Egy segítő kéz – felülről, a konyhában Gorenje páraelszívók

gorenje páraelszívó Önnek

Egy segítő kéz – felülről, a konyhában

Imádnivaló Gorenje páraleszívók

A Gorenje páraelszívók nagyszerű formatervezésük révén olyan technológiailag fejlett eszközök, amelyek 2 az 1-ben megoldást nyújtanak Önnek az otthonában.

Tökéletes társak a modern életstílushoz – egészségesebb életkörülményeket teremtenek, hatékonyan távolítják el a rossz szagokat. Világításuk modern LED, amely gazdaságos, hosszú távú megoldás, és még ragyogóbbá is varázsolja a helyiséget.

A Gorenje páraelszívók a legjobb minőségű nyersanyagokból készülnek és a legjobb felhasználói élményt biztosítják a főzés és tisztításuk során – vagy akkor, amikor pusztán csak gyönyörködünk a látványukban.

ÖNÁLLÓ FALRA SZERELHETŐ PÁRAELSZÍVÓ

Gorenje WHI649 páraelszívó 3 színben létezik.

Gorenje WHI649EXBG a fekete-inox a Gorenje  WHI649EXGW fehér-inox és a Gorenje WHI649EB páraelszívó tiszta fekete.

Magas embereknek páraelszívó

Ezek a fali páraelszívók modern kinézetükkel, közkedveltek, és magas embereknek is ideálisak a döntött, ferde kivitelük végett. 60 cm széleses.

Többféle kivezetésre van módja ezeknél a páraelszívóknál

Külső kivezetéses, és belső keringtetéses módon is beépíthetőek.

Külső kivezetéses beépítés esetén, a használt levegő az elszívó tetején lévő csatlakozó gyűrűhöz rögzített speciális csövön keresztül távozik az épületen kívülre. Ekkor 608 m3/óra a maximális levegőcsere.

A belső keringtetéses elszívók beszívják a párával és szagokkal teli levegőt egy szűrőn keresztül, és a megtisztított levegőt visszajuttatják a konyhába. Ha az elszíváshoz nem megoldható a csővezeték kiépítése, akkor a légforgató elszívó jelenthet alternatívát. Ebben az esetben a levegőt egy szénszűrőn keresztül szívja be a gép, kiszűri a konyhai szagokat és a párát, és a tiszta levegőt visszajuttatja a konyhába. Ebben az esetben a Gorenje WHI649 páraelszívók 367 m3/óra levegőcserére képes.

Páraelszívó érintőkijelzővel

Korszerű érintőkijelzővel rendelkeznek, 3 fokozat (üzemmód) közül választhat.

páraelszívó Be/kikapcsolás gomb a motor sebesség-fokozatok közötti választás elindításához. Ha a be/kikapcsolás gomb kiválasztásra kerül, az 1-3 sebességfokozat gombot halványan világítani kezdenek.

 páraelszívó1-es sebességfokozat gomb, a motor 1-es fokozaton történő működtetéséhez

 páraelszívó2-es sebességfokozat gomb, a motor 2-es fokozaton történő működtetéséhez

 páraelszívó3-as sebességfokozat gomb, a motor 3-as fokozaton történő működtetéséhez

páraelszívó Világítás ki/be kapcsolásához ezt a gombot kell megnyomnia.

Energiaosztálya a páraelszívónak

Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: B. Mivel nem egész nap használja a páraelszívót ez az energia besorolás abszolút családbarát. Egy hűtőszekrénynél sokkal fontosabb az energia besorolás, hiszen non-stop működik. Jelen esetben naponta csak pár órát használja egy átlagos család a páraelszívót, ezért ez nem fog nagy emelkedést mutatni az áramszámlában.

A motor teljesítménye 180 watt, az éves áramfogyasztása 59,2 kWh, így családbarát megoldást kínálnak.

Perimetrikus elszívás

1 motor működteti perimetrikus elszívással. A perimetrikus elszívás egy ún. zajcsökkentő panel pereme mentén történik, mintegy légfüggönyt képezve a főzőfelület fölött, ezáltal a légsebesség megnő, és hatékony légszállítást tesz lehetővé.

Zsírszűrő a páraelszívóban

zsírszűrő

2 db mosható poliuretán habos alumínium fém zsírszűrő tartozik hozzájuk. A poliuretán hab a szűrőkben zsír és egyéb szennyeződések 98 %-át eltávolítja, ezzel varázsolva konyhánk levegőjét sokkal frissebbé és tisztábbá.

Világítás

LED világítása hatékonyan, tökéletesen a főzőlap megvilágításában, és élettartama harmincszor hosszabb, mint a hagyományos izzóké és tizede az energiafogyasztásának. A világítás és a páraelszívó kivitelezése növeli az esztétikai élményét a konyhájának.

Figyelem! A helyiségben, ahol a készülék elhelyezésre kerül, megfelelő szellőzést kell biztosítani, ha az elszívó más, gázt vagy egyéb tüzelőanyagot égető készülékekkel együtt van használatban.  Gáztűzhely, gázfőzőlap feletti üzemeltetéshez, kérje ki gázszerelője véleményét a felszerelés előtt!

Hasznos információ:

Tartozékként zsír / szénszűrőt a gyártótól tud rendelni, azonban bekötőcsövet forgalmazunk (Gorenje onlineMárkabolt), így a vásárláskor ezt is azonnal megveheti.  Ide kattintva nézze meg a bekötőszetteket.

A Gorenje WHI649-es páraelszívók amellett, hogy korszerű és modern kinézetükkel emelik a konyhája szépségét, hasznos kellékei lesznek a mindennapjainak.

Nézze meg a Gorenje onlineMárkabolt oldalon a WHI649-es páraelszívókat >>>

Böngésszen az onlineMárkaboltok összes páraelszívója között >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Légből kapott segítség

Hogyan válassza ki a tökéletes páraelszívót? 

Külső vagy belső motoros konyhai páraelszívót válasszunk?

Ide kattintva nézze meg az összes páraelszívóról szóló cikkünket

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Febr 24.