Melyik a legjobb beépíthető sütő?

Hús sül a sütőben!

Tudta, hogy ma már vannak olyan beépíthető sütők, amelyek teljesen önállóan elkészítenek mesterfogásokat?

Készítsen Ön is ízletes finomságokat, pillanatok alatt minimális erőfeszítéssel!

Bosch, Gorenje és Whirlpool beépíthető sütők specialitás: 

Milyen beépíthetős sütőt válasszon? Óriási a kínálat és a sok márka sokszor zavarba hozza az embert. Most segítek és leírom Önnek a Bosch, a Whirlpool és a Gorenje márka beépíthető sütőinek extra funkcióit. Ha Ön szeret sütni, főzni meglátja talál olyan sütőfunkciót amely elkápráztatja, és eldönti, hogy milyen irányba induljon el a vásárlás folyamán. 

Maghőmérő a sütési asszisztens!

A korszerű Bosch sütőkben az Ön munkáját 2 szuper asszisztens segíti.
A PerfectRoast maghőmérő a tökéletes sültekért felel: 3 ponton méri a hús hőmérsékletét, és azonnal szól, ha elkészült a finomság.

Hússzonda


A PerfectBake sütőszenzorral végre Ön is kifogástalanul puha, magas piskótát süthet! Folyamatosan méri a levegő összetételét sütés közben, és ennek függvényében szabályozza a sütési folyamatot.

Automata receptkönyv: ma már a legkorszerűbb Bosch, Whirlpool és Gorenje sütőkben is megtalálható. Az előkészített ételt csak tegye be a készülékbe, és a recept kiválasztása után a sütő automatikusan beállítja a sütési paramétereket, a hőmérsékletet és a sütési időt! Ön pedig nyugodtan hátradőlhet, hiszen a készülék hangjelzéssel szól majd, ha elkészült a finomság.

Végre búcsút inthetünk a sütősikálásnak! Egy gombnyomásra aktiválhatja a pirolitikus öntisztítást, amely súrolás és görnyedés nélkül kitakarítja a készüléket

Hűvös konyha, friss levegő: korszerű Bosch sütők ajtaja a klasszikus készülékekhez képest 10° C-al hűvösebbre melegíti fel az ajtaját, és az illatokat sem engedi ki.

5 szinten is süthet egyszerre anélkül, hogy az illatok és az ízek keverednének! :) A Gorenje sütők funkciója jól jön majd akkor, ha hirtelen összeszalad a család, és gyorsan kell valami finomság pl. aprósütemény az asztalra.

A sütést a lehető legmagasabb szintre emeli a Whirlpool indukciós sütője, amely jelenleg az egyedüli indukciós technológiával működő készülék a piacon, és forradalmasítja a sütéssel kapcsolatos összes elképzelésünket. Akár felére csökkenti a sütési időt, az ételek pedig egyenletesen sülnek át, ízletesebb, élénkebb színűek és intenzívebb aromájúak lesznek.

Süssön úgy, akár egy igazi kemencében! A Gorenje HomeMade sütők jellegzetesen lekerekített belsejét a hagyományos fatüzelésű kemencékről mintázták. Bennük a forró levegő szabadabban áramlik, így lesz az eredmény mindig tökéletes: kívül ropogós, belül lédús.

Speciális funkciók – minden esetre! Egyes Gorenje sütőkben például még friss, házi joghurtot is készíthet. :)

A 140 éves tapasztalattal bíró NEFF sütők forradalmasították a konyhát.

Neff Slide &Hide®

neff sütőajtó

A Neff sütő Slide & Hide® stílusa az elfordítható fogantyú, és a belsejébe csúsztatható ajtót. Ez különleges és egyedi megoldás, mely fokozza az alapvető biztonságot. Az ajtó nem lenyílik, hanem becsúsztatható a készülék aljába, így kényelmesen odaférünk a sütő belsejéhez. Végre nem a konyhatérből vesz el a forró ajtó helyet.

Neff CircoTherm®

A CircoTherm® egy egyedülálló Neff szabadalmaztatott technológia, amelyet nem talál más sütőben. A CircoTherm® funkció, rozsdamentes acél ventilátoron keresztül szívja be a kemencéből a levegőt. Ezután felmelegíti a levegőt, és a hátsó falon keresztül visszatolja. A kívánt hőmérsékletet gyorsabban és egyenletesebben éri el, mint egy hagyományos sütőben, így időt és energiát takarít meg, mivel kevés előfűtésre van szükség. A forró levegő megóvja az étel nedvességet, és megakadályozza az íz átvitelt, így egy egész háromfogásos vacsorát egyidejűleg megfőzhet a sütő minden szintjén. Ez 4 szinten való sütést tesz lehetővé. Az CircoTherm Eco mód még 30% energiát spórol Önnek.

Ha bármilyen kérdése van beépíthető sütőinkkel kapcsolatban, hívja sütő szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Nézze meg az onineMárkaboltok beépíthető sütő kínálatát >>>

Olvasson tovább a beépíthető sütőkról:

Alapvető különbségek a sütők között…

16 tény amiért a régi sütője helyett érdemes modern sütőt választani

Őszintén a beépíthető sütő rejtelmeiről

Hogyan válasszunk beépíthető sütőt

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Aug 23.