Miért válassza a Whirlpool mosogatógépeket?

miért wh legjobb mosogatógép

Ismerje meg ezeket a tulajdonságokat, és nem lesz kérés, milyen mosogatógép márkát válasszon!

Sokan kérdezik, hogy melyik márka a legjobb a mosogatógép piacon. Mindig az a válasz, hogy nincs ilyen, hiszen minden ember más, mindenkinek más az optimális. Egy biztos, a Whirlpool már több mint 110 éve háztartási készülékeket gyárt és a mosogatógép piacon is az élen jár.

Ismerje meg az alábbi Whirlpool mosogatógép funkciókat, és döntse el, hogy tudja-e azokat a dolgokat, amelyeket Ön elvár egy mosogatógéptől.

Az első sarkalatos kérdés mindig a méret, hogy sok edény beleférjen

Természetesen a kínálatban többféle 10-16 terítékes gép megtalálható, de a Whirlpool a belső kialakítást is folyamatosan fejleszti. Az új készülékek jobban személyre szabható belsővel készültek. Ajánlom a 3 kosaras modelleket, ahol a 3. legfelső kosárba a merőkanalakat is be tudja pakolni. A Whirlpool MaxiSpace mosogatógépei mind 3 kosaras rendszerűek, így +10% helyet kap a normál Whirlpool mosogatógépekkel szemben.

 miért a legjobb a whirlpool mosogatógép

Power Clean Pro a tiszta edényekért felel

A +60%-kal* erősebb vízsugarak az alsó tálcán, amelyek aktiválhatóak az extra tisztítóerő érdekében, még a ráégett ételek esetén is tökéletesen tiszta edényeket biztosítanak előmosás nélkül.

miért a legjobb a whirlpool mosogatógép

A PowerClean Pro-nak köszönhetően még a legmakacsabb szennyeződések is eltűnnek minden kis sarokból előmosás nélkül. A Power Clean nemcsak tökéletes tisztítást biztosít, hanem 30%-kal* több helyet is nyújt az alsó részben.

NaturalDry a csillogó száraz edények titka

Speciális rendszer, amely a ciklus végén automatikusan kinyitja az ajtót az edények természetes szárítása érdekében, akár 99% szárítási teljesítmény és akár 40% energiatakarékos.

miért a legjobb a whirlpool mosogatógép

Válasszon A energiaosztályú készüléket

 miért a legjobb a whirlpool mosogatógépAz elért "A" energiaosztály, több mint 15%-os energiamegtakarítást eredményez a "B" energiaosztályhoz, és 50%-os megtakarítást eredményez az "F" enrgiaosztályhoz képest.

6.ÉRZÉK

miért a legjobb a whirlpool mosogatógép

 6ᵀᴴ SENSE lehetővé teszi, hogy tökéletesen tiszta edényeket érjen el, akár 40%*** viz és energia megtakarítással.

Fél töltet opció

miért a legjobb a whirlpool mosogatógép

A féltöltet programmal vizet, áramot és mosószert takarít meg.

A lényeg a mosógép választásban! 

Olyan mosogatógépet válasszon, amelynek a programjai illenek a mindennapi életéhez. A Whirlpool MaxiSpace mosogatógépek egyszerűen kezelhetőek, és nem tartalmaznak százféle felesleges programot, hiszen a legtöbb magyar családnak nincs rá szüksége.

miért a legjobb a whirlpool mosogatógép

3 automatikus programjuk van ezeknek a mosogatógépeknek:

 - Vegyes,

 - Gyors,

 - Intenzív,

amelyek az exkluzív 6. Érzék Technológiát használják. A töltet méretének és szennyezettségi szintjének érzékelésével, automatikusan beállítja az ideális mosogatási paramétereket, így akár 40%* víz és energiamegtakarítás érhető el.

Figyelem! Ajánlom, hogy inverteres motorral készült gépet válasszon, mert az inverteres technológiával készült motor nem rendelkezik szénkefékkel, így kevésbé melegszik és jobb hatásfokra képes. Az ilyen technológiával készült motoroknak hosszabb az élettartama, csendesebbek és kedvezőbb energiafogyasztási paraméterekkel rendelkeznek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy Önnek való a Whirlpool mosogatógép, hívja fel szakértő kollégáimat a +36-1/428-2128-as telefonszámon és segítenek az ideális kiválasztásában, vagy nézelődjön a Whirlpool onlineMárkabolt kínálatában.

A fenti tulajdonságokkal a Whirlpool MaxiSpace mosogatógépek mind rendelkeznek, melyek az alábbiak:

Beépíthető készülékek:

miért a legjobb a whirlpool mosogatógép

 

Szabadonálló készülékek:

miért a legjobb a whirlpool mosogatógép

Az extra garanciáért regisztrálnia kell a Whirlpool oldalán a mosogatógépet. https://www.regisztracio.whirlpool.hu/users/new

Whirlpool mosogatógépek >>>

Teszt Plussz magazint azzal a céllal hozták létre, hogy a nyugati országok mintáján alapulva a magyar vásárlók számára is elérhető legyen végre egy olyan oldal, ahol objektív tesztek és vásárlási útmutatók olvashatók. Nézze meg ezen az oldalon a legjobb mosogatógép teszteket!

 

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Mosogatógép szűrőjének tisztítása 3 lépésben

Akár 50% -os idő- és vízmegtakarítás a Whirlpool mosogatógépekkel

Mosogatógép jelzések/piktogramok értelmezése

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Ápr 17.