45 éve használják a Liebherr fagyasztót

tartos hűtőszekrény

45 éve használják a liebherr fagyasztót

A Liebherr tényleg bizonyított!

Birgit és Vincent King, Ausztráliában élő házaspár a 45 éves (2018.) Liebherr fagyasztó büszke tulajdonosai.  Elképesztő, hogy lassan fél évszázada működik hibátlanul a Liebherr fagyasztó szekrényük!

Családi örökség a hűtőszekrény

A készüléket Birgit nagyszülei Paul és Olga Graumenz vásárolta Németországban. Évekkel később gyermeküknek adták, Siegfriednek és Brunhilde Schmandtke-nek, Kb. 8 évvel ezelőtt került a mostani helyére. Így nem kérdés, hogy ez a fagyasztó szekrény családi örökségnek minősül.

régi jó hűtő

A fagyasztó szekrény kalandos utazásai

Hosszú élettartama alatt a fagyasztó Németországból Ausztráliába utazott. Ausztrálián belül többször költözött mind Victoria, mind Queensland területére - összesen 9 háztartási helyszínnel!

Korrekciós műtétei

Mint mindenkinek, időnként nekünk is szükségünk van egy kis extra kedves és szerető gondoskodásra. Az elmúlt években ez a Liebherr fagyasztó is rászorult néhány javításra, pl egy új fogantyúra, illetve itt-ott szigetelés javításra.

liebherr öreg hűtő belülről

A Liebherr köszönetet mond

A fagyasztó gyártásakor az automata leolvasztást még nem találták ki. A használati utasítás szerint 6 havonta kell leolvasztani, de Birgit azt mondta, hogy soha nem sikerült ezt a műveletet elvégeznie. (Legalábbis mióta nála van a készülék)

Ez a kedves család szeretné megköszönni a Liebherr családnak és alkalmazottainak, hogy egy olyan kiváló minőségű készüléket készített el, amelyben örömét lelte az elmúlt két generáció.

A Liebherr is köszönetet mond nekik, hogy Birgit és Vincent megosztotta a történetüket.

Csodálatos dolog ebben a mai korban, ami kissé eldobható társdalommá alakult, hogy a Liebherr márka bebizonyította, tényleg hosszú távra gyárt háztartási készülékeket!

Ajánlom figyelmébe a Hivatalos Forgalmazót, a Liebherr onlineMárkaboltot >>>

Tudjon meg többet a hűtőszekrényekről:

5 hiba, melyet a legtöbben elkövetnek a hűtőszekrény vásárlásakor

Melyek a Side-by-side hűtők előnyei és hátrányai?

Ezt szinte senki nem tudja, pedig fontos a hűtőszekrény választásnál!

Hogyan válasszunk fagyasztót?

forrás:blog.liebherr.com

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Febr 19.