Csodálatos onlinePénztárca fejlődés!

Csodálatos onlinePénztárca fejlődés!

Képzeljen el egy virtuális pénztárcát, amelyet mi 500 Ft értékű kuponokkal töltünk fel, Ön pedig szabadon beválthatja őket... Fantasztikus hírem van! Az onlinePénztárca felkeltette az érdeklődést és tovább fejlődik!

Amennyiben Ön már vásárolt Nálunk, akkor belépőt kap ebbe a fergeteges virtuális világba.

Miről is van szó?

Az onlineMárkaboltokban Ön vásárol, és ezért megajándékozzuk onlinePénztárcáját különböző összegekkel. Így a következő alkalommal több ezer forinttal olcsóbban vásárolhatnak onlinemárkaboltjainkban. Ugye milyen jól hangzik?

 

Mi is az onlinePénztárca?

Képzeljen el egy virtuális pénztárcát, amelyet mi kuponokkal töltünk fel, Ön pedig beválthatja őket a következő vásárlásainál. Így minden alkalommal olcsóbban juthat hozzá a kiszemelt háztartási gépéhez. A kuponokat bármilyen nagy- és kisháztartási gépre, szépségápolási termékre beválthatja, sőt, akár szolgáltatásainkra is (beüzemelés, összkomfortos szállítás, próbaindítás). A terméktípust illetően nincs semmilyen megkötés, és további jó hír, hogy a kuponoknak lejárati határidejük sincs. Figyelje ajánlatainkat, mert a jövőben különleges akcióink keretében vásárlása mellé Online Pénztárca feltöltést is adunk ajándékba.

Ha szeretné beváltani kuponjait, következő vásárlásánál, a korábbi fiókadataival belépve (e-mail cím, titkos kód) 10 000 forintonként 500 Ft értékű kupont válthat be.

Példa /1 Egy 40 000 Ft értékű mikró vásárlásnál, 4db 500 Ft értékű kupon (az Ön megtakarítása 2.000 Ft), Példa /2 Egy 100.000 Ft értékű hűtőszekrénynél 10 db 500 értékű kupon (az Ön megtakarítása 5.000 Ft)

Online pénztárcájának aktuális egyenlegét bármikor megtekintheti az oldal alján egy bejelentkezést követően, a „Fiókom” fülre kattintva. Az Online pénztárcába jóváírt kuponjait mindig a következő vásárlásánál használhatja fel.

Ha Online Pénztárcája még üres, ne csüggedjen! Jelenlegi akciónk keretében minden onlinePénztárca regisztrációért 1000 Ft összeget adunk ajándékba. Regisztráljon az onlinePénztárca oldalon, és élvezze az előnyöket.

Nem csak pénzt spórolhat, de kap a vásárolt termék mellé korrektség garanciát. Ez azt jelenti, hogy ha bármelyik onlinePénztárca elfogadó webáruházban vásárol, és elégedetlen a termékkel vagy a webáruház szolgáltatásával, a vásárlást követő 6 hónapon belül, indoklás nélkül visszafizetjük a vásárlás 100%-át saját onlinePénztárcájába, úgy, hogy a terméket is megtarthatja. Csak írjon az online Pénztárca ügyfélszolgálatnak és már el is van intézve.

Az onlinePénztárcáról bővebben itt is olvashat: Mi az az onlinePénztárca, illetve nézze meg videónkat róla.

Videó az onlinePénztárcáról:

Az Online Pénztárca felhasználásának további feltételeit itt találja.

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 09.