facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

2018-ban a legjobb Bosch mosogatógépek

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Melyik beépíthető Bosch mosogatógépet szeretik Önök?

Az Online Márkabolt Magyarország legnagyobb webáruháza (amelynek nincs offline boltja). A nagy feladatunk megfelelni a magyar vásárlók elvárásainak, így folyamatosan vizsgáljuk készleteink, hogy mindig legyen a legkedveltebb, legjobb háztartási gépek raktárunkban. Most, hogy eltelt 2018-ból is egy félév, elárulom Önöknek is, hogy mely mosogatógépek voltak 2018-ban a legkedveltebbek. A márkagyőztes egyértelműen a Bosh mosogatógépek!

Egyértelműen elmondhatom, hogy a beépített mosogatógépeknél a vásárlók nagy része a Bosch gyártót részesíti előnyben.

Megmutatom azt a 3 Bosch mosogatógépet, ami egyértelműen a legnépszerűbbek eddig ebben az évben.

A népszerűségük a fantasztikus teljesítménynek és gazdaságos működésnek köszönhető.

Mind három Bosch beépíthető mosogatógép szuper csendes, és A++ energia hatékonysággal bír. Sokféle programmal felszereltek, és abszolút biztonságosak.

3/ Bosch SMI46AS04E Beépíthető mosogatógép

Beépíthető Boschmosogatógép, melyet a konyhabútorba kell illeszteni, és bútorlap is kell az elejére. Különlegessége, hogy irányítása és kijelzője látszik. Csak egy pillantás és tudja, mennyi idő van vissza a mosogatási időből, vagy szükség van-e utántöltésre. 12 terítékes férőhelye egy nagycsaládnak is elegendő. A poharak, tányérok mellé beférnek a főzési edények is. Szuper csendes működése van az EcoSilence DriveTM technológiának köszönhetően, mely hatékony és garantálja az alacsony energiafogyasztást. (energia besorolása A++)

Kevesebb edénnyel is gazdaságosan működik, mert a LoadSensor (töltöttség érzékelő) automatikusan felismeri az edény mennyiséget, és ehhez adagolja a vizet és energiát takarít meg.

6 beépített programja mindenféle edények elmosogatására alkalmas, sőt 3 speciális funkcióval bővíthető, ha pl. gyorsabban szeretne végezni, vagy a higiéniás program kisbabáknál, fertőző betegeknél. Extradry programjával pedig a műanyag edények is szárazak lesznek a program végén.

2/ Bosch SMV46AX04E Beépíthető mosogatógép

Teljesen integrálható Bosch mosogatógép, amelynek az irányító felülete a gép tetején található. Így teljesen bele olvad a konyha dizájnéba, nem is látszik, hogy Önnek van mosogatógépe. Különlegessége az InfoLight, ami a padlóra vetít egy piros fényt, amikor a gép mosogat. Így mindig tudni fogja, hogy mikor működik a készülék. Az előző Bosch mosogatógép minden jó tulajdonságával rendelkezik. Ez is szupercsendes és alacsony energiafogyasztású. 12 terítékes kapacitása egy több gyermekes családnak is kiváló.

1/ Bosch SMV45GX02E Beépíthető mosogatógép

Vásárlóink kedvence ez a  12 terítékes Bosch mosogatógép, amely teljesen integrálható, tehát be kell építeni a konyhabútorba. Extra csendes és energia hatékony. A vízfogyasztása is csak 9,5 liter. 6 féle programja a nagyon koszos edényektől az üvegpohárig, mindent csillogóvá varázsol. Extra funkciója a higiéniás program, és az extra szárítás. Hőcserélővel ellátott mosogatógép mely az értékes üvegárut és porcelánt különös gondossággal, kockázatok nélkül kezelik. Az öblítőtartályban a víz előmelegített, hogy elkerüljünk mindenféle, hőmérsékletváltozás okozta sérülést. AquaSensorral készül, mely a szennyezettség típusától és fokától függően szabályozza a vízhasználatot, fénysugarakat használva az öblítés vezérléséhez. Az öblítővízben marad ételrészecskéktől, zsiradéktól illetve mosószertől függően, a funkció felbecsüli, hogy kiértékelje, folytatni kell-e az öblítési folyamatot. Ennél a készüléknél is piros fény jelzi a működést a padlón.

Mind három Bosch mosogatógépet jó szívvel ajánlom, mert meglátja, hogy élete könnyebb lesz és csodálatos csillogó edényeivel még a terítés is öröm.

Nézze meg kínálatunkba a mosogatógépeket!

Kérdése van háztartási gépeinkkel kapcsolatban, vagy csak segíteni kell dönteni, tanácsot adni, hívjon minket, és minden kötelezettség nélkül állunk rendelkezésére a +06-1/478-2128-as telefonszámon.

Olvasson a hasznos írásokat a mosogatógépekről!

SZABADON ÁLLÓ MOSOGATÓGÉPEK 2018-BAN

EZT TEGYE, HOGY SOKÁIG MŰKÖDJÖN A MOSOGATÓGÉPE

MIÉRT NE VEGYEN MOSOGATÓGÉPET?


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA