Különlegesség, ami megkönnyíti egy háziasszony életét!

Blanco Solon hulladékkezelő

Kis dolog ami óriás változást hoz az életében

Az életem egy körforgás. Takarítok és kosz lesz, takarítok és por van, takarítok, és minden tele van bacival, takarítok….

Azt hittem a legtöbbet akkor kell takarítani, amikor a gyerekek kicsik, mert négykézláb másznak és mindent összeszednek. 

De ez nem igaz egészen, mert ha nagyobbak, akkor is egyfolytában takarítani kell utánuk. Talán, majd ha tinik lesznek, de szerintem akkor is rám fog maradni.

Tehát szeretnék kitörni ebből a körforgásból, vagy legalábbis megkönnyíteni. Vettünk mosogatógépet, és NoFrost-os hűtőt, hogy ne kelljen leolvasztással bajlódni.

De amit most szereztem, az egy nagyon egyszerű, de annál jobb dolog.

Mi volt a problémám? A szemetes edény teteje tele van kórokozókkal, és főzés közben meg kell fognom, hogy beledobjam a tojáshéjat, krumpli héjat, vagy a zsírt, amit levágok a húsról.
A férjem előszeretettel öntötte rá a szemetes tetejére, -vagyis inkább csak a környékére :) -  a fel nem használt panírmorzsát, és lisztet. A kislányom a nyalókás kezével nyitotta fel, hogy beledobja a nyalóka pálcikáját, és utána elfelejtett kezet mosni, így a ráragadt kosszal együtt kente bele a kárpitos székbe. Egyszóval egy rémálom volt!

És akkor ... dadadadammmmm (dobpergés) megvettem a  hulladékledobót, BLANCO Solon-t, ami pultba építhető! A mosogató medence mellé építette be az én drága uram, meglepően könnyedén és gyorsan. Így a hulladékot a pultról közvetlenül a 7 literes, rozsdamentes gyűjtőtartályba lehet söpörni, anélkül, hogy végigcsöpögtetném, potyogtatnám a konyhát. Higiénikus, hiszen a konyhaszekrényben van elrejtve a gyűjtőtartály, és nem kell nap, mint nap hozzáérni. Mivel csak a bedobó nyílást kell takarítani, sokkal gyorsabb, így 1 perc alatt lefertőtlenítem.

Egy a vége, ajánlom mindenkinek, aki szeretné megkönnyíteni az életét! Drága férjek, ha szeretik a nejüket, akkor ezzel lepjék meg és meglátják, milyen hálás lesz kedvesük.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 17.