Gőz használata a főzésben, kedvelt gőzsütőink Bosch

gőzsütő használata

Gőzhasználat főzés közben

Az egészségtudatos emberek számára a gőzölés egy alternatív és egyszerű módja az étel elkészítésének.

Teljes gőzzel előre az egészségért

Az egészséges ember sportol, eleget alszik, vitamint szed, vagyis odafigyel magára. Az evés az életünk mozgató rugója! Most megmutatom, hogy tudunk finomat és egészségeset enni.

Az egészségtudatos emberek számára a gőzölés egy alternatív és egyszerű módja az étel elkészítésének. Sok egészségügyi szakértő szerint a gőzzel készült élelmiszer sokkal egészségesebb módja a főzésnek, mint a hagyományos módszerek. Azt gondolom, ebben egyetértünk, ez vitathatatlan tény.

A gőzsütők lenyűgöző berendezések és óriási rugalmasságot kínálnak. Sokféle élelmiszerre alkalmazhatók, mint a zöldségek, a halak, szárnyasok, sőt, süthetünk vele pudingot, süteményeket, rizs ételeket és tésztát készíthetünk.

Az ételmaradékokat úgy tudja a gőzsütőben felmelegíteni, hogy minden visszanyeri a nedvességét és ezáltal olyan lesz, mintha akkor lenne frissen kész az étel.

A gőzölés főleg a táplálkozási előnyökre támaszkodik, és ezt nagyon jól teszi, mivel a gőzzel történő főzés lehetővé teszi az összes vitamin és ásványi anyag megőrzését, és kevesebb zsírt és olajat igényel. Segít a termék színének, textúrájának és ízének megőrzésében is, mert a gőz nem annyira ingatag, mint a forró víz, és nem biztosítja az intenzív hőt a serpenyőben.

Az egyik kedvenc Bosch beépíthető gőzsütő jelenleg is van raktáron, így pár nap alatt már otthonában élvezheti.

Ismerje meg a Bosch HSG636BW1 Beépíthető Gőzsütő 12 funkcióval

Szépséges kinézetet mellett, sokoldalú sütési módokat tartalmaz és extra funkciókkal is kiegészítették.

bosch gőzsütő kedvenc

Gőzzel gyengéden párolva a zöldségek ropogósak, míg a szárnyas és a hal lágy és zamatos marad. A forró gőzzel készült ételek nem csak a bennük lévő vitaminokat és ásványi anyagokat őrzik meg, de természetes ízük is teljes mértékben megmarad. Így Önnek sem kell túlzásba vinnie a hozzáadott fűszereket, és sokkal kevesebb sót kell használnia sütéskor. Gőzzel még akár olaj vagy zsír hozzáadása nélkül is készíthet ételeket.

  • Sütés gőz hozzáadásával: Az ételek külseje ropogós, a belseje lédús lesz.

  • DishAssist: az optimális sütési funkció, hőmérséklet és idő automatikus beállítása számtalan ételhez.

  • TFT érintőképernyő: könnyű kezelhetőség a kezelőgyűrűnek, a szöveges kijelzésnek és a színes illusztrációknak köszönhetően.
  • EcoClean Direct: majdnem nincs is szükség tisztításra, hála a különleges bevonatú hátfalnak, mely megköti a szennyeződéseket.
  • ColorGlass: fehér üveg felület, nagyszerű alternatíva a nemesacél helyett.

Ismerje meg bővebben a HSG636BW1 Beépíthető Gőzsütőt>>>

Bosch HSG636BS1 Gőzsütőt 12 funkcióval, feketében

gozsütő bosch

Ez a Bosch gőzsütő az előző készülék feketében! Így választhat, hogy melyik szín illik a konyhájába.

Ez a gőzsütő is 12 funkcióval bír, amely 71 literes térfogatával lenyűgöző mennyiségű ételt képes elkészíteni, miközben A+ energia felhasználása családbarát. 

Programjai:  4D forró levegő + meleg levegő Eco, felső / alsó hő, felső / alsó hő Eco, konvekciós infra-grill, teljes szélességű grill, kis területen grill, pizza beállítás, alsó hő, kíméletes főzési, előmelegítés, gazdaságos sütés

További típusú fűtési gőzzel: Gőz főzés, regeneráció, erjesztő, felolvasztás

Bosch Assist funkcióval Ön helyett gondolkodik a sütő, mert automatikus beállítja az optimális fűtési módot, hőmérsékletet és időtartamot számtalan ételnél.

Kattintos ide, és nézze meg a Bosch onlineMárkabolt oldalán >>>

Nézze meg a Bosch beépíthető gőzsütőket >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Mi a különbség a hagyományos és modern beépíthető sütők között

Gőzsütés, avagy a szelíd vitaminkezelés

Gőzzel való sütés főzés már nem a séfek kiváltsága...

Miért nem ajánlom a sütőtisztító szereket…

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Júl 07.