facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Mire jó a hulladékkezelő?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Ha konyhai hulladék, akkor szemetesvödör. Sokaknak meg sem fordul a fejében, hogy hatékonyabb módszer is létezik a szemét különválogatására, vagy precízebb tárolására. A klasszikus szemetesekkel az a bajom, hogy ha van fedelük, az csak annyit ér, hogy a szagok valamennyire bent maradnak.

A hagyományos billenő-fedeles szemetes teteje hamar koszolódik, főleg ha kisgyerek is van a családban. Még ha egy stílusosabb példányt sikerül beszerezni, azzal is az a baj, hogy a helyet foglalja, útban van, és akármilyen precízek vagyunk, általában a szemetes környékét sem sikerül makulátlanul tisztán tartani. Valami, mindig mellészóródik. :)

De mindenre van megoldás. A korszerű hulladékgyűjtő rendszerek egyik legnagyobb előnye, hogy a mosogató alá beépítve maximálisan kihasználják a helyet. Ha a szívén viseli a környezettudatosságot, és támogatja a szelektív hulladékgyűjtést, akkor egy többrekeszes típusnál külön válogathatja a szemetet, ami a szemétszállításnál is hasznára lehet, hiszen egyre több helyen láthatók szelektív konténerek.

Szelektív hulladékgyűjtő edények.

Nézzük a további előnyöket!

  • Könnyen tisztítható, és a szagokat sem engedi ki! A hulladékkezelő teteje jól záródik, így szagokat is benn tartja. Mivel a teteje fix, használhatja polcnak is, sőt egy praktikus rendszerező fiók kiegészítővel átláthatóan tárolhatja a háztartási kellékeket.
  • Praktikus és láthatatlan. A munkalapba építheti, így egyszerűen belesöpörheti a pulton keletkezett szemetet. Végre búcsút inthet a padlón keletkező morzsáknak.

Szagelzáró fedél, polc.

Mielőtt kiválasztaná a háztartásához illő modellt, ne felejtse el ellenőrizni, hogy a kiszemelt hulladékkezelőnek milyen funkciói vannak, és milyen méretű alsószekrénybe építheti be.

Pultba építhető kiegészítő hulladékkezelőkhöz

A hulladékkezelés része lehet a konyhamalac. Szintén láthatatlan segítőtárs, mert a mosogató alá szerelheti. Abban segít, hogy pillanatok alatt eltüntesse a szemetet: ugyanis az ételmaradékot apró szemcsékre darálja, így problémamentesen leengedni azt a szennyvízvezetéken. Hihetetlen, de az újabb szerkezetek akár nagyobb csirkecsontokkal is megbirkóznak, így csökkentheti a szerves hulladékot, és még kevesebb esélyt ad a szagoknak.

A hulladékkezelők beépítési módja.

Még egy szuper előnyt a végére. Ezek a készülékek teljesen maguktól, szinte észrevétlenül dolgoznak. Nem kell őket gondozni, karbantartani, tisztítani, használatukkor (kiválasztásukkor) csak arra figyeljen, hogy a hulladéktároló és a konyhamalac nem biztos, hogy elfér egymás felett!

Tekintse meg hulladékkezelő rendszereinket, akár szettben is, vagy azonnal szállítható, készletes hulladéktárolóinkat!


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA