A legcoolabb hűtőszekrény NoFrost funkcióval

nofrost hűtő

Az egyik legjobb döntése lehet a konyhája kialakításánál, ha jegesedésmentes NoFrost hűtőszekrényt választ!

A hűtőszekrény, mely otthonunk nélkülözhetetlen része, a készülék, amely hűvösen és frissen tartja ételeinket. Különösen nyáron. De sajnos ott van az a borzalmas feladat, hogy időnként megtisztítsuk a fagy és jéglerakódásoktól a falát. Ismerősen hangzik? Nem kéne.

Mit szól ahhoz, hogy örökre búcsút mondhat a hűtőszekrény fárasztó és időigényes leolvasztásának?

A leolvasztástól a NoFrostig

gorenje nofrost side-by-side

Ismerősen hangzik? Valamilyen rejtélyes oknál fogva úgy tűnik, hogy nyáron mindig megjelenik a jég a fagyasztóban, pont akkor, amikor az tele van az összes kedvencével – fagylalttal, görögdinnyével és házi gyümölcsjoghurttal. Vagy talán emlékszik arra, amikor fiatal volt, és anyukája forgatta a szemét, és az orra alatt szidta a hűtőt minden alkalommal, amikor ki kellett olvasztani – persze felnőtt korban rájött, hogy mit jelent a frusztrációja.

A hűtő kiolvasztása azt jelenti, hogy teljesen ki kell pakolni ami benne van, és hosszú órákon át leolvasztani arra is oda figyelve, hogy az ételek ne romoljanak meg.

A NoFrost technológiának köszönhetően nincs szükség sóhajtozásra, szemforgatásra vagy arra, hogy órákon át próbálja kikaparni az összes jeget a fagyasztóból.

Az innovatív „fagyásmentes” rendszerek hosszú ideig frissen és egészségesen tartják az ételeket, anélkül, hogy a jéggel kelljen megküzdeni. Az IonAir, a Multiflow 360° és a DynamiCooling megvédi a hűtött élelmiszereket a túl korai megromlástól, Önt pedig a kiborulástól.

Leolvasztás a legegyszerűbb módon

Ha olyan NoFrost Plus technológiával rendelkező Gorenje hűtőszekrénye van, mint az XTRASPACE hűtőszekrény, akkor soha többé nem kell a kisujját sem megmozdítania a leolvasztás érdekében. A NoFrost Plus titka a hideg levegő intenzív keringetésében rejlik, amely eltávolítja a nedvességet a hűtőszekrényből és a fagyasztórekeszből egyaránt. A fagy és a jég felhalmozódása az élelmiszereken és a belső falakon egyszerűen kizárt. Ez a hatékony keringetés további előnyökkel jár, mivel alacsonyan tartja az energiafogyasztást és optimális tárolókapacitást biztosít. A fagyasztott élelmiszerek csomagolásai nem ragadnak egymáshoz, és a hűtőszekrénye mindig olyan rendezettnek fog tűnni, mintha egyenesen egy divatmagazinból lépett volna elő.

Jég veled, viszlát forróság!

Az XTRASPACE hűtőszekrény valóban extra. Vékony, beépített jégkészítővel rendelkezik, amely nem igényel szűrőt vagy vízvezetéket. A jégkockatartók előkészítése időigényes, ráadásul rengeteg helyet foglalnak, amit fontosabb fagyasztott dolgok számára lehet felhasználni. Emellett ez a jégkészítő érintéssel működtethető, és nemcsak jégkockákat, hanem zúzott jeget vagy hideg vizet is biztosít. Nincs is jobb, mint egy frissítő ital egy forró nyári napon, vagy ne adj’ isten, egy jégmasszázs a sportolásnál szerzett sérülésre.

De ez csak egy az XTRASPACE menő funkciói közül.

Ahogy a neve is jelzi, hatalmas, 2 méteres mérettel és hatékonyan kialakított belsővel rendelkezik, amely rengeteg helyet biztosít nagyobb mennyiségű élelmiszer tárolására.

Mert a méret nem mindegy, és őszintén, ki ne cserélné el a napi bevásárlást a heti vagy kétheti egyszeri alkalomra?

Annyi helye lesz, amennyit csak szeretnél a friss gyümölcsök és zöldségek, fagyasztott, fogyasztásra kész ételek, italok és desszertek tárolására. Minden kedvence szépen rendszerezve az üvegpolcokon, a nagy fiókokban és az ajtók belső oldalán lévő polcokon.

A Gorenje azt is tudja, hogy nem mindig ugyanazokat az élelmiszereket tartja a hűtőben. Néha a tenger gyümölcseit kívánja, máskor pedig több helyre van szüksége a kertedben termesztett zöldségeknek. Ezért rendelkezik az XTRASPACE ConvertFresh Zónával, azaz egy praktikus rekesszel, amelyet a különböző típusú friss termékek tárolására terveztek. A fiók hőmérsékletét egy csúszka segítségével könnyedén beállíthatja és a fiók rendeltetését a hús és hal tárolásáról a gyümölcsök és zöldségek tárolására változtathatja.

A jéghegy csúcsa

gorenje nofrost side-by-side

A fent említett előnyök csak a jéghegy csúcsát jelentik. Az XTRASPACE hűtőszekrény ennél sokkal többet tud nyújtani. Tekintsd meg itt a többi klassz tulajdonságát.

#Instalove

A side-by-side dupla ajtós kombinált fagyasztó-hűtőszekrény a tökéletes választás mindazok számára, akik kényelmesen és hatékonyan szeretnék megőrizni ételeik frissességét. A modern dizájnt nagy teljesítménnyel és tágas belső kialakítással ötvözve ezek a készülékek könnyen hozzáférhető és jól szervezhető tárolóhelyet kínálnak minden élelmiszernek. Instant szerelem!

(forrás: gorenje.com)

Böngésszen a Gorenje side-by-side hűtőszekrényei között >>>

Nézze meg a Gorenje onlineMárkabolt összes hűtő- és fagyasztókészülékét >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Az ár nem minden - Takarítson meg pénzt a hosszabb jótállás segítségével...

Ezekre a hangokra figyeljen a hűtőszekrényénél?

Gorenje hűtő és fagyasztó specialitásai

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Máj 22.