Mivel tud többet egy okos háztartási gép?

homeconncet

Mivel tud többet egy okos háztartási gép?

Fedezze fel a telefonról irányítható háztartási gépeket, melyek a Home Connect készülékek!

Tényleg elérkezett a futurisztikus jövő? Szerintem igen.

A Bosch elképesztő eszközöket fejleszt azért, hogy nekünk felhasználóknak megkönnyítse életünk és a háztartási gépei használatával energiáink szabaduljanak fel.

Mi az a Home Connect?

Egy okos megoldás a háztartási készülékekhez, melyet a Bosch fejlesztett ki. Ez egy olyan telefonos applikáció, amely által távolról irányíthatj a gépeit. Akár a munkahelyéről elindíthatja a mobilja segítségével a sütőt, a mosoógépet, szárítógépet, vagy ellenőrizheti, hogy lekapcsolta-e biztosan a sütőjét. 

Kinek szól a Home Connect fejlesztés?

Mindenkinek aki részt vesz a háztartásban. Nincsenek külön női, vagy férfi applikációk, mert egyaránt hasznos funkció ez, függetlenül a korunktól vagy nemünktől. :)

homeconnect miért?

Nézzük mitől jobb egy Home Connectes, vagyis okos háztartási gép!

A Home Connect több mint egy „távirányító” mert nem csak ellenőrzésre és irányításra szolgál, hanem tippeket ad, és óriás segítség lehet. Ez a mobilapplikáció csodákra képes :)

Vége annak az időnek, mikor tipródott a munkahelyén, hogy vajon elindítottam a mosógépet? Lekapcsolatam a sütőt? Egy-két gombnyomás és mindent tudni fog. Egyszerűen csak ellenőrizze le háztartási készülékeinek állapotát okostelefonján, és kapcsolja ki vagy be azokat a Home Connect applikáció segítségével.

A gépek és Ön közötti összekapcsoltság, egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a mindennapjait, az életét.

Gondja van a háztartási gépével? Ebben is segít a Home Connect, mert szerviz technikusai távdiagnosztikát és szakértői tanácsadást tudnak nyújtani. Amennyiben a probléma nem orvosolható azonnal, tanúsított Bosch technikusok egy Önnek megfelelő időpontban kiszállnak Önhöz, a megfelelő alkatrészekkel felszerelve, és pillanatok alatt ismét működőképessé varázsolják a készülékét.

A Home Connect applikáció az összes Bosch háztartási készülékének vezérlőközpontja. Az okos eszközeiről könnyedén működtethető applikáció folyamatos új funkciókkal frissül.

okosotthon

Kezdjük a Bosch Home Connect beépíthető sütővel

Az applikáció sok mindenre használható.

Van benne receptgyűjtemény, élelmiszerek felhasználásról, tárolásáról szóló információk, távfelügyeleti eszközök és beállítások, irányítható vele a gyerekzár, és értesítéseket küld a működésről, vagy arról, ha épp üres a gőzsütő víztartálya.

Az egyik leghasznosabb szerintem, az hogy ételek alapján van lehetőségünk receptet választani. Miután ez megvan, az applikáció konkrét segítséget ad, ahhoz hogy tökéletes legyen az ételünk. Megmondja, melyik programon, hány percig készítsük, hogy mikor adagoljunk hozzá gőzfunkciót, vagy épp mikor pároljuk, süssük. Egyszóval mindent elmond nekünk az ételkészítésről, így a kezdő szakácsok is elképesztő ételcsodákat alkothatnak.

A bizonyíték, hogy ez szuper jól működik, hogy a virtuális receptkönyvvel már tényleg csak az nem tud főzni, aki nem akar. A világszintű recept oldalt 150 országban több mint 15 millió alkalommal töltötték le. A felhasználóbarát receptek videókat és lépésről-lépésre készült fotókat is kínálnak, ami sok kezdő számára nagy segítség lehet!

Nézze meg oldalunkon a Bosch Home Connect beépíthető sütőt, mely mikrohullámmal is rendelkezik >>>

Tudja meg a Bosch Home Connect hűtő előnyeit

Sokan vannak a családban, és nehéz nyomon követni, ki mit evett meg a hűtőszerkényből? Vajon elfogyott a szalámi, vagy még annyi van, hogy biztosan pár napig elég lesz?

