon, amennyire feltétlenül szükség van. Ha kevesebb edényt érzékel a szenzor, akkor kevesebbet fogyaszt.
 • Regeneráló elektronika: a gép automatikusan regenerálja a vizet, eltávolítja az ételmaradékokat, így többé nem kell a szűrőt kézzel tisztítania.
 • AquaMix, üvegvédelmi rendszer: az alacsonyabb mosogatási hőmérsékletnek hála az érzékeny üvegpoharait, edényeit sem kell féltenie a géptől.
 • ServoSchloss, könnyített ajtózáródás: egyszerű és lágy ajtócsukást, -nyitást tesz lehetővé a megbízható és jól záródó tömítéssel, és egy előfeszített rugóval. A készülék ajtaja szinte magától záródik. :)
 • Válátókar technika: ha épp kevés mosogatnivalót tett be a gépbe, akkor sem kell aggódnia a teljesítmény miatt. A váltókaros technikának köszönhetően mindkét kar működésbe lép, és így a maximális eredmény garantált.
 • Aqua Sensor: mindig optimális víz- és energiahasználatot tesz lehetővé ez a funkció, amely azért jó, mert a mosogatóvíz szennyezettségének megfelelően cseréli le a vizet, így szabályozza a mosogatási és öblítési periódusokat, ezáltal pedig takarékoskodik.
 • EcoSilence Drive motor: ez a különleges motor (BLDC) egyenárammal működik, ezért az energiát minden lassító körülmény nélkül tudja átadni a készüléknek, melynek révén a mosógép a legjobb, A+++ energiaosztály fogyasztási értékeivel rendelkezik (akár 32% energia megtakarítás)
 • Ujjlenyomat mentes borítás: a speciális bevonatnak köszönhetően az ujjlenyomatok, maszatok kevésbé látszanak meg a készülék felületén, így a tisztítása sokkal kényelmesebb.  
 • Hőcserélő rendszer: a higiénikus tisztaságon felül az energiával is takarékosan bánik a készülék, méghozzá úgy, hogy egy adott fázis mosogatóvizéből előmelegíti a következőhöz szükséges mennyiséget. Ezzel az edényeket is kíméli a szélsőséges hőmérsékletváltozásoktól.

Ha bármilyen kérdése van egy termékkel vagy a rendeléssel kapcsolatban, hívja mosogatógép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Nézze meg beépíthető Bosch mosogatógépeinket!


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA