Miért válasszon Kärcher magasnyomású mosót

magasnyomású mosó

Miért válasszon Kärcher magasnyomású mosót?

Tiszta autó, kerékpár, kerti bútor, csatorna, kőfal sikálás nélkül.

A Kärcher német cég 1950 óta működik az iparban. Bár az Egyesült Államokban 1927-ben fedezték fel a magasnyomású gőztisztítókat, az első európai magasnyomású mosót 1950-ben Alfred Kärcher gyártotta Németországban.

2015-től 60 országban van leányvállalataik, amelyek többek között nyomásmosókat értékesítenek.

A Kärcher több mint 50 millió magasnyomású mosót értékesített szerte a világon.

Ők a világ legnagyobb magas nyomású mosó vállalata. Ez a tény elég ahhoz, hogy ha eddig bizonytalan volt abban, hogy milyen mosót vegyen, már biztos benne, hogy Kärchert választ.

Nyitási ajánlatunk keretében Ön most választhat 7 év garanciát a készülékéhez! 180 nap visszavásárlási garanciát kap a bontatlan készülékekhez és megajándékozzuk 30.000 Ft onlinePénztárcával, miközben órapontosan ingyen komfort szállítás biztosítunk saját szállítóinkkal! (2020.08.31-ig)

A New Yorki szabadságszobrot is Kärcherrel tisztítják!

A Kärchernek van egy szolgáltató részlege, amely megtisztítja a világhírű építményeket a világ különböző tájain. A tisztítás szakértőjeként több mint 30 éve dolgoznak ingyenesen a történelmi emlékek és épületek megőrzésén. Eddig több mint 100 restaurálási projektben vettek részt, többek között a  Rio de Janeiro-i Krisztus-szobortól a berlini Brandenburgi kapun át a New Yorki szabadságszoborig.

Konkrétan a Kärcher magas nyomású mosókról:

A Kärcher új, nagy teljesítményű magasnyomású mosói kiváló megoldás Ön számára, ha a ház körül, a kertben, és kinti felületeket, például autóját, terasz bútorjait vagy hátsó teraszát kell megtisztítania. Könnyedén tiszta lesz a háza ereszcsatornái, a garázs padlója, a kerítése sikálás nélkül.

Ismerje meg a Kärcher K2, K4, K5, K7 magasnyomású mosókat

karcher mosók

A Kärcher K2 a belépő szintű készülék, ebben a sorozatban található egységek a legkisebbek – tökéletesek akár szállításhoz, ha a nyaralójában vagy a hétvégi házánál is használná, illetve kisebb az otthona, és kis tisztítási igényeik vannak.

A Kärcher K3 magas nyomású mosók, állítható mosószer áramlással készülnek, nagyobb tartályokkal és nagyobb kerekei vannak, hogy könnyebben kezelhetőek legyenek.  

A Kärcher K4 magasnyomású mosók ideálisak közepes erősségű szennyeződések, például kisebb autók, kerítések vagy kerékpárok alkalmankénti tisztítására. Vízhűtéses motorral rendelkeznek, mely hosszú élettartamot biztosít számukra.

A Kärcher K5 mosók is vízhűtéses motorral felszerelt készülékek. Ezek a mosók közepes erősségű szennyeződések tisztítására alkalmas, nagyobb autók, kerékpárok és már kőfalak tisztítására is alkalmasak.

A prémium Kärcher K7 mosók, különösen kompakt készülékek melyek makacs piszok esetén történő gyakori használatra lettek kifejlesztve. Minden extrával fel vannak szerelve, mely a tisztítási hatékonyságot és a hosszú távú kiváló működést szolgálja.

Ismerje meg a Kärcher magasnyomású mosókat >>>

Hogyan lehet növelni Kärcher tisztítóképességét és teljesítményét

forgó kefe

Forgó mosókefe

Kiváló kiegészítő a sima felületek finoman történő tisztításához. Ez lehetővé teszi a kefe sörtékkel történő dörzsölést, mivel a nyomás alatt álló víz eltávolítja és eltávolítja a szennyeződést és a szennyeződést. Ideális az autó, ház mellékvágányának és ablakainak tisztításához.

 ablakmosás

Meghosszabbító pálca

Tisztítsa meg a második emeleti ablakokat és az ereszcsatornákat. Kihúzó pálcás távcsövek kerülnek ki, így elkerülheti a létrák használatát, és biztonságban maradhat a lábával a földön.

Felülettisztító

A felülettisztító segít gyorsan nagy nyomású mosást végezni. Kettős forgó fúvókákkal rendelkezik, és mindegyik 12 hüvelyk széles területet tisztítja.

Böngésszen a kiegészítők között, hogy még könnyebb tiszta otthona lehessen >>>

Nézze meg a Kärcher online Márkabolt kínálatát >>>

Olvasson tovább:

Miért kell a Hivatalos Forgalmazótól vásárolni?

Miért biztonságos nálunk vásárolni?

Kärcher a tisztítástechnika világpiaci vezetője.

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Júl 30.