A Bosch Home Connect hűtőszekrény, a hűtőben található kamerának köszönhetően, minden alkalommal képeket csinál, mikor a készülék ajtaja becsukódik. Így az applikációnk keresztül meg tudja nézni, hogy mi van a készülék belsejében, és a vásárlásoknál nem fog felesleges dolgokat venni.

Emellett tárolási útmutatót is kap és tippeket is kap, hogy mely ételeket, mennyi ideig és hol kell tárolni. A Smart food management 60 zöldséget és gyümölcsöt ismer fel, melyekhez akár recepteket is ajánlj Önnek.

A legjobb azon kívül, hogy mindig tudja mi van a hűtőszekrényben, hogy az applikáció jelez, ha az élelmiszereink szavatossági idejét veszély fenyegeti, így mindig tudja mit kell megenni, elfőzni!

Ismerje meg a kedvenc alulfagyasztós Home Connect Bosch hűtőszekrényem >>>

Könnyen fog ébredni a Bosch Home Connect kávéfőzővel

A telefon ébresztő funkciója után, csak egy gombot kell megnyomnia és már folyik is az ébresztő nedű. Akár az ágyból el tudja indítani a kávéfőző működését, így tényleg kávé illatra ébredhet minden reggel.

A bosch kávéfőző készülék és az applikáció boldog tulajdonosa 19 új nemzetközi kávé specialitás közül választhat, így változatosak lehetnek akár a délutáni kávézások.

Vendégei vannak, akkor össze tud állítani egy listát, és a kávéfőző ezt a listát követve folyamatosan egymás után készíti el a kívánságokat. Így önnek nem kell tudnia, hogyan kell elkészíteni a kávé különlegességeket, csak a hozzávalókról gondoskodnia. Imponálhat a barátainak, mert az app felületén a pohár mérete és a vendég neve is megjelenik. Annyira jópofa! Nem?

Nézze meg a Bosch Home Connect kényeztető kávéfőzőt >>>

ismerje meg a Bosch Home Connect Mosogatógépet

Varázslatos hangulatot hozhat a konyhájába a mosogatógépével, mert az “Emotion Light Pro” fejlesztéssel, hat féle színben tündökölhet a mosogatógép belseje. Így a konyhája tökéletes megvilágítását oldhatja meg ha kicsit nyitva hagyja a mosogatógép ajtaját.

Azért, hogy sokáig jó barátja maradjon a mosogatógépe, az applikáció szól, hogy tisztítsa ki a tartályát.

Nagyszerű benne, hogy számolja a mosogatógép tabletta használatot és szól időben, ha kifogyóban van a készlet. Így nem felejt el mosogatógép tisztító tablettát vásárolni.

Az egyik legtöbbet használt gépünk is tud okos lenni, ismerje meg a Home Connect Mosógépeket, és Szárítógépeket

okos mosógép

A szennyest még mindig nekünk kell berakni a mosógépbe, de a Home Connect az Easy Start Assinstant funkció segítségével kiajánlja nekünk az ideális programot, hogy biztosan tiszta és illatos ruháink legyenek.  Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a mosnivaló ruhák színét, anyagtípusát és szennyezettségi fokát. Ezután a mosógép értesítés küld önnek közvetlenül az okos telefonjára, így mindig tudni fogja, hogy éppen hol tart a mosás. Nem kell otthon várnia, hogy lejárjon a gép, mert pontosan tudni fogja, mikorra kell hazaérnie. A szárítógépeknél is hasonló szuper funkciókat talál. Segít a tökéletes program megtalálásában, sőt itt is értesítéseket küld önnek, hogy tudja hol tart a folyamat és mikor lesznek kész a ruhái.

Nézze meg a Home Connect Bosch mosógépet >>>

Ide kattintva ismerjen meg egy Home Connect Bosch szárítógépet >>>

Összefoglaló a Home Connect Bosch háztartási gépekről

Biztos hallotta már a Bosch szlogenjét: „Életre Tervezve”. Abszolút találó ez a két szó és megmutatja nekünk, a Bosch gondolkodását és célját. Tényleg nekünk felhasználóknak szólnak a gépeik, és tudják, hogy egy jobb élethez mire van szükségünk.

Olvasson tovább:

Okos hűtő működése

Miért kerül majdnem fél millió forintba egy mosógép?

NÉZZE MEG A BOSCH ONLINE MÁRKABOLTOK KÍNÁLATÁT >>>

 

 

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Febr 05.