Mosogatógép programok

mosogatógép programok

A legfontosabb mosogatógép programok, melyeket ismernie kell!

Csak akkor fogja igazán szeretni a mosogatógépét, ha ezt tudja!

Melyik programot használjam a mosogatógépben?

Nincs mindig sok edényem, így is gazdaságos használni a mosogatógépet?

Cumisüvegeket is lehet fertőtleníteni a mosogatógépben?

Az már bizonyított, hogy a mosogatógép használata gazdaságosabb, mint a folyóvizben való mosogatás, sőt higiénikusabb is. Most segítek Önnek abban, hogy milyen alapvető illetve különleges programok vannak a mosogatógépekben, melyek hasznosak lesznek a mindennapokban. Így választ kap a kérdéseire, és kiválaszthatja az Önnek ideális mosogatógépet.

A legtöbb mosogatógépben ezeket a programokat talája meg

  • Előmosás, öblítés
  • Normál
  • Intenzív mosás
  • Gyors mosogatógép program
  • ECO mosogatógép program

Előmosás, öblítés:  Ez általában rövid időt vesz igénybe, és a programot olyan edényekhez használhatja, amelyeket később szeretne elmosogatni. Ehhez a programhoz nem kell mosogatószert használni.

Normál: Normál mértékben szennyezett edényekhez használható. A mindennapi mosogatáshoz használható ciklus, amely rövid idő alatt optimálisan tisztít.

Intenzív mosás: Erősen szennyezett edényekhez ajánlott program, amely különösen serpenyőkhöz és sütőedényekhez ideális (kényes edényekhez nem használható).

Gyors mosogatógép program: Ez a program az enyhén szennyezett edényekhez használható, amelyeken nincs rászáradt ételmaradék.

ECO mosogatógép program: Normál mértékben szennyezett edényekhez használható. Átlagosan szennyezett edényekhez használatos program, amely az összesített energiaés vízfogyasztás szempontjából a leghatékonyabb.

Természetesen a mosogatógép program elnevezés a különböző gyártónál eltérő lehet, így sokkal inkább a program funkcióját figyelje meg. A használati utasításban mindig levannak írva a programok.

KIEGÉSZÍTŐ MOSOGATÓGÉP PROGRAMOK

(A gyártók sok esetben másképpen nevezik ezeket, és nem mindegyik mosogatógép tudja őket)

  • Higiéniai, fertőtlenítő mosogatógép program
  • Csendes, Halk program
  • Üvegprogram
  • Extra szárítás
  • Automata program, vagy 6. érzék
  • Fél töltet, vagy MultiZone mosogatógép program

Higiéniai, fertőtlenítő öblítés: Ez az opció olyan helyzetben javasolt, amikor magas a higiénés követelmény, például cumisüveg vagy vágódeszka mosogatásakor. A hőfok a főmosás és az utolsó öblítés alatt is magasabb.

Csendes, halk program: Normál szennyezettségű edényekhez való, de halkabban működik mint a többi program.

Üvegprogram: Ez a ciklus az olyan kényes edényekhez használható, melyek az átlagnál érzékenyebbek a magas hőmérsékletre (például üvegpoharak, csészék).

Extra szárítás: A nehezen száradó edényekhez való, mint a műanyag edények.

Automata programok: Normál szennyezettségű edényekhez, melyeken rászáradt ételmaradék található. Érzékeli a szennyezettség szintjét az edényeken, és a programot ennek megfelelően állítja be. Amikor az érzékelő a szennyezettségi szintet méri fel, a kijelzőn egy animáció látható, és frissül a mosogatási ciklus időtartama.

Fél töltet, vagy MultiZone mosogatógép program: Ha nincs sok mosatlan edény, vizet, áramot és mosogatószert takaríthat meg úgy, hogy fél töltettel indítja el a készüléket.

Ismerje meg a Whirlpool mosogatógépeket, melyek a magyar háziasszonyok között közkedveltek, és csillogó edényeket vehet ki belőlük, és gazdaságos a működtetésük.

Keskeny mosogatógép

Vásárlóink kedvence kis lakásokba, keskeny mérete miatt és korszerű tudásáért a Whirlpool WSFO 3O23 PF X Szabadon álló mosogatógép.

Ez a 10 terítékes mosogatógép inox színe miatt modern kinézetet sugal. "E" energia minősítés a csökkentett energiafelhasználásért felel. 76 kwh áramfogyasztása van 100 ciklusra amennyiben az ECO programot használj.

Kényelmes digitális visszaszámlálója  tájékoztatja Önt arról, amikor a mosási ciklus befejeződik. Innovatív technológiája rendkívül csendes teljesítményt biztosít.

Sokféle programja biztosan kielégíti a háztartása elvárásait:

mosogatógép program

Vásárolja meg a WHIRLPOOL onlineMárkaboltban a Whirlpool WSFO 3O23 PF X Szabadon álló mosogatógépet >>>

14 terítékes mosogatógép, 9,5 l víz felhasználással

Népszerű a Whirlpool WIF 5O41 PLEGTS Beépíthető mosogatógép is, melynek óriási befogadó képessége van, hiszen 14 teríték elmosogatására alkalmas.

