Gondolkodó mosógép? Bosch

gondolkodó mosógép

Gondolkodó mosógép?

A Bosch mosógépe önállóan beállítja magát, és pazarlás nélkül tiszta ruhát varázsol.

Ön bepakolja a szennyes ruhát, betölti a mosószert és öblítőt, és a Bosch i-Dos mosógép, automata programmal, automatikusan állítja be a mosnivaló ruháknak megfelelően a programokat, amelyek mindenkor tökéletes mosási eredményt garantálnak.

Ismerje meg az alábbi Bosch automata mosógépeket.

Erős, tartós, csendes és hatékony.

csendes mosógép motor

Csendes mosógéppel könnyebb együtt élni.  A Bosch EcoSilence hajtása olyan halk, hogy akár meg is feledkezhet arról, hogy éppen működik a mosógép. A készülékben egy szénkefe nélküli, energia hatékony motor működik, amely optimális szintre csökkenti a súrlódás hangját, csendes üzemű és különösen hosszú élettartammal bír.

Tökéletes tisztaság akár 65%-kal rövidebb idő alatt.

A SpeedPerfect egy speciális funkció, amely akár 65% -kal* csökkentheti a mosási időt anélkül, hogy az eredmények változnának. A legtöbb programmal használható.

Automatikus takarékoskodás, tökéletes eredmény

Az i-DOS érzékelők automatikusan észlelik a szövet típusát, a betöltött mennyiséget valamint a szennyezettség mértékét, és minden egyes töltethez pontosan kimérik az ahhoz szükséges mosószer és víz mennyiségét.
Önnek csak ki kell választania az Automatic programot, majd megnyomnia a „start" gombot a tökéletes eredmény eléréséhez. Így nincs több túladagolás, és ennek eredményeképpen akár 38%-kal* kevesebb mosószerre és 10 literrel kevesebb vízre van szükség ciklusonként.

i-dos

A kevesebb vízfogyasztásért a szabadalmaztatott dobkialakítás és vízbevezető rendszer gyorsabb öblítést tesz lehetővé, így óvja még jobban környezetét.

A szennyeződések eltávolításának legjobb módja - teljesen automatikusan.

A tökéletes mosási eredmények elérése már gyerekjáték. Egyszerűen töltse fel a dobot, majd nyomja meg a „Start” gombot. Az automata programmal a mosógép mindent automatikusan állít be a mosnivaló ruhának megfelelően, ami mindenkor tökéletes mosási eredményt garantál.

Nagycsaládoknak ajánlom:

Nézze meg a BOSCH onlineMárkaboltokban a Bosch WAU28S60BY mosógépet, mely 9kg kapacitásával egy nagycsaládot is kiszolgál. >>>

10 kg kapacitású mosógép:

Amennyiben még nagyobb, kiváló tudású automata mosógépre vágyik, válassza a fent említett tudásokkal bíró Bosch WAX32EH0BY Elöltöltős mosógépet, 10 kg teherbírással >>>

Kisebb, vagy 3-4 fős családoknak 8 kg 1400 fordult centrifuga:

5 év garanciával válassz a Bosch WAT28691 Elöltöltős mosógépet >>>

Raktáron lévő készülékek:

Böngésszen a Bosch i-Dos mosógépek között, melyek nálunk raktáron vannak, így pár nap alatt házhoz szállítjuk őket >>>

Vásároljon most Bosch i-Dos mosógépet, mert a gyártó a készülék bruttó árából 10%-ot visszaad Önnek! Ide kattintva ismerje meg a részleteket >>>

Olvasson tovább:

Bosch TOP háztartási gépek 2020-ban is

Mivel tud többet egy okos háztartási gép?

Ön hány fokon szokta mosni?

Így használja mosógépét...

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Okt 20.