Legnépszerűbb Liebherr kicsi fagyasztószekrényünk!

népszerű kis fagyasztó

Kicsi, de erős! Ez a híres mondás erre a Liebherr készülékre is igaz!

Legnépszerűbb Liebherr kics fagyasztószekrényünk!

Az egyik legkisebb és legkedveltebb készülék az utóbbi időben a Liebherr GP 1213-as fagyasztó készülék. Ez a készülék pici, 85 cm-es fagyasztószekrény. Azonban 98 literes a belső tere, nagy és sok élelmiszer tárolható benne. Esztétikus a megjelenése, és kis helyet foglal.

Energiafogyasztás

A++ energia besorolása takarékos. A 149 kWh/ év fogyasztás, ha 40 Ft-os áramdíjjal számol, havonta nincs 500 Ft. Az éves fenntartási költsége egy vasárnapi ebéd ára!

Fagyasztószekrényről részletesebben:

Nagy belső terébe könnyen tud be- és kipakolni.

FrostSafe

kis liebherr fagyasztó

3 fiókja FrostSafe rendszerrel készült, mely extra magas, és kiemelhető. Fiókjai teljesen zárt kialakításúak, így a hideg levegő lassabban áramlik ki a készülék ajtajának nyitásakor. A fiókok átlátszó előlapja révén Ön könnyedén áttekintheti az ott tárolt élelmiszereket.

VarioSpace

A fagyasztó fiókjai alatt kényelmesen kiemelhető köztes üvegpolcokat találunk. Ez a praktikus VarioSpace extra tárolóhelyet biztosít, így még nagyméretű tárgyak elhelyezése is gyorsan megoldható, és a rekeszek nélkül is használhatja a készüléket.
Továbbá az üvegfelületek tisztántartása könnyebb, mint a sok másik fagyasztóban használt rácsé.

Gyorsfagyasztás

A minél gyorsabb lefagyasztást a SuperFrost biztosítja, mely egy gyorsfagyasztás funkció. Ekkor a készülék gyorsan csökkenti a hőmérsékletet -32 °C-ra így megőrzi az étel a létfontosságú vitaminokat. Amint az étel teljesen megfagyott, a fagyasztó vissza kapcsol a normál üzemmódba, így energiatakarékos is.

Vezérlés

Vezérlés fajtája: MagicEye (ez azt jelenti, hogy egyetlen gombnyomással állíthatja a hőmérsékletet) digitális LCD kijelzéssel készült, mely a készülék elején látható.

Jegesedés

A Liebherr SmartFrost technológia mérsékli a jégképződést, ami egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a kiolvasztást.

A Liebherr GP 1213-as fagyasztószekrény üzemzavar, áramkimaradás esetén 26 órán keresztül tartja a hőmérsékletet változatlanul a fagyasztótérben, és 24 óra alatt 11 kg élelmiszert tud lefagyasztani.

Fagyasztó elhelyezése

liebherr pici fagysztó

Fontos, hogy a klímabesorolást figyelembe vegye. Amennyiben nem ilyen körülmények között tárolja a fagyasztó készüléket, az áramfogyasztása megnőhet, illetve nem fog megfelelően működni.

Klímaosztály: SN-T (SN: +10 - + 32 °C, T:   +18 - +43 °C)
Tehát a készüléket +10°C és +43°C fok között ajánlott tárolni, elhelyezni.

A fagyasztószekrény ajtónyitási iránya megfordítható, így bármely oldalról könnyedén tud majd be vagy akár kipakolni belőle.

Biztonsági rendszerek

Nem kell félnie attól, hogy véletlenül nem csukja be az ajtót, és minden leolvad, mert van benne hőmérséklet emelkedés figyelmeztetés, optikai és akusztikus is!

A gyermekzárat úgy programozták, hogy megakadályozza a készülék véletlen kikapcsolását. A kijelzőn piktogram jelzi, ha a gyermekzár aktív.

Nézze meg a Liebherr.onlinemarkabolt.hu oldalon, a Hivatalos Forgalmazónál, a Liebherr GP1213 készüléket >>>

IDE KATTINTVA, böngészhet a HŰTŐGÉP SZALON oldalán >>>

Olvasson tovább:

Liebherr alul fagyasztós hűtőszekrény összehasonlítás

Kenyérsütés otthon- finomabb, egészségesebb!

A legjobb mosogatógépet keresi 2020-ban?

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Márc 20.