Az egyik legjobb Gorenje beépíthető sütőink 2020

gorenje legjobb sütő

Kíváló Gorenje beépíthető sütőink 2020-ban

Új beépíthető sütőt keres? Lecserélni a régi sütőjét újra?

Az alábbi készülékek a legkedveltebbek a Gorenje online Márkaboltban.

Nézze meg őket, tudja meg a tulajdonságaikat. Az, hogy Önnek melyik az ideális beépíthető sütő, azt az alapján kell eldöntenie, hogy mit vár el tőle. Van, akinek az egyszerűbb készülékek is optimálisak, de vannak, akik extra tulajdonságokat várnak el a sütőtől.

Fontos, hogy megnézze az energia felhasználását, mert ez befolyásolja az áramszámlát.

Ne feledkezzen meg arról sem, hogy ha eddig nem ilyen készüléke volt, villanyszerelésre is szüksége lehet. Egy sütő vagy főzőlap áramfelvétele igen magas lehet, és semmi sem garantálja, hogy a bekötése lehetséges a meglévő rendszerre. Erről mindenképpen konzultáljon szakemberrel.

Az alábbi Gorenje beépíthető sütők mindegyike XXL sütőmérettel bír, azaz 71 literesek, így akár egy nagy, családi vacsorához is tökéletesek.

A Gorenje sütői GentleClose lassú ajtózáródással vannak ellátva, így egy gyengéd érintésre már bezáródnak, a régi csattanás a múlté lesz.

TOP Gorenje beépíthető sütő

A Gorenje BO76SYB beépíthető sütő egy kiváló választás, mert nagy tudású és energiatakarékos. 10 sütési funkcióval támogatja a tökéletes íz élményt, mint; Alsó és felső fűtés, Infragrill, Hőlégbefúvás, Infragrill ventilátorral, Alsó + köralakú fűtés + légkeverés, Alsó fűtés és hőlégbefúvás, Kisméretű infragrill, Kiolvasztás funkció, Gyors előmelegítés funkció, ECO program.

legjobb főzőlap

A háziasszonyok kedvence pedig az AquaClean öntisztító funkció, mely a ventilátor előtt katalitikus panellel van kiegészítve, így a sütő tisztántartása egyszerű és abszolút sikálásmentes.

Különlegessége az AdaptBake funkció, mely megjegyzi a (hőmérséklet) beállításokat, minden egyes gyárilag előre beprogramozott sütési mód esetén, és a következő sütésnél már magától, automatikusan javasolni fogja a legutolsó vagy a legtöbbször használt beállítás használatát.

Az energiabesorolása A+, amely kedvezően fog hatni az áramfelhasználásra.

Nézze meg a Gorenje BO76SYB beépíthető sütőt a Hivatalos Forgalmazónál >>>

A második legjobb Gorenje beépíthető sütő

A Gorenje BO735E11X készülék, mely ujjlenyomatmentes inox felületű. Egy speciális bevonattal van ellátva, mely megakadályozza a foltok keletkezését, megőrizve a felület fényességét és könnyebbé téve annak tisztítását.

gorenje legjobb sütó

A HomeMade plus sütőbelsőnek köszönhetően, egy fatüzelésű kemence hatását érheti el. A jellegzetesen lekerekített forma a Gorenje sütők egyik leghasznosabb termékjellemzője. Fejlesztéséhez a hagyományos fatüzelésű kemencék jelentették a fő inspirációt, hiszen azokban a forró levegő szabadon áramlik. Mivel a kemencében sütött étel egyenletesen és minden oldalról melegszik, mindig tökéletes a vele végzett munka gyümölcse: ropogós kívül és lédús belül.

Sütő funkciók: Alsó és felső fűtés, Hagyományos sütés ventilátorral, Infragrill, Infragrill ventilátorral, Alsó + köralakú fűtés + légkeverés, Kisméretű infragrill, Kiolvasztás funkció, Melegen tartás funkció.

A könnyed tisztántartásért a AquaClean felel. Mindössze annyi a teendőnk, hogy fél liter vizet öntünk az egyik sütőtálcába és elindítjuk a programot. 30 perc elteltével, szemmel látható a különbség a sütőkamra falán és a tálcákon: a zsírfoltok és egyéb szennyeződések fellazulnak, amelyeket egy törlőronggyal könnyedén eltávolíthatunk.

Nézze meg a Gorenje BO735E11X beépíthető sütőt >>>

A harmadik legjobb Gorenje beépíthető sütő

A Gorenje BO737E30X Sütő 11 funkcióval rendelkezik. Az óriási 71 literes sütőtérben több szinten tud ételt készíteni, a jó hír pedig az, hogy az illatok és az ízek nem fognak keveredni sütés közben! Az intelligens technológiával megoldott levegő eloszlás miatt biztosak lehetünk abban, hogy az étel minden szinten, azaz minden tálcán jól átsül majd. Mivel nagy a sütő kapacitása, a kamra áttekinthetősége is kitűnő.

legjobb főzőlapok

A 10 féle sütési mód kielégítő a világ minden tájának ételeinek elkészítéséhez. Sütési módok: Alsó és felső fűtőelem, Infragrill, Hőlégbefúvás, Infragrill ventilátorral, Alsó + köralakú fűtőelem + légkeverés, Alsó fűtőelem és hőlégbefúvás, Kisméretű infragrill, Kiolvasztás funkció, Gyors előmelegítés funkció, Melegen tartás funkció.

Tisztítása AquaClean öntisztító funkcióval történik, és a ventilátor előtt itt is katalitikus panel van elhelyezve, mint az első sütőnél is. ÍGy garantált a könnyed tisztítása.

Ez a Gorenje BO737E30X sütő tudásában hasonló az első készülékhez. Árban kedvezőbb mert az energia felhasználása az első készüléknek A+, azonban ez a készülék A besorolású. Ez azt jelenti, hogy picit többet fogyaszt, mint az első készülék. Természetesen még a különbség, hogy ez ujjlenyomat mentes inox kivitel, míg az első készülék fekete.

Nézze meg a Gorenje BO737E30X beépíthető sütőt a Gorenje online Márkabolt oldalán >>>

Nehéz a választás? Hívja fel háztartási gép szakértőinket, akik egy jó beszélgetéssel segítenek Önnek dönteni. +36-1/78-2128

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Alapvető különbségek a sütők között…

16 tény amiért a régi sütője helyett érdemes modern sütőt választani

Hogyan válasszunk beépíthető sütőt?

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Aug 27.