Mi a különbség a frissességi technológiák között, mint a EasyFresh vagy BioFresh és BioCool?

biofresh, biocool és easyfresh

Tartsa frissen sokáig élelmiszereit, akár 2x-3x tovább mint egy hagyományos hűtőszekrényben!

Ismerje meg a Liebherr frissentartó technológiáit!

Amikor egy Liebherr hűtőszekrényt választ, az „EasyFresh” a „BioFresh” és a „BioCool” szavakat fogja hallani. De mik is azok pontosan? Mi a különbség köztük? És milyen előnyökkel jár az élelmiszerek frissen tartása? Olvasson tovább és megtudja.

EasyFresh fiókok

Az EasyFresh technológia fenntartja a páratartalom és a hőmérséklet tökéletes egyensúlyát, ami segít a természetes tárolási feltételek megteremtésében. Az Easy Fresh fiók szoros záródásának köszönhetően, az élelmiszerek páratartalma könnyebben megőrizhető.

A Liebherr hűtőszekrényekben általában két külön EasyFresh fiók található a kemény és leveles zöldségek tárolására. Minden EasyFresh fiók egy meghatározott páratartalom- és hőmérsékleti szintre állítható be, ami hosszabb ideig megnöveli a termék frissességét.

Egy enyhe nyomással állíthatja be a tárolt gyümölcsök és zöldségek páratartalmát. A beépített görgős csúszkákkal ellátott fiókok pedig könnyedén be- és kicsúsztathatók.

 liebherr easyFresh fiók

Nézzen meg néhány EasyFresh fiókkal rendelkező Liebherr hűtőszerkényt:

LiebherrICNsf 5103 Alul fagysztós No Frost jegesedés mentes hűtőszekrény

Liebherr ICSe 5103 Beépitheto Alul fagyasztos hűtőszekrény

BioCool frissen tartás

biocool frissentartás

Az élelmiszerek eltarthatóságát nem csak a frissesség, hanem a tárolóhely hőmérséklete és páratartalma is meghatározza.

Minél több vizet tartalmaz az élelmiszer, annál több nedvességre van szüksége ahhoz, hogy megőrizze frissességét. A hagyományos zöldségtálcákban a hőmérséklet 8-10°C között változik. A páratartalom a hűtőszekrény hőmérsékletétől függ.

A BioCool fiókban az átlagos hőmérséklet 3°C. Ezen a hőmérsékleten jobban megőrizhetőek a vitaminok és az élelmiszerek frissessége és lelassul a kórokozók terjedése. A BioCool-nak köszönhetően akár kétszer olyan sokáig tárolhatja gyümölcseit és zöldségeit, mint egy hagyományos hűtőszekrényben.

A BioCool fiókon egy csúszka felett elhelyezett vízcseppek ikonjai a fiók páratartalmát szimbolizálják. Állítsa be a csúszkákkal úgy, hogy a BioCool fiókban lévő nedvesség szintje megfeleljen a benne tárolt termékeknek.

biocool frissentartás

Ismerje meg a Liebherr onlineMárkabolt BioCool hűtőszekrényeit:

Liebherr CNef 5735 Alulfagyasztos hűtőszekrény

Liebherr CNef 5745 Alulfagyasztós hűtőszekrény

BioFresh: Hosszú távú* élelmiszer tartósítás

biofresh fiók sokáig friss 

A BioFresh fiókok ugyanazon az általános elven működnek, mint az EasyFresh, a hőmérséklet csökkentésével jobb élelmiszer-megőrzést biztosítanak. 

De a BioFresh rekesz még az EasyFresh fiókoknál is hatékonyabbak. A hűtőszekrénytől teljesen független, 2-3 fiókból is állhat. A BioFresh zónán belül a hőmérséklet 0,7 - 1 °C között változik. Ez nemcsak a frissességet és a vitaminokat őrzi meg, hanem az étel ízét és állagát is. Az eredmények lenyűgözőek: egy független Európában végzett tanulmány megállapította, hogy bizonyos ételeket akár háromszor tovább is el lehet tartani a BioFresh fiókban, mint a hagyományos hűtőszekrényekben.

Több klímazóna egy készülékben

HydroSafe

hydrosafe

Amennyiben a BioFresh fiók HydroSafe-ként van beállítva, a páratartalom megnő, hogy a csomagolatlan gyümölcsök, zöldségek és salátatermékek hosszabb ideig frissek és ropogósak maradjanak. A precíziós elektronika gondosan 0 °C felett tartja a hőmérsékletet, megakadályozva az élelmiszerek nemkívánatos megfagyását, még magasabb páratartalom mellett is.

DrySafe

drysafe

A szellőzőnyílások kinyitásakor a páratartalom csökken, és a BioFresh-Safe DrySafe  válik. Ez az alacsonyabb páratartalom ideális hal, hús, tejtermékek és szárított gyümölcs tárolására. Ha ezen a viszonylag száraz levegőn csomagolva tárolja, ezek az élelmiszerek sokkal hosszabb ideig megőrzik ízüket, mint egy hagyományos hűtőszekrényben – a sajt például akár 100 napig is eláll.

A BioFresh fiókok teleszkópos sínekre vannak felszerelve, hogy megkönnyítsék a nyitást. Egyes modellek SoftTelescopic rendszerünkkel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a fiókok bezárását automatikus visszahúzással és záródási csillapítással.

Nézzen meg néhány BioFresh készüléket és válassza ki a legjobbat:

Liebherr IRBe 5120 Beépíthető egyajtós hűtőszekrény >>>

Liebherr ICSe 5122 Beépíthető Alulfagyasztós hűtőszekrény >>>

Liebherr IRBdi 5150 Beépíthető egyajtós hűtőszekrény

Liebherr ICNdi 5153 Beépíthető Alulfagyasztós hűtőszekrény

Liebherr SICNd 5153 Beépíthető Alulfagyasztós hűtőszekrény

Liebherr IRBd 4571 Beépíthető Egyajtós hűtőszekrény >>>

Liebherr ICNdi 5173 Beépíthető Alulfagyasztós hűtőszekrény >>>

Liebherr ICBdi 5182 Beépíthető Alulfagyasztós hűtőszekrény >>>

Amennyiben kérdése van, hívja szakértőinket a +36-1/478-2128-as telefonszámon vagy, kérjen személyre szóló ajánlatot a https://www.onlinemarkaboltok.hu/segitunk-valasztani ide kattinva.

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

2022 év elején ezeket a Liebherr hűtő és fagyasztókat ajánlom

Trendi hűtőszekrény anyagok és színek 2022-ben

Rozsdamentes hűtőszekrény legújabb innovációja a SmartSteel a prémium Liebherr hűtőszekrényeknél

5 ok amiért mágnesként vonzanak a Liebherr hűtők

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Márc 24.