Nagyobb hely, halkabb működés, hosszabb frissesség a Liebherr hűtőknél

nagyobb hely a hűtőben

Nagyobb hely, halkabb működés, hosszabb frissesség a Liebherr hűtőknél

A Liebherr forradalmasítja a hűtő- és fagyasztókészülékeket

A legjobb bulikon, és ünnepeken a konyhában gyűlik össze mindenki. Az előkészületek nagy része és a buli fő része is ehhez a helyiséghez köthető. Készüljön hát fel, és legyenek könnyebbek az előkészületek, és vendégeinek fogadtatása is. Mi kell ehhez? Először is fontos, hogy a bevásárló lista tökéletes legyen, és mindent beszerezzünk, ami kell hozzá. Az italokat és élelmiszereket tárolni kell, lehetőleg úgy hogy frissek maradjanak.

A BluPerformance a szabadon álló Liebherr hűtőkészülékek új generációja, amely megnövelt nettó kapacitást, nagyobb energiahatékonyságot, fokozott teljesítményt, csendesebb működést, első osztályú dizájnt és mindennapi kényelmet kínál. Egyszerűen fogalmazva, forradalmasította a hűtőszekrények piacát

Jobban elférnek az ételek, italok ebben a hűtőben

bluperformance

Az új generációs készülékeket az teszi igazán különlegessé, hogy innovatív hűtőtechnológiájuk a lábazatban helyezkedik el, így azonos külső méret mellett jóval nagyobb belső térfogattal rendelkeznek elődjeikhez képest.

Az összes hűtéstechnika kompaktan van beépítve a készülék aljába, ezáltal sokkal több helyet szabadít fel az élelmiszerek tárolására. Ez a lábazatban elhelyezett hűtéstechnika, a speciálisan felszerelt kompresszorokkal együtt segít a BluPerformance modelleket különösen csendessé tenni.

Ez azt jelenti, hogy könnyedén tárolhatja az élelmiszereit ezen készülékekben biztonságban. Prémium minőségű anyagokkal, tökéletes kivitelezéssel a legapróbb részletekig, kiemelkedő kényelemet nyújt.

Nézze meg a Liebherr BluPerformance hűtőket >>>

A Liebherr hűtő belső kialakítása

A belső tér tökéletes tárolási megoldásokat nyújt kisebb, nagyobb élelmiszerek, csomagok, tubusok és üvegek számára is.  A prémium minőségű GlassLine polcok áthelyezhetőek, erősek, világosak és könnyedén tisztíthatóak, így megkönnyítik az élelmiszerek átláthatóságát.

A mennyezeti LED világítás homogén fényt biztosít az egész belső térben. A Prémium BioFresh modellekben a BioFresh válaszfal beépített hátsó LED falvilágítással rendelkezik, amely tökéletes belső megvilágítást és csodálatos megjelenést biztosít az ételek számára. A fagyasztórekesz fiókjait a hűtőtér ajtaja alatt elhelyezett LED világítással optimálisan megvilágítják felülről. A készülék lábazatába integrált hűtéstechnikával nincs szükség kondenzátorra a hűtőszekrény hátulján.

Optimális hűtőteljesítmény, csekélyebb energiafogyasztás

Minden BluPerformance készülék rendkívül energiatakarékos, A +++ vagy A +++ / - 20% osztályú; az A +++ / - 20% modellek valójában további 20% -kal haladják meg a felső energiahatékonysági osztály küszöbét!

Ultra tartós frissesség: BioFresh fiókok

biofresh fiók

A Liebherr BluePerformance hűtők zsenialitása a BioFresh rekeszekben rejlik, melyek állítható páratartalmuknak és éppen 0 fok fölötti hőmérsékletüknek köszönhetően háromszor hosszabb ideig megőrzik a rekeszekben tárolt gyümölcsök, zöldségek, húsok, halak és tejtermékek fogyaszthatóságát és megőrzik a bennük lévő vitamin- és ásványi anyag tartalmukat. A rekeszek teleszkópos sínnel húzhatóak ki, ezzel megkönnyítik a használatukat nehéz tartalom esetén is. Az élelmiszereknek különböző hőmérsékletre van szükségük, hogy tovább frissek maradjanak.

