Gorenje hűtő és fagyasztó specialitásai

hűtő vásárlás előtt tudni kell

Ezt tudnia kell hűtő- vagy fagyasztó készülék vásárlása előtt!

Ismerje meg ezeket a hűtő tulajdonságokat és már tudja is milyen az ideális készülék Önnek.

A Gorenje hűtő- és fagyasztó készülékei között a talál un. IonAir technológiával felszerelt készülékeket, mely a lehető legoptimálisabb hőmérséklet fenntartásáért és megtartásáért felel. Ez az ionizációs technológia imitálja a természetben lejátszódó ionizációs folyamatot és felfrissíti a hűtőszekrény belsejében lévő levegőt.

Ahhoz, hogy a készülék minden sarkába eljusson ez az ionAir levegő, egy kiemelkedő ventillációs rendszer felel, amely a MultiFlow 360° elnevezést kapta.

Keresse az AdapTech funkciót, amely egy intelligens rendszer. Ez a rendkívül intelligens módon kialakított érzékelő rendszer folyamatosan figyeli és elemzi, hogyan használjuk (mikor, hányszor és mennyi ideig nyitjuk ki az ajtót) a hűtőszekrényt. Ennek következtében meg tudja "jósolni", mikor lesz legközelebb gyakran nyitogatva az ajtó és nem sokkal ezen időszak előtt 1 vagy 2 °C fokkal lecsökkenti a belső hőmérsékletet, hogy az egészen biztosan a lehető legkisebb mértékben változzon az ajtónyitásokkor. Végeredményképpen az élelmiszerek frissek és tápanyagban gazdagok maradnak.

Energia hatékonyság

Minden Gorenje hűtőszekrény azt a célt szolgálja, hogy ideális mikroklímát biztosítson, mindezt figyelemreméltóan alacsony energiafogyasztás mellett. Ezt az inverteres kompresszor, a kitűnő szigetelés és a vákuumos panelek biztosítják.

Energiatakarékosságért felel az EcoMode

Hosszabb távollét esetén a hűtőszekrény beállítható úgy, hogy energiatakarékos üzemmódban működjön, amikor az ajtó mindig zárva van.

Leolvasztás

Frostless rendszer biztosítja a ritkább leolvasztást

Kevesebb jég, alacsonyabb energiafogyasztás. A FrostLess rendszer jelentősen csökkenti a készülékben a dér, illetve jégképződést, így kézi leolvasztásra csak ritkán van szükség. Ezen felül a FrostLess rendszer hatékonyan hozzájárul az energiafogyasztás csökkenéséhez.

NoFrost Plus jegesedés mentességet biztosít

Az egyik legjobb hűtőrendszer a piacon. A fagyasztó rekeszbe megakadályozza a jégréteg kialakulását, ezáltal az energiafogyasztás mindig optimális és leolvasztásra sincs szükség, hiszen nincs jégképződés.

Specialitások, funkciók a teljesség igénye nélkül:

A tökéletes zöldségekért, húsokért és gyümölcsökért…

VitaLight fény

A ConvertActive készülékekben található gyümölcs- és zöldségtartó rekesz speciális VitaLight funkcióval van felszerelve, amely meghosszabbítja az élelmiszer frissességét. A narancssárga fény spektruma lassítja a gyümölcsök és zöldségek érlelésének természetes folyamatát a vitaminok és ásványi anyagok megőrzése érdekében.

CrispZone zöldségtároló rekesz páratartalom szabályozással

Nagy fiók a hűtőszekrényben a zöldségek és gyümölcsök számára. Beállíthatja a páratartalom szintjét a fiókon belül a HumidityControl rendszer segítségével, így a zöldségek és a gyümölcsök hosszú ideig frissek, táplálóak és ropogósak maradnak.

FreshZone frissen tartó rekesz

A legalacsonyabb hőmérséklettel rendelkező fiók a hűtőtérben, amely ideális húsok, gyümölcsök és zöldségek tárolására. Az élelmiszer hosszabb ideig megőrzi aromáját, színét és ízeit.

A friss húsokat nem kell azonnal lefagyasztania, a ZeroZone 0°C-os rekeszben sokáig elállnak.

Fiók 0°C körüli állandó hőmérséklettel, tökéletes friss vagy marinált húsok, halak és más tengeri ételek tárolására. Meghosszabbítja a gyorsan romlandó ételek fogyaszthatóságát és megőrzi természetes nedvességtartalmát és tápértékét.

Hasonló a FreshActive fiók is.

