facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Mikor van szükség szárítógépre?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

A szárítógép korántsem tartozik a legnélkülözhetetlenebb háztartási gépek közé. Amíg hűtő, mosógép, tűzhely nélkül nehéz elképzelni a mindennapokat, addig szárítógép nélkül van élet. Mégis nagyon jó szolgálatot tehet a gyerekes családokban, vagy ahol állandóan megy a mosógép.

A magyar családok többsége kis alapterületű társasházban vagy panellakásban él, amelyben a mosógép mellett nem igazán fér el még egy szárítógép. Így marad a ruhaszárító, ami szintén sok helyet foglal, ráadásul a lakásban párásodást, és nem megfelelő szellőztetés esetén penészfoltokat is okoz.

Mikor van szükség szárítógépre?A másik dolog, ami visszatartja a szárítógépek elterjedését, hogy csak bizonyos esetekben lehet kihasználni az általa kínált előnyöket. Egyedülállóknak például lehet, hogy nem ,,felesleges" de ,,luxus" kategória, hiszen a heti egy-két mosás miatt teljesen szükségtelen befektetni egy készülékbe. Más a helyzet a családosokkal. Nekik nagyon praktikus és hasznos megoldást jelent, hiszen helyet spórol, és a házimunkát is jelentősen meggyorsítja. Végre nincs szükség ruhaszárítóra, és a lakásban szanaszét száradó ruhák okozta rendetlenségnek is búcsút lehet mondani.

Ha tehát Ön sokat és gyakran mos, kézzelfogható segítség egy szárítógép, amelynek előnye egészségügyi szempontból sem mellékes. Ha például allergiás van a családban, a párásodás tönkreteheti a mindennapjait, de a teljesen egészséges embereknek sem tesz jót a magas nedvességtartalmú levegő.

Ha a szabad levegőn szárít, biztosan sokszor észrevette már, hogy a legszuperebb öblítő is megadja magát, ha épp füst, kipufogógáz vagy sültkolbász stb. szag terjeng a közelben.

Nagycsaládosoknál, ahol sok a gyerek és ezzel hatványozottan nő az otthoni teendők, házimunkák aránya, megkönnyebbülés, hogy a teregetéssel sem kell foglalkozni, és nem kell napokat várni, amíg a szabad levegőn megszáradnak a ruhák. Csak át kell pakolni egyik gépből a másikba, és a többi a szárítógép dolga. A megfelelő száradási szint kiválasztásával pontosan beállíthatja, hogy vasaláskész (kicsit nedves) vagy teljesen szekrényszáraz ruhákat szeretne kivenni a dobból, amelyeket akár azonnal összehajtogathat és a szekrénybe tehet.

A szárítógépeknek sokan felróják, hogy nagyon megemelik az áramfogyasztást. Viszont! Ön is sokat tehet azért, hogy gazdaságosan használja. Ha takarékos készüléket keres, és a használatakor spórolni is szeretne, kattintson ide, és olvassa el tippjeimet.

Ha nem tudja, milyen készüléket válasszon, vagy milyen szempontokat érdemes komolyan megvizsgálni, mielőtt befektet egy szárítógépbe, segítek! Összegyűjtöttem néhány hasznos tippet, amelyekkel Ön is könnyebben megtalálhatja az életvitelének és a háztartásának megfelelő típust. A szárítógép választási segítséget itt olvashatja.  

Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne személyes, telefonos segítséget kérni a szárítógép kiválasztásához, hívja bátran szárítógép szakértő kollégámat, +36 1 478 2128-as számán.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA