facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Melyik a legjobb beépíthető sütő?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Tudta, hogy ma már vannak olyan beépíthető sütők, amelyek teljesen önállóan elkészítenek mesterfogásokat?

Hús sül a sütőben!
Készítsen Ön is ízletes finomságokat, pillanatok alatt minimális erőfeszítéssel!

Hússzonda A korszerű Bosch és Siemens sütőkben az Ön munkáját 2 szuper asszisztens segíti.
A PerfectRoast maghőmérő a tökéletes sültekért felel: 3 ponton méri a hús hőmérsékletét, és azonnal szól, ha elkészült a finomság.
A PerfectBake sütőszenzorral végre Ön is kifogástalanul puha, magas piskótát süthet! Folyamatosan méri a levegő összetételét sütés közben, és ennek függvényében szabályozza a sütési folyamatot.

Automata receptkönyv: ma már a legkorszerűbb Bosch, Siemens, Whirlpool és Gorenje sütőkben is megtalálható. Az előkészített ételt csak tegye be a készülékbe, és a recept kiválasztása után a sütő automatikusan beállítja a sütési paramétereket, a hőmérsékletet és a sütési időt! Ön pedig nyugodtan hátradőlhet, hiszen a készülék hangjelzéssel szól majd, ha elkészült a finomság.

Végre búcsút inthetünk a sütősikálásnak! Egy gombnyomásra aktiválhatja a pirolitikus öntisztítást, amely súrolás és görnyedés nélkül kitakarítja a készüléket

Hűvös konyha, friss levegő: korszerű Bosch sütők ajtaja a klasszikus készülékekhez képest 10° C-al hűvösebbre melegíti fel az ajtaját, és az illatokat sem engedi ki.

5 szinten is süthet egyszerre anélkül, hogy az illatok és az ízek keverednének! :) A Gorenje sütők funkciója jól jön majd akkor, ha hirtelen összeszalad a család, és gyorsan kell valami finomság pl. aprósütemény az asztalra.

A sütést a lehető legmagasabb szintre emeli a Whirlpool indukciós sütője, amely jelenleg az egyedüli indukciós technológiával működő készülék a piacon, és forradalmasítja a sütéssel kapcsolatos összes elképzelésünket. Akár felére csökkenti a sütési időt, az ételek pedig egyenletesen sülnek át, ízletesebb, élénkebb színűek és intenzívebb aromájúak lesznek.

Süssön úgy, akár egy igazi kemencében! A Gorenje HomeMade sütők jellegzetesen lekerekített belsejét a hagyományos fatüzelésű kemencékről mintázták. Bennük a forró levegő szabadabban áramlik, így lesz az eredmény mindig tökéletes: kívül ropogós, belül lédús.

Speciális funkciók - minden esetre! Egyes Gorenje sütőkben például még friss, házi joghurtot is készíthet. :)

Ha bármilyen kérdése van beépíthető sütőinkkel kapcsolatban, hívja sütő szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA