facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Online pénztárca

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Fantasztikus hírem van! Az onlinePénztárca felkeltette az érdeklődést és tovább fejlődik!

Amennyiben Ön már vásárolt Nálunk, akkor belépőt kap ebbe a fergeteges virtuális világba.

Miről is van szó?

Az Online Márkaboltokban minden rendeléshez 5 év garanciát, és ingyenes szállítást kap, sőt megajándékozzuk Online Pénztárcáját is különböző összegekkel. Így a következő alkalommal több ezer forinttal olcsóbban vásárolhatnak márkaboltunkban. Ugye milyen jól hangzik? 

Mi is az onlinePénztárca?

Képzeljen el egy virtuális pénztárcát, amelybe mi pénzt teszünk, Ön pedig költhet belőle a következő vásárlásainál. Így minden alkalommal olcsóbban juthat hozzá a kiszemelt háztartási gépéhez. A kuponokat bármilyen nagy- és kisháztartási gépre, szépségápolási termékre beválthatja, sőt, akár szolgáltatásainkra is (beüzemelés, összkomfortos szállítás, próbaindítás). A terméktípust illetően nincs semmilyen megkötés, és további jó hír, hogy az onlinePénztárcában lévő összegnek nincs lejrati határdeje.  Figyelje ajánlatainkat, mert a jövőben különleges akcióink keretében vásárlása mellé onlinePénztárca összeget adunk Önnek.

Ha szeretné beváltani elkölteni, következő vásárlásánál a korábbi fiókadataival belépve (e-mail cím, titkos kód) 10.000 forintonként 500 Ft értékű kupont válthat be. A törvényi előírásokat betartva, pénztárcája tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok formájában vannak nyilvántartva, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcájában az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcából költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán.

Példa: Egy 40.000 Ft értékű mikró vásárlásnál, 4db 500 Ft értékű kupon használható fel (az Ön megtakarítása 2.000 Ft),  míg egy 100.000 Ft értékű hűtőszekrénynél 10 db 500 értékű kupon (az Ön megtakarítása 5.000 Ft)

Online pénztárcájának aktuális egyenlegét bármikor megtekintheti az oldal alján egy bejelentkezést követően, a ,,Fiókom" fülre kattintva. Az Online pénztárcába jóváírt kuponjait mindig a következő vásárlásánál használhatja fel.

Ha Online Pénztárcája még üres, ne csüggedjen! Jelenlegi akciónk keretében minden onlinePénztárca regisztrációért 1000 Ft összeget adunk ajándékba. Regisztráljon az onlinePénztárca oldalon, és élvezze az előnyöket.

Nem csak pénzt spórolhat, de kap a vásárolt termék mellé örök garanciát. Ez azt jelenti, hogy ha bármelyik onlinePénztárca elfogadó webáruházban vásárol, és elégedetlen a termékkel vagy a webáruház szolgáltatásával, a vásárlást követően bármikor, indoklás nélkül visszafizetjük a vásárlás 100%-át saját onlinePénztárcájába, úgy, hogy a terméket is megtarthatja. Csak írjon az onlinePénztárca ügyfélszolgálatnak és már el is van intézve.

 

Az onlinePénztárca felhasználásának további feltételeit itt találja.

 


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA