Mit gondolnak az emberek a Electrolux beépíthető sütőkről?

electrolux sütő vélemény

Mit gondolnak az emberek a Electrolux beépíthető sütőkről?

Tudjon meg többet a beépíthető sütőkről...

2019-ben az ausztrál vásárlók 5 csillagból 5-öt adtak az Electrolux beépíthető sütőire vásárlói elégedettségéért.

Nincs ez másképp nálunk Európában sem. A Svéd fejlesztésű beépíthető sütők maximálisan kiszolgálják a vásárlói igényeket.

Az elmúlt 100 évben séfek generációi választották az Electrolux megoldásait, ezért nem meglepő, hogy Európában, a Michelin-csillagos éttermek közel felében Electrolux professzionális készülékekkel készítik az első osztályú fogásokat.

Nézzük, mit tudnak az Electrolux beépíthető sütői

electrolux beépíthető sütő tulajdonságok

A beépíthető sütő a konyha lelke, melyben a család közös ételei készülnek, úgy hogy a szakács is örömét lelje az ételkészítésben.

Az Electrolux sütők olyan új technológiákkal örvendeztetnek meg minket, amelyek környezetkímélő és innovatív megoldásokat nyújtanak, hogy Ön tudatosan készíthesse el a csodálatosan finom ételeket.

Egy Electrolux multifunkciós sütő mindent tud, amit elvárunk tőle:

  • Nagy a sütőtere,
  • Egyenletesen süt
  • Többféle sütőprogrammal rendelkezik
  • Az extra nagy ventillátor egyenletesen keringteti a forró levegőt a sütőtérben, ezért minden étel ellenállhatatlanul finom lesz, függetlenül attól, hogy hol van a sütőtérben.
  • A hagyományos felső és alsó sütésen felül hőlégkeverés, grill program, turbó grill és kiolvasztás funkció is van a sütőkben.
  • A hőlégkeverésnek köszönhetően egyszerre több szinten is készíthet benne ételt.
  • A gyors melegítés funkcióval felgyorsíthatja az ételkészítést.
  • A sütő gyorsabban eléri a beállított hőfokot, így még hamarabb elkészül az étel.
  • Maghőmérőt, teleszkópos sínt is sok esetben tartalmaznak a készülékek.
  • Rendelkezik öntisztító funkcióval.

Öntisztító funkciók a beépíthető sütőknél:

öntisztító sütő

Pirolitikus tisztítás: A sütő tökéletesen kitakarítja magát. A pirolitikus tisztító program hamuvá éget minden szennyeződést a sütőtérben. A hamu alul összegyűlik így Önnek csak ki kell törölnie egy nedves kendővel.

Katalitikus tisztítás: A sütőtér falán lévő katalitikus bevonat elnyeli a zsíros szennyeződéseket, majd amikor a sütő 250 °C-ra melegszik, oxidálja őket. Ezért a szennyeződések kevésbé égnek rá a sütőfalára.

Gőztisztítás: A gőzprogram segít tisztán tartani. A forró gőz fellazítja a sütőtér falára tapadt makacs szennyeződéseket, így Önnek egyszerűen csak át kell törölnie a sütő belsejét.

Tipp: Válassza a perforált sütőtepsi Az alumínium sütőlap apró perforált lyukain keresztül a hő és a gőz egyenletesen áramlik a tészta körül. Ezért az apró sütik, kenyerek kívül arany barnák és ropogósak, belül pedig könnyű állagúak lesznek. A tepsin aszalni is egyszerűen lehet, például almakarikát vagy paradicsomot.

Ismerje meg az alábbi közkedvelt Electrolux beépíthető sütőket:

Electrolux EOE7P31X Multifunkciós SenseCook sütő, érintőkapcsolós vezérléssel, és pirolitikus tisztítóprogrammal

electrolux sütő

Programok: Sütőfunkciók: alsó sütés, hagyományos sütés, kiolvasztás, gyors grill, grill, melegen tartás, nedves hőlégbefúvás, pizza, lassú sütés, hőlégkeverés, turbó grill

Extrák: Maghőmérő, Teleszkópos sütősín, 3 rétegű sütőajtó, Finoman csukódó sütőajtó, Pirolitikus tisztítás, Hőmérsékleti tartomány: 30 °C — 300 °C Sütőtér űrtartalma: 72 l

Bővebben ide kattintva nézheti meg, és olvashat róluk a részletes leírásban >>>

Electrolux EOE7P31X Multifunkciós SenseCook beépíthető sütő, színes LCD kijelzővel, maghőmérővel és pirolitikus tisztítóprogrammal

electrolux sütő

Programok: Sütőfunkciók: alsó sütés, hagyományos sütés, kiolvasztás, gyors grill, grill, melegen tartás, nedves hőlégbefúvás, pizza, lassú sütés, hőlégkeverés, turbó grill

Extrák: Maghőmérő, Teleszkópos sütősín, 4 rétegű sütőajtó, Finoman csukódó sütőajtó, Pirolitikus tisztítás, Hőmérsékleti tartomány: 30 °C — 300 °C Sütőtér űrtartalma: 71 l

Bővebben ide kattintva nézheti meg, és olvashat róla a részletes leírásban >>>

Nézze meg az Electrolux.onlinemárkabolt kínálatát >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább a háztartási gépekről >>>

Mi a különbség a hagyományos és modern beépíthető sütők között

Tényleg fontosabb a telefon, mint a háztartási készülékek?

A férfi és a nő egyenlő, mégis a családok 75%-ban a nő végzi a házimunkát!

 

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Ápr 15.