Cica, kutya szőr? Szabaduljon meg tőlük könnyedén

kutya cica szőr, kisállat porszívó

Háziállattulajdonosoknak a cica, kutya szőr eltávolítása könnyedén

 

A Bosch Zoo’o ProAnimal porszívók megoldást nyújtanak a szőrproblémára!

A kisállattulajdonosok jól tudják, a szőr mindig is az egyik legnagyobb kihívást jelentette a háztartási takarítás során. Lehetetlennek tűnhet megszabadulni tőle, és a hagyományos porszívók gyakran alulmaradnak az állati szőrrel szemben. Ha Ön is hasonló helyzetben van, ne essen kétségbe! Az új generációs Bosch Zoo’o ProAnimal porszívók megoldást nyújthatnak erre a problémán.

A hagyományos porszívók sokszor csak a felszínt csiszolják, és nem képesek hatékonyan felszívni a szőrszálakat. Ez különösen problémás lehet, ha allergiások is vannak a háztartásban.

A kisállat porszívók akár 30%-kal gyorsabban távolítják el az állati eredetű szőrt* a hagyományos porszívókhoz képest, így Ön kevesebb időt tölthet a takarítással és több időt tölthet kedvenceivel.

Mitől speciálisak a Bosch kisállat porszívók?

A Zoo’o ProAnimal porszívók nagy teljesítményű és könnyen tisztítható ProAnimal fejekkel rendelkeznek, amelyek kiválóan alkalmasak a szőr eltávolítására mindenféle padlófelületről. Legyen szó kemény padlóról vagy szőnyegről, ezek a porszívók biztosítják a kivételes tisztítási teljesítményt, ami gyorsan és hatékonyan távolítja el az állati szőrt.

Nézzük először a vezetéknélküli kisállat porszívókat

Erős mint egy vezetékes porszívó, és még rugalmas is használható a vezetéknélküli kivitelnek köszönhetően.

kisállat porszívó a szőr ellen

A Bosch nagy teljesítményű és tartós 3,0 Ah Power For All akkumulátorával az igényes tisztítási feladatok is könnyedén elvégezhetők. A lítium-ion akkumulátor újratölthető, cserélhető, túlmelegedés, túltöltés, önkisülés és memóriaeffektus ellen védett. Ráadásul az akkumulátor 33%-kal hosszabb üzemidőt kínál, nagy teljesítményt és hosszú üzemidőt biztosítva. Így akár 100 m²-en is takaríthat egyetlen akkumulátor töltéssel - megszakítások nélkül, és nem kell aggódnia az időigényes újratöltések miatt.

Rendkívül rugalmas és mindig használatra kész.

Teljes körű kényelem: A Zoo’o ProAnimal vezeték nélküli kézi porszívó a szobában bárhol álló helyzetben eltárolható, és úgy tervezeték, hogy könnyen kezelhető, tárolható és tisztítható legyen a kis súlyának és az EasyClean Systemnek köszönhetően. Mindemellett a rugalmas fejcsuklóval még könnyebb a bútorok alatt és körül porszívózni. Bármikor használatra kész, ha kedvencei koszt hagynak maguk után.

Ideális kedvencek szőrének hatékonyabb és gyorsabb eltávolításához.

Speciálisan tervezett szívófej tökéletes az állattartók számára, mivel nagy teljesítményének köszönhetően hatékonyan és pillanatok alatt távolítja el a szőrt.

kisállat porszívó a szőr ellen

Két különböző sörtesor gondoskodik arról, hogy szinte az összes háziállat szőrét eltávolíthassa. Ráadásul a kefehenger 70%-kal nagyobb átmérőjének köszönhetően a szőr kevésbé gubancolódik. Ez megkönnyíti és gyorsítja a kefe tisztítását.. A motorizált speciális „ProAnimal kefe” hozzávetőleg 5 000 ford./perc sebességgel működik, így bármilyen padlófelületen alapos tisztítást végez. A görgős kefét kifejezetten a szőnyegekre optimalizálták, és a nagy teljesítményű motor gyorsan és hatékonyan távolítja el az állati szőrt.

Minden rés és hasadék alaposan tisztítható a sokoldalú speciális tartozékokkal.

A speciális tartozékok közé tartozik a rövid fogantyú, a tömlővel és vállpánttal ellátott illeszthető adapter, valamint a kárpittisztító fej, a réstisztító fej és az autóülés-tisztító fej. Ez azt jelenti, hogy a kárpitokat, réseket és sarkokat tökéletesen kitakaríthatja.

Nézze meg őket a Bosch onlineMárkaboltban, most +5 év GARANCIÁVAL:

Bosch BBS8214PET Unlimited Gen2 Akkus porszívó >>>

Bosch BBS711ANM Unlimited 7 ProAnimal Akkus porszívó >>>

Bosch BCH86PET1 Akkus porszívó >>>

Bosch BBH3ZOO28 Akkus porszívó >>>

Porzsáknélküli Bosch Zoo’o ProAnimal porszívó

Ha nem szereti a porzsákot, de a hagyományos vezeték készüléket igen, akkor a Bosch Zoo’o ProAnimal porzsák nélküli porszívó tökéletes választás lehet Önnek.

kisállat porszívó a szőr ellen

Könnyen tisztítható portartály.

Nincs porzsák. Nincsenek plusz költségek.

A mosható HEPA-Hygiene szűrő és a GoreTMCLEANSTREAM membránnal rendelkező patronos szűrő a készülék teljes élettartamát kibírja. Nem kell folyamatosan drága porzsákokat vásárolnia.

kisállat porszívó a szőr ellen

Speciális tisztítófej

A ProAnimal turbókefét kifejezetten a szőnyegekre optimalizálták, és a nagy teljesítményű motor gyorsan és hatékonyan távolítja el az állati szőrt. A Zoo'o ProAnimal turbó szívófejből, a padlószőnyeg-tisztító fejből és kárpittisztító fejből álló 360™ szívófejkészlettel lényegesen könnyebb és sokkal hatékonyabb a porszívózás.

*Rostok felszívása szőnyegről az IEC 60312-1:2011-11 szerint a Bosch BGL3C235 turbókefés hengeres porszívóhoz képest.

Intelligens öntisztítás SmartSensor Controllal

Egy beépített szenzor folyamatosan figyelemmel követi a tisztítási teljesítményt. Amikor csak szükséges, ez a szenzor automatikusan aktiválja az innovatív öntisztító rendszert, ami visszaállítja a Zoo’o ProAnimal optimális teljesítményszintjét.

AirTurbo rendszer

kisállat porszívó a szőr ellen

Az AirTurbo rendszer azt jelenti, hogy a Zoo’o ProAnimal különösen alaposan szívja fel a szennyeződéseket: a légcsatornák nagy átmérője miatt könnyen állítható elő nagy mennyiségű levegő. Az energiatakarékos és nagy teljesítményű motor biztosítja a turbókefe meghajtásához szükséges energiát. A TurboDriveTM arról gondoskodik, hogy a porszívó energiája hatékonyan jusson el a kefébe.

Ismerje meg a Bosch BGS41PET1 ProAnimal +5 ÉV Garanciával*, Porzsák nélküli porszívót >>>

Porzsákos kisállat porszívó

Ha Ön allergiában szenved, akkor a Zoo’o ProAnimal porzsákkal rendelkező porszívó tökéletes megoldást nyújthat. A bionikus szagmentesítő szűrő és a higiénikus PowerProtect porzsák segítségével biztos lehet abban, hogy a levegő tiszta marad, és minimalizálhatja az allergiás reakciókat.

kutya cica szőr porszívó

A Bosch kisállat porzsákos porszívó is rendelkezik ProAnimal turbókefével

Ezt a speciális porszívó fejet kifejezetten a szőnyegekre optimalizálták, és a nagy teljesítményű motor gyorsan és hatékonyan távolítja el az állati szőrt. A Zoo'o ProAnimal turbó szívófejből, a padlószőnyeg-tisztító fejből és kárpittisztító fejből álló 360™ szívófejkészlettel lényegesen könnyebb és sokkal hatékonyabb a porszívózás.

Bionikus szűrővel. Tökéletes az allergiában szenvedőknek.

A mosható nagy teljesítményű szűrő nem hagy maga után mást csak higiénikus, tiszta levegőt. Természetes úton szünteti meg a szagokat.

15 méteres hatótávolság

Az extrahosszú, 15 méteres hatótávolsággal rendelkező vezeték révén nem kell a fali aljzatok közötti gyakori váltás miatt bosszankodnia.

Nézze meg a Bosch BGLS4PET2 +5 ÉV Garanciával*, Porzsákos porszívót >>>

Összegzése a kisállat porszívóknak:

Összességében a Bosch Zoo’o ProAnimal porszívók teljes körű megoldást nyújtanak a háziállattulajdonosok számára, akiknek elege van a szőrrel való küzdelemből. Ha Ön is szeretné könnyebbé tenni a takarítást és élvezni a tiszta, szőrmentes otthont, akkor érdemes lehet kipróbálni ezeket a fantasztikus porszívókat.

Ne hagyja, hogy az állati szőr átvegye az otthonát! Válassza a Bosch Zoo’o ProAnimal porszívókat, és élvezze a hatékony és gyors takarítást, hogy több időt tölthessen a kedvenceivel.

A cikkben megtalálja az akutális porszívókat, de ha Ön másikat keresne, akkor nézze meg a Bosch onlineMárkabolt porszívó kínálatát >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Márc 07.