Mit tudnak a Liebherr fagyasztók?

liebherr fagyasztók mit tudnak

Mit tudnak a Liebherr fagyasztók?

Ismerje meg az extra funkciókat a fagyasztóknál, hogy az önnek megfelelőt tudja választani!

A Liebherr termékei a legjobb energiahatékonysági besorolású fagyasztók közé tartoznak.

A Liebherr fagyasztók lenyűgöző jellemzőkkel bírnak: tágas kialakítás, optimális energiahatékonyság, kiemelkedően felhasználóbarát kezelhetőség. A NoFrost technológiával örökre búcsút inthet a leolvasztás vesződségeinek. Az átlátszó előlapú fiókok tartalma könnyen áttekinthető; teleszkópos sínjükön könnyedén kiemelhetők.

Először nézzünk egy egyszerűbb, árbarát készüléket:

A Liebherr GNP 3056 NoFrost mélyhűtő szekrény

liebherr fagyaszto

Energiahatékonysági osztály besorolása  A++, 257 liter a nettó űrtartalma, és külső méretei (Ma./Szé./Mé.) 184,1 / 60,0 / 63,0 cm, belül pedig nyolc fiók található.

Extra funkciói:

NoFrost

nofrost liebherr

Az élelmiszert lehűtött, keringetett levegő fagyasztja meg, közben kiszorítva minden esetleges párát. Így a fagyasztó mindig jégmentes marad, és az élelmiszerek sem fagynak be. A NoFrost technológiával örökre búcsút inthet a leolvasztás vesződségeinek.

Automatikus SuperFrost funkció

Az automatikus SuperFrost (gyorsfagyasztás) funkció révén nem csak egyszerűen, de energiatakarékosan fagyaszthatja le élelmiszereit. Gyorsan -32°C-ra csökkenti a hőmérsékletet, és az így létrehozott hideg levegő lehetővé teszi, hogy az élelmiszerek a mélyhűtés során megőrizzék vitamintartalmukat. Amint az étel teljesen megfagyott, de legkésőbb 65 óra elteltével az automatikus SuperFrost funkció visszavált normál üzemmódra, és ezzel energiát takarít meg.

Ajtóriasztó

Az ajtóriasztó hangjelzéssel figyelmeztet, ha az ajtó több mint 60 másodpercig nyitva marad, ezzel óvva az élelmiszert a kiolvadástól

Gyermekzár

A gyermekzár megakadályozza a készülék véletlen kikapcsolását. A MagicEye kijelzőn piktogram jelzi, ha a gyermekzár aktív.

Hőmérsékleti riasztó

A hőmérsékleti riasztó azonnal hang- és fényjelzéssel figyelmeztet a hőmérséklet akaratlan változása esetén, például ha nyitva hagyjuk az ajtót, vagy áramkimaradás volt.

FrostSafe az ideális tároló

liebherr fagyasztó tárolás

A FrostSafe rendszer extra magas, kiemelhető fiókjai teljesen zárt kialakításúak. Így a hideg levegő lassabban áramlik ki a készülék ajtajának nyitásakor. A fiókok átlátszó előlapja révén Ön könnyedén áttekintheti az ott tárolt élelmiszereket.

VarioSpace a rugalmas pakolásért

A fagyasztók fiókjai alatt kényelmesen kiemelhető köztes üvegpolcokat találunk. Ez a praktikus VarioSpace extra tárolóhelyet biztosít, így még nagyméretű tárgyak elhelyezése is gyorsan megoldható.

Nézze meg a Liebherr GNP 3056 NoFrost fagyasztószekrényt az oldalunkon >>>

Amennyiben Ön többre vágyik, ajánlom figyelmébe a Liebherr GNef 4335 NoFrost Fagyasztószekrényt. 

Energiahatékonysági osztálya a legkedvezőbb, A+++. Természetesen NoFrost-os, vagyis jegesedésmentes készülék, amely 268 liter össztérfogattal rendelkezik. Külső méretei (Ma./Szé./Mé.) 185 / 60,0 / 66,5 cm, belül 8 fiók helyezkedik el.

Az előző készülék minden funkcióját tudja, tehát jegesedés mentes, SuperFrost-os ami gyorsfagyasztást jelent, jelzi a hőmérséklet változást, gyerekbarát, valamint rugalmas és megbízható a tárolási rendszere. De most nézzük, milyen extrákat tartogat Önnek.

 liebherr fagyasztó

Ez egy BluPerformance készülék

blueformance liebherr

Amely még nagyobb kapacitást, még gazdaságosabb, még takarékosabb élelmiszer-tárolást jelent, miközben csendes működést, és egyszerű kezelhetőséget ígér a kivételes tervezés mellett.

SmartSteel felülettel ujjlenyomat mentes készülék

A SmartSteel felületen jóval kevésbé látszanak meg az ujjlenyomatok, tisztítása rendkívül egyszerű.

2.4 colos érintőképernyő

A nagyfelbontású, kontrasztos, 2,4 colos érintőképernyő az ajtó mögött kapott helyet, segítségével pontosan szabályozható a hőmérséklet.

Fogantyú beépített ajtónyitó mechanizmussal

A robusztus, elegáns fogantyúk elegáns, prémium minőségű megjelenéssel bírnak, integrált nyitó mechanizmusuk kényelmes és könnyed ajtónyitást tesz lehetővé.

LED

A fagyasztó belső terének aljába beépített, energiatakarékos, nagyteljesítményű, hosszú élettartamú és környezetbarát LED-ek a fiókok nyitásakor megvilágítják azok tartalmát. Amint kinyitjuk az ajtót, felkapcsol a LED világítás, praktikusan megvilágítva a fiókok tartalmát.

SmartDevice, az okos fagyasztóért

smatdevice

A ’SmartDevice’ címkével ellátott Liebherr termékek rácsatlakoztathatók a SmartDeviceBox-ra, így a készülék további szolgáltatásokhoz is hozzáférhet, valamint a távolból, számítógépről vagy mobil eszközről vezérelhető interneten keresztül.

Állapot kijelző

Az állapot kijelző diszkréten az ajtóban kapott helyet, így Ön akár csukott ajtó mellett gyorsan és könnyen felmérheti a készülék állapotát. A kék fény azt jelzi, a készülék helyesen üzemel. Bármely más esetben piros fény és hangjelzés figyelmeztet.

Ajtótömítés

A cserélhető ajtótömítés optimális higiéniát, és ezáltal biztonságos élelmiszer-tárolást szavatol. A tömítés igazodik a készülékajtó vagy a készülékház színéhez, rendkívül egyszerűen helyére illeszthető, tisztítható és cserélhető.

Nézze meg ezt a professzionális fagyasztószekrényt oldalunkon >>>

Válogasson a kiváló Liebherr hűtőszekrények és fagyasztók között >>>

Olvasson tovább:

Legnépszerűbb Liebherr kicsi fagyasztószekrényünk!

Okos hűtő működése

45 éve használják a Liebherr fagyasztót

Vásárlónk véleménye az onlineMárkaboltokról:

"Sok termékkel foglakozó, nagy választási lehetőséget láttam, és szimpatikus volt a személyes kapcsolat lehetősége"

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Máj 21.