facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Lejárt a szárítókötelek kora (2. rész)

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Magyarországon is egyre elterjedtebbek a szárítógépek, ennek ellenére még mindig nagyon sokan gondolják azt, hogy az egekbe emelik az áramfogyasztást, tönkreteszik a ruhákat. Ebben a cikkben nem a szárítógép hátrányait és előnyeit veszem sorra, hanem azt mutatom meg, miként válaszolják meg a korszerűbb modellek a szárítógépekkel kapcsolatos sztereotípiákat.

A cikk első részét itt olvashatja el!

4. probléma: A nagyméretű ruhaneműk nem férnek bele a dobba. :(
A Whirlpool erre is megoldást talált. Nagyméretű szárítógépei a legnagyobb térfogatúak a piacon (a dob 121 literes). Így takarókat, ágyneműket is egyenletesen száríthat bennük. Ráadásul a betöltő-ablakjuk is nagy, azaz nem akad bele a takaró, és kényelmesen befér az ágyterítő is.

Siemens WT45W561BY Hőszivattyús szárítógép5. probléma: Bonyolult a kezelőfelület, én az átlátható, letisztult kezelőpanelt szeretem, amelyen ránézésre tudom, mit hol kell beállítani! :(
Azoknak, akik az egyszerűséget szeretik, javaslom a Bosch nagy felbontású, (szöveges) magyar nyelvű TFT kijelzőjét, amellyel teljesen ellenőrzése alatt tarthatja a gépet, hiszen minden információt pontosan mutat, és az irányítása szinte gyerekjáték.

6. probléma: A szárítógép túl hangos, zavar a pihenésben, és két szobával arrébb is hallom, hogy dolgozik. :(
Megoldás: az Inverteres motor. A felső kategóriás szárítógépeket már nagy teljesítményű inverteres motor hajtja, amely nem rendelkezik szénkefével így érezhetően csendesebben működik. Ráadásul a hajtást is jobban bírja: a kopással és a nagy terheléssel szemben is ellenállóbb. Hosszú távon strapabíróbban működik.

Szárítógépben összegyűrüdött a ruha 7. probléma: A szárítógép összegyűri a ruhákat, olyan mintha kutya szájából rángattam volna ki őket...:(
A gőz hatását a profik sokoldalúan használják a gyűrődések és ráncok kisimítására. Ha ilyen programot használ a vasalás ezentúl sokkal egyszerűbb lesz, vagy egyáltalán nem lesz rá szükség. Ez a lehetőség biztosan elnyeri majd tetszéség, ha nem szeret vasalni. :) Ilyen beállítást talál a Gorenje, Whirlpool... szárítógépekben is.

8. probléma: Hiába van szárítógépem, a speciális igényű ruhákat továbbra is ruhaszárítón kell szárítanom... :(
Nem így van! A korszerű típusokban rendkívül sok speciális program van, a javát csak ritkán, extrém igényű ruhaneműkre fogja használni. Ilyen például a pehelyre, dzsekire, mini töltetre, ingre, selyemre, sportruházatra, gyapjúra, fehérneműre szabott programok. Egyes Siemens modellekben külön blúz és ing program is van, így a kényelmes irodai ruházat szárítását és megoldják. 

Ha Ön nem biztos abban, megéri-e befektetnie egy készülékbe, javaslom, olvassa el korábbi blogcikkemet, amelyben igyekszem megkönnyíteni döntését.

Ma már rengeteg szárítógép közül választhatunk. Ha nem biztos abban, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, mielőtt nekiáll a keresgélésnek, olvassa el szárítógép választási tanácsaimat!

Sőt! Ha most vásárol szárítógépet, megajándékozzuk egy próbaindítással is, így kiszállításkor otthonában azonnal ellenőrizheti a gép működését. Csak akkor kell fizetnie, ha mindent rendben talál!


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA