Rejtse el, ami elrejthető! BLANCO hulladéktároló rendszerek

hulladéktároló, szelektív szemetes

Rejtse el, ami elrejthető!

BLANCO hulladéktároló rendszerek

Az aktuális konyhatrendek abba az irányba mutatnak, hogy a konyha nem csak a főzés színtere, hanem az otthon, a vendégvárás központja. Ennek megfelelően, a funkcionalitás mellett esztétikai elvárásaink is nagyobbak vele szemben. Ha mindig rendezettséget sugárzó konyhára vágyik, érdemes úgy tervezni, hogy a bútor képes legyen elnyelni minden eszközt, készüléket, apró kütyüt, amiket hajlamosak volnánk a vízszintes felületeken tárolni.  

De mi legyen a szemetessel?

A tökéletes megoldás a BLANCO UNIT, mely a csaptelep, a mosogató és a hulladékgyűjtő rendszer tökéletes összhangjából egy holisztikus megoldást kínál.

Ezzel összhangban, a szabadon álló szemetesnek sincs helye többé egy igényes megjelenésű konyhában. Hogy ne rontsa el a helyiség összhangját ez a kellemetlen, ám nélkülözhetetlen eszköz, válasszon a BLANCO kiváló és sokoldalú hulladékgyűjtő-rendszer megoldásai közül! Találja meg az Ön igényeihez leginkább passzoló elrendezést! Lengőajtó vagy kihúzható előlap? Bármely típusú konyhaszekrénybe könnyen integrálhatóak a Select, a Flexon, Botton és Singolo termékcsaládok számtalan variációi.

A rekeszek száma, mérete, plusz funkciói rengeteg lehetőséget kínálnak, hogy Ön a saját szokásaihoz leginkább passzoló, tökéletesen ergonomikus kialakítást érjen el. A BLANCO mindenre gondol: a kínálatban olyan modellek is elérhetők, melyeket kifejezetten helytakarékosnak terveztek, hogy fölötte elférjen a víztisztító vagy a bojler, ami egy mosogató alatti alsó konyhaszekrényben jellemzően helyet kaphat.

Egy helyen, mégis szelektíven gyűjtheti a hulladékot.

A BLANCO hulladékgyűjtő rendszerek gyorsan és egyszerűen beszerelhetők. Nincs szükség munkaigényes mérésre vagy előfúrásra. Az olyan intelligens funkciók, például a MOVEX lábpedál és az elektromos AutoMove ajtónyitó, még praktikusabbá teszik a hulladékgyűjtő rendszert.

Raktárkészletünkben megtalálja a Blanco Select Flexon II 30/1 Szelektív hulladékgyűjtőt és a Blanco Select Flexon II 30/2 Szelektív hulladékgyűjtőt.

A Blanco Select Flexon II 30/1 és 30/2-es hulladékgyűjtők a 30 cm-es szekrényekbe szerelhetőek be.

A rekeszek száma és kapacitása modellenként eltérő, egyes termékek a zöldhulladék kellemetlen szaga ellen kifejlesztett aktívszén-fedelet is tartalmaznak.

Blanco hulladéktárolók 

Ismerje meg a Blanco FLEXON II 45/2 Szelektív hulladékgyűjtő, mely min. 45 cm-es kihúzható fiókba szerelhető.

Blanco hulladéktárolók 

Ez a modern, harmonikus és funkcionális hulladékgyűjtő minimum 45 cm-es fiókba szerelhető. A kiváló minőségű rendszer sokáig praktikusan fogja szolgálni otthonában. Könnyedén beszerelhető, és a stabil kihúzórendszernek köszönhetően használata egyszerű. Stabilitás és higiénia jellemzi a felfüggesztett vödröket tartalmazó keretmegoldásnak hála. A nagy és sima felületeknek köszönhetően minden rész könnyen tisztítható. 2 db 16 literes vödröt és egy hozzátartozó fedelet tartalmaz.

Nézze meg a Blanco online Márkaboltok oldalán >>>

Ismerje meg a BlancoSelect Singolo hulladéktárolót, mely szekrényajtóra szerelhető.

Blanco hulladéktárolók 

A 14 literes vödör a napi hulladék számára elegendő tárolóhelyet biztosít, de választható válaszfallal a vödör két részre is osztható. Felfelé könnyen kiemelhető, ürítése és tisztítása egyszerű.
A vödör teteje praktikus tároló helyként is szolgál, könnyű tárgyak, pl. szivacsok számára.
Egyetlen modell a 45 cm-es, 50 cm-es és 60 cm-es alsószekrényekhez, kazettás ajtókhoz is alkalmas.

A BlancoSelect Singolo hulladéktároló komplett rendszer minőségi műanyagból, kerettel, fedéllel, 1 db 14 l-es vödörrel, szereléshez szükséges tartozékokkal.

Vásárolja meg a BlancoSelect Singolo hulladéktárolót a Blanco online Márkaboltban >>>

Nézze meg az összes hulladékkezelőt a BLANCO-tól >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább: 

A tökéletes szelektív gyűjtő a háztartásomba.

Hogyan építhetem be a mosogatómat? Alulról, felülről, süllyesztve?

Hova tegyem a mosogatómat?

 

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Nov 23.