"C" energiaosztály besorolása van, így gazdaságos a működése, azaz 75 kwh 100 ciklusra. Ez azt jelenti, hogy ha 40Ft áramdíjjal számolunk: 40x0,75 = 30 Ft ciklusonként, amennyiben az ECO programot használja.

A 6. ÉRZÉK technológiával az intelligens érzékelők mérik a szennyezettség mértékét, és az erőforrásokat ehhez igazítják, így akár 50 százalékos energia-, víz- és időmegtakarítás is elérhető.

Sőt a 6. ÉRZÉK PowerClean Pro™ olyan újratervezett, célzott vízsugaras rendszer, amely még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja a lábasokról, serpenyőkről vagy tepsikről anélkül, hogy előöblítésre, áztatásra vagy súrolásra lenne szükség. Speciális érzékelők figyelik a mosogatnivalók szennyezettségét, és ennek megfelelően szabályozzák a víznyomást a mosogatási ciklus alatt. Ehhez az kiváló eredményhez pedig nincs szükség több vízre. Kedvencem benne az evőeszköztartó fiók, mely nem foglal helyet mint az evőeszköz kosár.

Programtáblázatában láthatja, hogy nagy tudású, korszerű mosogatógép.

wh mosogatógép programtáblázat 14 terték

  1. ECO - Az energiatakarékos programmal átlagosan szennyezett edényeket tisztíthat, amely a kombinált energia- és vízfogyasztása miatt a leghatékonyabb program, és a segítségével kiértékelhető, hogy a készülék megfelel-e az EU energiatakarékos kivitelre vonatkozó jogszabályának.
  2. 6TH SENSE - Normál szennyezettségű edényekhez, melyeken rászáradt ételmaradék található. Érzékeli a szennyezettség szintjét az edényeken, és a programot ennek megfelelően állítja be.
  3. INTENZÍV - Erősen szennyezett edényekhez ajánlott program, amely különösen serpenyőkhöz és sütőedényekhez ideális (kényes edényekhez nem használható).
  4. VEGYES PROGRAM - Különféle szennyeződésekhez. Normál szennyezettségű edényekhez, melyeken rászáradt ételmaradék található.
  5. GYORS MOSÁS & SZÁRÍTÁS - Normál mértékben szennyezett edényekhez használható. Mindennap használható program, amely rövid idő alatt optimális mosogatási és szárítási eredményt nyújt.
  6. ÜVEG - Az érzékeny edényeknek szóló program, melyek érzékenyek a magas hőmérséklet hatására, mint például a csészék és a poharak.
  7. GYORS 30’ - Program fél töltet enyhén szennyezett edényhez, amelyen nincs rászáradt ételmaradék. Nem rendelkezik szárítási szakasszal.
  8. HALK - Ha a készüléket éjszaka kívánja működtetni, ez a megfelelő program. Optimális mosogatási és szárítási eredményt nyújt a legalacsonyabb zajszint mellett.
  9. FERTŐTLENÍTŐ - Normál vagy erősen szennyezett edényekhez használható program, amely egy kiegészítő antibakteriális mosogatást is tartalmaz. A mosogatógép karbantartására is használható.
  10. ELŐMOSOGATÁS - Az edények frissítéséhez, amennyiben azokat később szeretné elmosogatni. Ehhez a programhoz nem kell mosogatószert használni.
  11. AUTO-TISZTÍTÁS - A mosogatógép karbantartására szolgáló programot csak akkor alkalmazza, ha a mosogatógép ÜRES, valamint használjon a mosogatógép karbantartására alkalmas, speciális tisztítószert 

Vásárolja meg a Hivatalos Forgalmazótól a Whirlpool WIF 5O41 PLEGTS Beépíthető mosogatógépt >>>

Nézelődjön a WHIRLPOOL onlineMárkabolt kiváló mosogatógépei között>>>

Miért válassza az onlineMárkaboltokat?

Mert a piacon egyedülálló védelmet adunk a háztartási gépeihez!

Sajnos sok vásárló elköveti azt a hibát, hogy nem tartja szem előtt a vásárolt készülék garanciális  idő hosszát. Ez később problémákat okozhat, ha szükség van a háztartási gép javítására vagy cseréjére, és nem rendelkezik érvényes jótállási védelemmel. Sajnos ez akár nagyon magas költség is lehet, melytől megóvja magát, ha az onlineMárkaboltokat választja. Nálunk a HIVATALOS PLUSZ GARANCIA szolgáltatásunkkal, + 5 év garanciával vásárolhatja meg a kiválasztott készüléket.  Tudjon meg többet, olvasson tovább a 5 ÉV HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁRÓL >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Miért válassza a Whirlpool mosogatógépeket?

Hogyan válasszunk mosogatógépet?

Akár 50% -os idő- és vízmegtakarítás a Whirlpool mosogatógépekkel

Felső vagy elülső vezérlésű mosogatógépet válasszon

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Jún 14.