Két fantasztikus Gorenje főzőlappal rukkolt elő a Gorenje, amelyeket ismernie kell.

új gorenje főzőlapok

Zseniális főzőlapok a legrugalmasabb főzésért!

Ez a két készülék az új sortiment része, és elképesztő tulajdonságokkal bír, miközben megfizethető árkategóriában vannak.

Ismerje meg Őket és élvezze Ön is a sokoldalú főzés örömeit!

Gorenje IS645BSC indukciós főzőlap

zseniális gorenje főzőlap

Összekapcsolható főzőzóna

Ez az indukciós főzőlap azért nagyszerű, mert AREAFLEX amely azt jelenti, hogy nagyobb főzőfelületet kap. Így elhelyezhet nagyobb edényeket, ahogy a képen is láthatja(lent)  és ezáltal sokoldalúbban használhatja a készüléket.

Tehát, két főzőzóna függőlegesen egyesíthető egybe, így nagyobb főzőfelület jön létre. Ez lehetővé teszi, hogy az ételek egyenletesen süljenek el nagyobb edényekben és serpenyőkben.

 zseniális gorenje főzőlap

Zseniális vezérlés

Slider – csúszkás - vezérlés könnyed használatot biztosít.

zseniális gorenje főzőlap

A főzőlapon való navigálás még soha nem volt ilyen egyszerű. Egyszerűen megérintve a vezérlőpanelt, és az ujját rajta mozgatva beállíthatja és szabályozhatja a teljesítményszintet a megjelölt területen. A kezelőpanelen található horony (vezető vonal) ergonomikus helyzete, valamint, a főzőlap fokozott érzékenysége és reakciókészsége teljes irányítást biztosít a főzési folyamat felett.

Nem csak esztétikus a készülék, de rengeteg hasznos funkcióval is rendelkezik:

Automata felismerés:

A főzőlap automatikusan felismeri az edény helyzetét a bekapcsolás, a főzőzóna aktiválása után, önállóan vagy másik zónához csatlakoztatva, az edény méretétől függően. Ez a főzőlap bekapcsolását követő első 10 másodpercben vagy a funkció kézi aktiválása után bármikor megtörténik.

Főzés ellenőrzés alatt

Az idő kijelző segítségével megtudhatja, mennyi ideje főz valami anélkül, hogy az órára kellene figyelnie, vagy azon töprengene, hogy mikor kezdte el az étel elkészítését. Közvetlenül a főzőlapon ellenőrizheti az időt.

Gyorsított főzés

A Booster funkció fokozza a fűtési sebességet, ami jelentősen csökkenti a főzési időt.

Timer funkció

Az időzítő 99 percre állítható be. Ha tapasztalatból ismert egy étel optimális főzési ideje, beállítható az időzítő, és a főzőlap automatikusan kikapcsol, ha elkészül. Hangjelzés jelzi, hogy az étel kész. A tojás, tea, tészta vagy bármi más főzési idejének figyelésére tervezték. A funkció nem kapcsolódik a főzőzónákhoz, önállóan működik. Állítsa be az időzítőt, amikor az idő lejár, egy speciális hang figyelmezteti Önt. Nincs több túlfőtt tészta, túlfőtt tojás vagy elfelejtett tasakok a csészében.

IQ programok

Az IQcook rendszer minden olyan főzőzónán használható, amelyhez különböző főzési programokat választhat optimális hőmérséklet- és időbeállításokkal. Ezentúl a forralás, párolás, grillezés, újramelegítés, olvasztás és kiolvasztás nem okoz többé gondot az Ön számára

IQboil funkció, hogy a levesek és tésztaéletek gyorsan elkészüljenek. Az érzékelők biztosítják, hogy az étel nem tud kifutni az edényből, mert alacsonyabb főzési hőmérsékletre kapcsol amint ehhez közeledne. 

IQgrill funkció grillezéshez (sütés erősségi szint beállítás)
Olaj nélkül (vagy minimálissal) szeretne főzni? Itt lehetősége van erre, akár három szinten. És az étel nem tud leégni! 

Az IQ Slow Cooking egyszerű módot kínál olyan ételek elkészítésére, amelyek hosszabb főzési időt igényelnek lassú hőmérséklet-emelkedéssel vagy állandó alacsony hőmérsékleten. Ideális ételek, például pörkölt főzéséhez. 

Csoki, vaj olvasztás gyerekjáték

A Bain-Marie funkció finoman megolvasztja a csokoládét vagy vajat állandó 42˚C hőmérsékleten, tökéletes feltételeket teremtve az olvasztáshoz, anélkül, hogy megégne. Ez a funkció kíméletes leolvasztáshoz is használható.

Gyermekzár

A gyermekzár funkció kifejezetten kisgyermekes családok számára készült. Soha nem volt biztonságosabb a gyerekek felügyelet nélkül hagyása a konyhában, mivel ez az opció megakadályozza, hogy visszaállítsák a főzőlap beállításait. A legfejlettebb modelleknél ez a funkció a beállításokban aktiválható, amely minden leállításkor automatikusan lezárja a főzőlapot. Ellenkező esetben a szimbólum egyszerűen megérintésével lezárhatja.

Melegen tartás funkció

A Melegen tartás funkció állandó, 70°C-os hőmérsékleten tartja az ételt, amíg el nem jön az étkezés ideje. Az étel a tányérokon is megőrzi eredeti ízét és hőmérsékletét.

Power management

A Power Management funkcióval csökkenthető a főzőlap által felvehető energiaszint. Ezzel elkerülhető otthona elektromos hálózatának túlterhelése.

A főzőlap méretei:

  • 4 indukciós főzőzóna
    ➢ Bal első: 190 x 190 mm / 1,8 / 2,1 kW,
    ➢ Jobb első: Ø 16 cm, 1,6 / 1,8 kW,
    ➢ Bal hátsó: 190 x 190 mm / 1,8 / 2,1 kW,
    ➢ Jobb hátsó: Ø 21 cm, 2 / 2,6 kW
    Maximális teljesítmény: 7200 W
    Készülék méretek: (SzéxMéxMa): 59×52×5,6 cm.

Nézze meg a Gorenje onlineMárkaboltban >>>

A fenti főzőlaphoz hasonló a Gorenje IS646BSC indukciós főzőlap, csak még rugalmasabban használható!

Ez a csodás készülék mindent tud, amit a felső indukciós főzőlap, de nem csak az egyik oldalon vonható össze a főzőzónája, hanem mindkét oldalon. Tehát 2db.  AreaFlex-el rendelkezik!

zseniális gorenje főzőlap

Ez azt jelenti, hogy mind a két oldalon a két főzőzóna függőlegesen egyesíthető egybe, így nagyobb főzőfelület jön létre. Ez lehetővé teszi, hogy az ételek egyenletesen süljenek el nagyobb edényekben és serpenyőkben.

Ezért módosul kicsit a teljesítménye a zónáknak, bár az összes teljesítmény megmaradt 7200 W.

4 indukciós főzőzóna
➢ Bal első: 190 x 190 mm / 1,8 / 2,1 kW,
➢ Jobb első: 190 x 190 mm, 1,8 / 2,1 kW,
➢ Bal hátsó: 190 x 190 mm / 1,8 / 2,1 kW,
➢ Jobb hátsó: 190 x 190 mm / 1,8 / 2,1 kW
Maximális teljesítmény: 7200 W
Készülék méretek: (SzéxMéxMa): 59×52×5,6 cm

Nézze meg a Gorenje onlineMárkaboltban és vásárolja meg +5 év GARANCIÁVAL!

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Milyen sütési módjai vannak a beépíthető sütőknek?

A legcoolabb hűtőszekrény NoFrost funkcióval

Európai minőség és környezetvédelem a mosógépeknél és szárítógépeknél

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Dec 19.

Gorenje főzőlapok termékajánló