Baktériumfóbiásoknak mosógép

baktériumölő mosógép

Félek a baciktól – mit tegyek?

Garantáltan 99,9% „vírus és baktériummentes mosás”

A baktériumok mindenütt ott vannak a környezetünkben, melyek előbb-utóbb rajtunk köthetnek ki. Mi és gyermekeink kívülről hozzuk be őket az otthonunkba – a buszon, a munkahelyen vagy az iskolában több száz tárgyat megérintve, a szabadban és a padlón játszva. Bármennyire is igyekszünk megvédeni tőlük a ruháinkat, amikor viseljük őket, mégis rájuk kerülnek a baktériumok, amelyek aztán egy ideig megmaradnak a szöveteken és nemcsak tovább terjedhetnek, hanem betegségeket és fertőzéseket is okozhatnak.

Az elmúlt időszak pandémiás helyzete rávilágított, hogy a ruhák higiéniájára is oda kell figyelnünk, hogy megelőzzük akár a betegségeket is.

Sajnos néhány káros baktérium és kórokozó a mosógépben is megmaradhat, ha a víz hőmérséklete nem éri el a 60 °C-ot, vagy annál magasabbat. Ezek aztán a ruhadarabok keresztszennyeződését  és a gép belsejében a baktériumok elszaporodását okozzák.

A baktériumok, vírusok elpusztításáért magasabb mosási hőmérsékletre kell választani (amely több energiát fogyaszt, és károsíthatja a kényesebb anyagú ruhákat is), vagy a fehérítőszerre és peroxid- vagy klóralapú mosószerekre (amelyek károsak lehetnek a környezetre).

Gorenje mosógépek Intertek tanúsítvánnyal

Heuréka! Itt vannak a mosógépek, amelyekkel a kívánságok valóra válhatnak, amelyek a baktériumok és vírusok 99,9%-át eltávolítják!

Gorenje WaveActive mosógépek között vannak olyan modellek, amelyek rendelkeznek ExtraHygiene funkcióval, amely gőzzel és magas hőmérsékletű mosással funkcióval is dolgozik. Ruhái így tökéletesen tiszták és higiénikusak lesznek, mosógépében pedig nem képződnek mikrobiális bevonatok és az ezzel járó kellemetlen szagok. Az ExtraHygiene funkció elnyerte az Intertek tanúsítványt, amely azt bizonyítja, hogy valóban képes eltávolítani a baktériumok és vírusok 99,9%-át a ruhákból.

ILYEN KÉSZÜLÉK PÉLDÁUL A Gorenje WS168LNST mosógép >>>

Mi is pontosan az Intertek tanúsítvány?

Az Intertek egy elismert, független, harmadik féltől származó laboratórium, amely a nemzetközi szabványok és előírások szerinti terméktesztelésre és -ellenőrzésre specializálódott. Tanúsítványa garancia arra, hogy a termék vagy a funkciók minőségét és teljesítményét megfelelő módon tesztelték. A termékleírások mögött álló valamennyi vizsgálat, ellenőrzés és audit nyomon követhető, ellenőrizhető és megismételhető, így biztosítható a legmagasabb szintű átláthatóság, valamint az ügyfelek termékkel szembeni elvárásainak teljesülése. Biztos lehet benne, hogy az Intertek tanúsítvánnyal rendelkező termékek, mint például a Gorenje mosógépek, biztosítékok a minőségre és a funkcionalitásra.

Azért szeretném tisztázni; hogy az immunrendszer arra való, hogy ellenálljon a fertőzéseknek. Nem jó, ha azon agyalunk, hogy mennyi baktérium van a kilincsen, vagy az otthonunkban. Baktériumok mindenütt vannak, és a testünk ellenálló képessége azért van, hogy a baktériumok ne tudjanak az illetőben betegséget okozni. Az immunrendszerünket támogassuk a higiéniai szabályok betartásával, mint pl. egy Interet tanúsítvánnyal rendelkező mosógéppel.  

Böngésszen Gorenje mosógépeink között >>>

Amennyiben szakértői segítségre van szüksége, kérem kattintson ide és töltse ki az oldalon lévő űrlapot, melyre hamarosan válaszolunk. 

Amennyiben a vásárlási folyamatban akadt el, az ide kattintva láthat egy segítő videót, hogy leadhassa online a rendelését. Tájékoztatom, hogy telefonon is rendelhet a +36-1/478-2128-as telefonszámon.

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Mosógép tisztítás, szagmegelőzés

5 dolog ami segít kordában tartani az allergiát

Speciális kérdések mosógép választáshoz

Megéri drágább mosógépet vásárolni? Érdemes drágább mosógépet választania?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Júl 14.