Ezért a Liebherr kétféle Biofresh rekeszt tett kombinált hűtőikbe. A DrySafe rekeszben alacsony páratartalmat tud beállítani, mely a halaknak, húsoknak, tejtermékeknek kedvez. A HydroSafe magasabb, szabályozható páratartalommal bír, mely a zöldségeknek és gyümölcsöknek ideális. A rekeszek egy lamella segítségével szabályozhatóak attól függően, hogy Hydro- vagy DrySafe-re van e szükségünk. Modelltől függően egy vagy két rekesz állítható át HydroSafe-ről DrySafe-re.

Nézze meg a Liebherr BluPerformance hűtőket >>>

Válogasson a Liebherr BluPerformance fagyasztók között >>>

Liebherr Design

liebherr dzájnk

Kortalan, tiszta és minimalista vonalvezetésű HardLine kialakítás biztosítja, hogy ezek a készülékek vizuális remekművek legyenek minden konyhában vagy lakókörnyezetben. 

Az integrált ajtópántok hangsúlyozzák az éles, prémium minőségű megjelenést; mindeközben az ergonomikus alakú kar fogantyúja megfelel az új HardLine ajtók tervezési nyelvének. A kényelmes és könnyű ajtónyitást a kilincsbe integrált nyitószerkezet biztosítja.

Maximális modernitás az érintőképernyővel

liebherr kijelző

A BluPerformance prémium kategóriájú hűtő-fagyasztók nagyfelbontású, 7 hüvelykes érintőképernyős kijelzővel vannak ellátva. Maximális napi kényelmet kínálnak előre meghatározott programok széles skálájával és hihetetlenül egyszerű használat mellett. Az információk, az energiatakarékossági tippek és az élelmiszerek tárolására vonatkozó ajánlások könnyen elérhetők. A követelményeknek megfelelően legfeljebb hat készülékfunkció állítható be egyszerre és jeleníthető meg a kezdőképernyőn az azonnali hozzáférés érdekében.

További funkciók is aktiválhatók az energiafogyasztás csökkentése érdekében. Például az EnergySaver program kissé megnöveli az előre beállított hőmérsékletet, a Holiday program pedig hosszabb távollét alatt 15 ° C-ra emeli a hűtőtér hőmérsékletét, anélkül, hogy befolyásolná a fagyasztótér hőmérsékletét.

Nézze meg a Liebherr BluPerformance hűtőket >>>

Válogasson a Liebherr BluPerformance fagyasztók között >>>

Tiszta levegő, szagtalan hűtő az Aktívszenes szűrővel

liebherr aktívszénszűrő

Minden BluPerformance hűtőszekrény-fagyasztóban és hűtőszekrényben egy FreshAir aktív szénszűrő van beépítve a PowerCooling ventilátor házába. Ez megtisztítja a keringő levegőt és gyorsan befogja a szennyező szagokat az optimális levegőminőség biztosítása érdekében. Az elektronikus kezelőpanel kényelmes emlékeztető funkcióval rendelkezik, amely jelzi, hogy mikor kell a szűrőt cserélni.

Nézze meg a Liebherr BluPerformance hűtőket >>>

Válogasson a Liebherr BluPerformance fagyasztók között >>>

Okos készülék a SmartDevice-al

A prémium BluPerformance modellek opcionális SmartDevice dobozzal rendelkeznek, amely lehetővé teszi az intelligens otthonokba történő egyszerű integrálást Wifin keresztül.
A készülékek mobil eszközökről történő távvezérlésére ad lehetőséget. Ez azt jelenti, hogy a háztulajdonosok már akkor is irányíthatják készüléküket, ha távol vannak otthonuktól, tökéletes ha szabadság közben elfelejtették megváltoztatni a hűtőszekrény-fagyasztó funkcióját. 

A SmartDevice használatával lehetőség van állapot- és riasztási értesítések fogadására a hűtőszekrényből, valamint a készülék beállításainak módosításához. Ez biztosítja, hogy a Liebherr és ügyfelei nyomon követhessék termékei teljesítményét, jobb szolgáltatást nyújtva mindenki számára.

Böngésszen a BluPerformance készülékek között >>>

Válogasson otthonába ezekből a professzionális készülékekből Hivatalos Forgalmazótól a Liebherr onlineMárkaboltban >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Legnépszerűbb Liebherr kicsi fagyasztószekrényünk!

Mit tudnak a Liebherr fagyasztók?

A beépített hűtőszekrények sarkalatos pontja

A bor élvezetesebb a tökéletes borospohárban!

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Nov 16.