Hűtők a hosszantartó frissességért

hosszan tartó frissesség

Hűtők a hosszantartó frissseségért

Az ION generációs Gorenje hűtőszekrényeket a természettel való tökéletes összhang ihletett. A Iongeneráció hozzájárul ahhoz, hogy..

Hűtők a hosszantartó frissességért

Az ION generációs Gorenje hűtőszekrényeket a természettel való tökéletes összhang ihletett. A Iongeneráció hozzájárul ahhoz, hogy a készülék belsejében a levegő a lehető legfrissebb legyen.

MultiFlow 360° – Intenzív ventilációs rendszer

A MultiFlow 360° a levegő páratartalma és hőmérséklete közötti egyensúlyra figyel, ezáltal optimális feltételeket teremt az élelmiszerek tartósításához. 14 db ventilációs nyílás található a készülékben, így egyenletes hőmérséklet alakul ki minden polcon, és attól sem kell félnie, hogy az ételek megfagynak. Az állandó és egyenletes hőmérsékletnek köszönhetően az élelmiszerek nem száradnak ki, és minél tovább megőrzik frissességüket.

AdaptTech hűtési rendszer – 20%-kal tovább őrzi meg az élelmiszerek frissességét

Adaptív rendszer

Az Adaptív Rendszer egy különösen intelligens technológia, amely megfigyeli, feljegyzi, elemzi az Ön ajtónyitási szokásait. Sőt, ennél is tovább megy, a kapott adatokat felhasználja, hogy energiát takarítson meg. A kompresszor működését, vagyis a hőfokszabályozást és az energiafogyasztást az Ön szokásaihoz igazítja. Ennek eredményeképp azokban az időszakokban, amikor gyakrabban nyitja ki az ajtót, a hagyományos gépekkel ellentétben nem fog megemelkedni a készülék átlagos belső hőmérséklete.

A+++ – Kiemelkedő energiahatékonyság

A Gorenje hűtőszekrények különösen energiatakarékosan működnek. Érdemesebb a magasabb A+++ besorolású modellt választania, hiszen egy ilyen készülék akár 60%-kal is kevesebb energiát fogyaszt el, mint egy sima A energiaosztályú.

MultiBox 3 az 1-ben tároló doboz

Ebben a szuper praktikus multifunkcionális dobozban tojást tárolhat, készíthet vele jégkockát vagy légmentesen lezárhat erősebb illatú ételeket (fokhagyma, kéksajt, stb.).

Gyors palack hűtés

Ennek az intenzív hűtési beállításnak köszönhetően a palacktartóba helyezett üvegek lehűtése sokkal gyorsabb lesz. A folyamat hátterében a MultiFlow rendszer áll, amely a hűtő hátsó falába szerelt légbefúvókon keresztül hideg levegőt áramoltat a hűtő belsejébe.

NoFrost Plus technológia

No frost rendszer, amely nem szárítja ki az ételeket? A Gorenje hűtőgépek számára ez sem lehetetlen! A NoFrost rendszer továbbfejlesztett verziója teljesen megszünteti a jegesedést a fagyasztó részben, és még az ételek sem száradnak ki. Ez a IonAir és a Multiflow 360° rendszereknek köszönhető, amelyek hozzájárulnak a tökéletes mikroklímához.

CrispZone zöldségtároló rekesz páratartalom szabályozással – Mintha épp most hozta volna őket a kertjéből

Leggyorsabban a friss gyümölcsök és zöldségek romlanak el. Ez a szuper kis rekesz nemcsak frissen tart minden zöldséget és gyümölcsöt, de nagyon tágas, 36 literes, így mindig Ön állíthatja be az élelmiszereknek megfelelő páratartalmat. Az elegáns szabályzó csúszka mozgatásával egyszerűen és gyorsan szabályozhatja a nedvességszintet, ezzel meghosszabbítva a behelyezett termékek fogyaszthatóságát, állagát és kinézetét.

SnackBin uzsonnázó rekesz – Ideális hely élelmiszer tárolásra

A sajt, szalámi, krémek, pástétomok, szendvicsek és vajrémek számára ideálisabb tárolóhelyet nem is találhatnánk a SnackBin rekesznél. A tároló nagyon precízen szigetelt és így biztonságos körülmények között tartja az ételeit, megóvva őket a kiszáradástól. A SnackBint a hűtőtőrben, az egyik üvegpolc alatt találja. Nagyon egyszerűen kiveheti, és jobbra-balra elmozdíthatja, hogy a hűtő belseje még átláthatóbb legyen.

SlotIn elhelyezési lehetőség

Végre fal mellé is teheti a készüléket! A SlotIn funkciónak hála a hűtőszekrény ajtaja a derékszögnél kisebb szögben nyílik, még akkor is, ha a fal vagy egy másik készülék mellé állította.

DynamiCooling ventilációs rendszer

Ez a ventillációs rendszer egy továbbfejlesztetett szellőztető berendezés, amely egy speciális ventilátorral hozzájárul ahhoz, hogy a hűtőtérben a levegő egyenletesen és állandóan áramoljon. A IonAir technológiával együtt természetes mikroklímát hoz létre a hűtőszekrényben, valamint elpusztítja a baktériumok és szagok akár 95%-át.

CrispActive zöldségtároló VitaLight funkcióval – Magasabb tápérték a friss élelmiszerben

A Gorenje ConvertActive hűtőszekrényben a mélyhűtő részt egy gombnyomással hűtőtérré alakíthatja és egy VitaLight fiókkal is rendelkezik. Ennek különlegessége, hogy meghosszabbítja a gyümölcsök és zöldségek frissességét, mivel megőrzi azok vitamin és ásványi anyag tartalmát. Hátterében egy speciális hullámhosszú (narancsszínű) VitaLight fény áll, amely biztosítja az antioxidációs folyamatot, így javítja a friss élelmiszer tápértékét.

XtremeFreeze extrém gyors fagyasztás funkció

Ez a funkció a ION generációs hűtők legjobb modelljeiben megtalálható. Professzionális fagyasztást garantál, mivel a fagyasztás utánra is megőrzi az ételek teljes tápértékét.

ZeroZone nulla fokos rekesz

A húsok és a halak számára tökéletes tárolási feltételeket teremt a 0°C körüli állandó hőmérsékletű fiók.

Fagyasztóból hűtő egy csapásra – Csak a CovertActive kombinált hűtő-fagyasztóknál

A ConvertActive hűtők használata igazán sokoldalú, mivel a fagyasztó rekeszét egy egyszerű gombnyomással hűtőtérré alakíthatja. Az aktiválás után két órával a hűtő rész hőmérséklete a 4-9 °C-ra, míg a fagyasztóé -2-3 °C-ra változik. A funkció eredményeként egy 300 literes hűtőszekrényt kap, sokkal több tárolóhellyel. Ha például nagy családi, baráti összejövetelt rendez, vagy egy ünnep előtt sokféle menüt készít, végre nem kell amiatt aggódnia, hol fognak elférni az előre elkészített ételek

Közel 100-féle Gorenje hűtőszekrényeinkhez és fagyasztóinkhoz kattintson ide.

Ha kérdése van a termékekkel kapcsolatban, hívja bátran hűtőgép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.