Ez a fiók ideális hús, hal és tenger gyümölcsei tárolására. A hőmérséklet néhány fokkal alacsonyabb, mint a hűtőszekrény többi részében, ami jelentősen megnöveli a benne tárolt étel eltarthatóságát.

Az XtremeFreeze és a FastFreeze gyorsfagyasztást jelent.

Ha ez a funkció be van kapcsolva, a fagyasztó rekeszben elhelyezett élelmiszer a szokásos idő helyett kb. fele idő alatt lehűl, így gyorsabban fagyasztja le az élelmiszert, ezzel is az ételek romlását akadályozza meg.

A normál hűtőtérben is van Gyorshűtés.

Az intenzív hűtési funkció a hűtőszekrény hőmérsékletét 3 °C-ra csökkenti, ami a szokásosnál alacsonyabb hőmérséklet jelent, így a nagybevásárlás után hamarabb hűlnek le az élelmiszerek, ezzel tovább frissek maradnak.

Partit rendez és jó lenne, ha a fagyasztó is normál hűtőtérként működne?

Egy gombnyomással normáltérré alakítható mélyhűtővel rendelkeznek a Gorenje ConvertActive hűtőszekrények. Felettébb praktikus, ha nagyobb hűtőtérre van szüksége. Tényleg csak egy gombnyomás és a fagyasztó normál hűtőtérré válik.

Speciális vezérlés LED kijelzőn

A LED-kijelzőn keresztül történő fejlett vezérlés lehetővé teszi a hűtő és a fagyasztó rekesz hőmérsékletének pontos beállítását a Superior modelleknél. Az XtremeFreeze, a FastFreeze, a SuperCool és az EcoMode funkciókat a megfelelő szimbólum gyengéd érintésével lehet bekapcsolni. Egy speciális jelzőlámpa és egy hangjelzés figyelmezteti a felhasználót a hőmérséklet hirtelen emelkedésére a készülékben.

Polcok, fiókok, tárolás:

Fagyasztóban XXL SpaceBox

Ez a fagyasztó fiók a legnagyobb a készülékben, így ideális olyan nagy ételek tárolására, mint a pulyka, több pizza vagy akár sütemény.

SimpleSlide polcok

A hűtőszekrény ajtajában a magasságban állítható polcok könnyen mozgathatók felfelé vagy lefelé. A polcok maximális terhelhetősége 5 kg.

PullOut polcok

Nem kell többé „beleásnunk magunkat” a hűtő mélyére, hogy kivegyünk onnan valamit. Csak húzzuk ki a polcot és szolgáljuk ki magunk. Az edzett üveg polcok rendkívül tartósak és akár 22 kilogramm étellel is terhelhetőek.

MultiBox az ajtóban

A hűtőszekrény ajtajában lévő fedéllel ellátott többcélú tálca sajt, hagyma és más markáns illatú élelmiszerek tárolására használható. Frissen tartja az ételt.

Palacktartó

Palackokhoz a hűtőszekrényben külön tároló áll rendelkezésre. A tároló keret optimalizálása érdekében az üvegpolc alá van szerelve. Legfeljebb 9 borpalackot vagy 14 félliteres üveget tud rajta tartani két szinten.

Világítás

LED lámpa

A hűtőszekrények LED-es világítása kiváló és rendkívül hatékony áltáthatóságot biztosít. Hasznos élettartama harmincszor annyi, mint a hagyományos izzóké, és akár tízszer annyi energiát takarít meg.

Akár fal mellé is teheti, az ajtót nem kell kitárni, hogy kicsúsztasson egy polcot!

SlotIn vagyis fal mellé is teheti a készüléket.

Végre a fal vagy más készülék mellé is helyezhetjük a hűtőnket! A SlotIn kivitelezésnek köszönhetően a polcokat és fiókokat akkor is teljesen ki tudjuk húzni, ha a hűtőszekrény ajtaját csak derékszögig nyitottuk ki. Ez a megoldás ideális hűtőszekrényünknek a fal vagy egy másik készülék mellé történő elhelyezése esetén.

Böngésszen a Gorenje hűtő- és fagyasztó készülékei között >>>

Amennyiben szakértői segítségre van szüksége, kérem kattintson ide és töltse ki az oldalon lévő űrlapot, melyre hamarosan válaszolunk. 

Amennyiben a vásárlási folyamatban akadt el, az ide kattintva láthat egy segítő videót, hogy leadhassa online a rendelését. Tájékoztatom, hogy telefonon is rendelhet a +36-1/478-2128-as telefonszámon.

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Hova és hogyan építsük be a beépíthető sütőt

Gorenje indukciós főzőlap kisokos

Hűtők a hosszantartó frissességért

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Júl 14.