facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Legjobb elöltöltős mosógép

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Milyen mosógépet vegyek 2017-ben?

Ez a nagy kérdés, melyre nehéz a válasz. Eszméletlen mennyiségű mosógépet gyártanak a mai világban. De vajon melyik a legjobb? Ezt a kérdést boncolgatom. Kinek a pap, kinek a papné. Ismerjük a mondást, mindenki más és mindenkinek más az ideális. Így nagyon nehéz eldönteni, de én megpróbálkozom vele.

Mivel én háziasszony vagyok, megkérdezem a kollégámat, aki sokkal többet tud, mert ő háztartási gép szakértő, és sok embernek segít a döntésben. Most nézzük az elöltöltös mosógépeket, bár a felültöltös gépek is úgyan olyan jók és tudják amit az elöltöltös mosógépek, de arról majd következő alaklommal beszélgetünk.  Szőke István már rengeteg mosógépet adott el a Mosógép Szalonunkban és nagyon sokszor támogatta már a vásárlókat abban, hogy milyen elöltöltös mosógépet vegyenek.

Mi a legfontosabb a mosógép választásnál?

- Az első, amit tisztázni kell, az ár/érték kérdése. Mindig megkérdezem, hogy mennyi pénzt tud rászánni, és akkor már tudom, hogy nagyjából abban az árkategóriában mit tudok ajánlani. Hiszen a 70 000 Ft-tól a fél millió forintig vannak mosógépeink.
Mindenképpen tudni kell, hogy mekkora helyre szeretnénk tenni, mert van, ahová csak egy keskeny gép fér el, akkor csak abban gondolkozhatunk. El kel dönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógépet szeretnénk. ( Elültöltős vagy felültöltős mosógépet vegyek? )

Ha megvan az árkategória, a méret, és a típus, utána miket kell figyelembe venni?

- Megbeszéljük a vásárlóval a kapacitás kérdését. Mivel a 99%-nak már volt mosógépe, általában ez egyszerű. Egy átlagos családnak 6-7 kg körüli kapacitás a jó, de egy 4 gyermekesnek akár a 10 kg kapacitású töltet is kellhet. Amennyiben kicsi nekünk a gép, sokszor mosunk vele. Ha nagy a gép és nem tudjuk telerakni, akkor felesleges áram és vízfogyasztása van (bár egyre több mosógépnek vannak okos szenzorai, ami a berakott ruha mennyiségéhez igazítja a felhasznált víz és energia mennyiségét), így mindkettő megoldás gazdaságtalan. (Ezt a témát már boncolgattam egy másik cikkben. Mekkora mosógépet válasszak? )

Tudjuk, mekkora gépet szeretnénk, mire figyeljünk még?

- Természetesen az energiafogyasztásra, hiszen nem mindegy az áramszámla. Továbbá a vízfogyasztásra is érdemes odafigyelni. Sokan nem tudják, hogy ezek az értékek úgy vannak feltüntetve, hogy 220 mosási ciklusra kell lebontani. Ebben van 40 Celsius és 60 Ceslius hőfokú teljes és részleges mosás is kalkulálva. Tehát változhat az egyedi fogyasztásunk. (Erről a témáról is olvashat, bővebben a Mennyit eszik 100-on egy mosógép írásunkba.)

Akkor már tudjuk, hogy mennyi pénzünk van, és mekkora kapacitásra van szükség, és hogy keveset fogyasszon. De mit kérdeznek még a vásártok, mi a fontos még számukra?

A speciális funkciók. A legtöbben a mosási hőfokra kíváncsiak, hogy mennyire hatékony a mosás alacsony hőfokon. Itt fontos, hogy vannak már hidegvízben is hatékony gépek. Sokan a 6. érzék funkciót választják, mert ott a mosógép fel tudja mérni a ruha szennyezettségét, mennyiségét, anyagfajtáját és a legoptimálisabb megoldást adja a tiszta ruháért.

A rohanó világunkban a programidő számít a családoknak?

- Nagyon. A másik fontos kérdés, az mindig a programidőre vonatkozik. A gyors programok nagyon közkedveltek. A késleltető funkció is döntő szokott lenni, mert akkor akár éjszaka is moshat a gép, és reggel csak teregetni kell.

Melyik az az elöltöltős mosógép, amit szívesen ajánlasz egy átlagos családnak, ahol van két kisgyermek, és kb. 100 000 Ft-ot tud költeni. Természetesen legyen energia és víz hatékony, és villámgyors programot is szeretne?

Bosch WAB24262BY Elöltöltős mosógép. Ez a gép A+++ energia besorolással bír, ami az egyik legjobb, tehát keveset fogyaszt. Többféle funkciója van még az energia és víz fogyasztás optimalizálására.

6 kg-os kapacitása tökéletes egy 4 fős családnak. Van benne allergia plus program, ami kisgyermeknél, allergiásoknál eszméletlen segítség lehet a tünetek csökkentésében.
Képes akár 15 vagy 30 perces gyorsmosási programra is és 24 órás késleltetése van.

Kinézete igazán impozáns, és a nagy kijelzője jól látható. Hangjelzéssel is kommunikál, így a konyhába is halható, ha végzett a gép.


És ami fontos, de nem beszéltünk róla, hogy többféle vízvédelemmel van ellátva, így biztos nem fogja elönteni a helyiséget vízzel, amennyiben meghibásodás lenne. A gyermekzárral pedig biztonságba tudja gyermekét.

Amennyiben még nem biztos a döntésében, hívja fel a 1/478-2128-as telefonszámot és szakértőink visszahívják.

Szeretne még olvasni a témáról?

Ajánlom figyelmébe a Hogyan válasszak mosógépet? cínű írásunkat mely útmutató lehet a választáshoz.

Miért nálunk vásárolja meg a következő háztartási gépét?

Mert nálunk 5 év garancia van! És a tudatos vásárlónak ez fontos!

Mert ingyen házhoz szállítjuk.

Mert órapontosan érkezünk, és így nem kell szabadságot kivennie! Itt olvashat a szállítási módokról bővebben!

Mert vállalunk beüzemelést, próbaindítás és akár a keletkezett szemetet is elszállítjuk. 

Szépséggaranciát adunk!

Több mint 96514 elégedett vásárlót tudhatunk magunkénak, melynek 99,9%-a ajánlana minket ismerőseinek. Olvasson a véleményeket.

Nézze meg a Összkomfortos  szállítási videónkat: 


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA