2 kg ruha mosása, nagy kapacitású mosógépben, gazdaságosan. Lehetséges?

6. érzékes mosógép

Mit jelent pontosan a 6. érzék a mosásban? Miért hasznos Önnek?

Az innováció abban rejlik, hogy a 6. érzékkel felruházott mosógépek kiváló teljesítmény mellett is takarékos energia- és vízfogyasztást biztosítanak számunkra. Vagyis a 6.érzék technológia beépített intelligens szenzorok által a ciklus időtartamát és hőmérsékletét a bepakolt ruhaneműhöz igazítja, hogy optimalizálja a víz- és energiafogyasztást a legjobb eredményért. A mosási programot is nyomon követik a szenzorok így a legoptimálisabb eredményért, akár módosíthatja is a programot.

A 6. érzékkel felszerelt mosógépnek a pénztárcája is hálás lesz és a környezetet is védi velük. Nem is beszélve a letisztult designról, ami minden egyes gépet jellemez.

Most már gondolom, érti, hogy a 6. érzékes mosógép azért nagyszerű, mert minden egyes ciklust megvizsgál és a legpénztárcabarátabb módon hozza ki a legjobb eredményt. Ha Ön 10 kg kapacitású mosógépbe csak 2 kg ruhát tesz be, azt is víz- és energiahatékonyan fogja tisztára mosni.

A mosógép választás egyik legfontosabb szempontja, hogy olyant válasszon ami Önnek ideális. Így a 6. érzék mellett mutatok néhány funkciót ami még befolyásolhatja a választását.

Gőzfunkciók használata

Steam Hygien a baktériumok ellensége, mert fertőtlenít, mindezt vegyszerek nélkül, így érzékeny bőrűeknek, és kigyermekeseknek is szuper.

A  mosógép olyan gőzáramlást hoz létre, amely behatol a szálakba, eltávolítja a kellemetlen szagokat, ellazítja a szálakat és kisimítja a gyűrődéseket. Mindössze 20 perc alatt a Steam Refresh megújítja a ruhadarabok frissességét, elkerülve a felesleges mosást.

AutoDose" mosószeradagoló

Egy önműködő mosószeradagoló rendszer, ami segít akár 30%-os megtakarítást minden mosásnál. Töltse fel a tartályokat és akár 26 mosási ciklust is elvégez a mosógép. Az  AutoDose csak a szükséges mennyiségű mosószert és öblítőt adagolja a ruhatöltethez a kiválasztott program alapján. A AutoDose lehetővé teszi a hatékonyabb tisztítást, és megelőzi a túlzott mosószer-használat következményeit.

WaterSave a víz spórolásért!

Ez a fejlett technológia fokozza a tisztítási teljesítményt és az erőforrás-takarékosságot azáltal, hogy a vizet a töltetnek megfelelően állítja be, és a tökéletes végeredmény érdekében vízesésként engedi rá a szennyesre. Ennek végeredménye, hogy , hogy minden egyes ciklusban akár 59% vizet takarít meg* (-38 liter mosásonként).
*Tesztelve teljes töltet 45 perces, pamut, vegyes és ECO 40-60 ciklusokon WaterSave és 6th Sense programmal és anélkül.

Nem tudja azonnal kivenni a ruhát? Akkor hasznos a FreshCare+

Az új FreshCare+ rendszer gőzhatásokat és lassú dobmozgatást használ, hogy megőrizze a ruhák frissességét akár 6 órán át a mosási program befejezése után. A dobmozgás és finom gőz kombinációja gyengéden kezeli a ruhaneműket, melynek révén biztosítja a ruhaneműk friss tartását és megóvja azokat a kellemetlen illatoktól.

30 perces gyorsprogram

A 30 perces gyorsprogram tökéletes mosási eredményt biztosít, mindössze fél óra alatt.

Nézze meg a Whirlpool mosógépeket, és válasszon olyan gépet, ami maximálisan kiszolgálja önt >>>

 

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Mosógép összehasonlítás

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet válasszak?

Keskeny mosógépek a helytakarékosságért

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Márc 17.