A legtöbben ezt nem tudják a Gorenje mosógépekről

profi mosógép a gorenjétől

A legtöbben ezt nem tudják a Gorenje mosógépekről

Így lesz egyénre szabott és könnyű a mosás

Néhány hasznos információ, amelyet a Gorenje mosógépekben megtalál. Ha eddig nem tudta, hogy van ilyen, akkor most rá fog döbbeni, hogy ez hiányzott az életéből. Ezek a funkciók az ön kényelmét szolgálják.

A mosógép hatékonysága nagyban múlik a dob kialakításától.

FiberTech a korrózió mentes anyag

A magasabb forgási sebességű és nagyobb töltési térfogatú mosógépek FiberTech elnevezésű modern anyagból készült dobbal rendelkeznek. Az anyag kiváló mechanikai tulajdonságokkal bír és nagymértékben ellenáll a magas hőmérsékletnek és a vegyszereknek. A rozsdamentes acél doboktól eltérően semmilyen problémát nem okoz a korrózió.

WaveActive

különleges mosógép dob

Az egyedi dobkialakítás

A Gorenje a mosó- és szárítógépeinek új generációs változatiban formáját tekintve egyedülálló mosó- és szárítódobot fejlesztett ki. Különleges hullámformájú 3D bordákkal kombinálva, amelyek lágyítják mosás és szárítás közben a textilt. A dob hullámformájának köszönhetően a mosás és szárítás következtében a ruhaneműk nem lesznek gyűröttek, inkább csak minimális ráncok lesznek rajtuk.

IonTech a tiszta ruhákért

Kevesebb mosószer, tisztább ruha

A mosógépek Gorenje IonTech technológiájával rendelkeznek, amely ionizált levegőt fúj a vízbe, hogy elősegítse a mosószer feloldódását, segítve ezzel a piszkos ruhákba való hatékony és egyenletes behatolását. Így biztosan tiszta ruhát vesz ki a mosógépből.

AutoWash program
Mindig a megfelelő program

Nem tudja eldönteni, hogy melyik programot válassza? Csak állítsa be az AutoWash programot és a Gorenje mosógép kiválasztja a betöltött ruhamennyiséghez legjobban illő mosási ciklust. Megnyugodhat, a ruhái makulátlanul tiszták lesznek - az anyaguktól függetlenül.

Most ismerje meg a Gorenje WEI843S szabadonálló elöltöltős automata mosógépet gőzfunkcióval, és ígérem mostantól a mosás lesz a legkönnyebb háztartási munkája.

Energiaosztály: A+++ ami garancia arra, hogy akár minden nap használhatja, nem fog az áramszámlája az egekbe ugrani. Inverteres PowerDrive motorral készült, melyre 10 év garanciát vállal a gyártó. A centrifuga maximális fordulatszáma: 1.400 rpm, így sokkal gyorsabban fognak megszáradni a ruhái. A töltetkapacitása 8 kg, amely egy nagyobb családnak is ideális. Tudja késleltetni a mosást, így nincs időhöz kötve, és az egyszerű kezelőfelületét hamar el fogja sajátítani.

wei843

Mind a 16 program személyre szabható, így tényleg Önt fogja szolgálni a Gorenje WEI843 mosógép.

Programok: Pamut, Vegyes műszálas program, Gyapjú/kézi mosás program

Speciális programok: AllergyCare mosási módok / Automata program / Ing program / 20 perces gyorsprogram / Tollpehely program

Mosási módok: NormalCare mosási mód, EcoCare energiahatékony mosási mód, TimeCare időtakarékos mosási mód

Extra program: SteamTech gőzprogram, SterilTub dobtisztító program

Zajszintje alacsony (53dB) és rendelkezik még StableTech vibráció- és zajcsökkentő oldalfalakkal is.

Ismerje meg a SteamTech gőzprogramot:

Felejtse el a az öblítőket! A kiválasztott program végén a ráadás gőzkezelés jelentősen csökkenti a gyűrődést, semlegesíti a szagokat és a baktériumokat. A ruhadarabjai alaposan tisztítottak, kevésbé gyűröttek és puhábbak lesznek.

Inverteres PowerDrive motor

 inverter motor gorenje

Nagy teljesítményű, mégis csendes motor

Ezt a csendes, mégis nagyon hatékony motort úgy tervezték, hogy biztosítsa a mosógép hosszú élettartamát, és energiát takarítson meg minden egyes használat során.

AllergyCare program

Allergiások, kisbabák ruháihoz

Az AntiAllergy program magasabb hőmérsékletet és extra öblítést alkalmaz, hogy hatékonyan megszűntesse a tisztítószer nyomait a ruhák szövetén. Az allergének, amelyek kellemetlen érzést okozhatnak, eltávolításra kerülnek, így védve az érzékeny bőrt.

Nézze meg a Gorenje WEI843S szabadonálló elöltöltős automata mosógépet gőzfunkcióval, fehér színben >>>

Élénk piros színben is megvásárolhatja a Gorenje WEI843S szabadonálló elöltöltős automata mosógépet gőzfunkcióval >>>

Exkluzív fekete színben is nézze meg ezt a szuper mosógépet >>>

A Gorenje jelmondata, hogy „Az élet bonyolult, legalább a mosás legyen egyszerű”

A profi Gorenje mosógép funkciókról tudjon meg többet, és olvassa el a Gorenje mosógép titkok azoknak, akik profizmusra vágynak! cikkem.

Tudjon meg többet:

Könnyítse meg az életét otthon!

Büdös a mosógépe, vagy nagyon hangos, esetleg foltok vannak a ruhán?

Melyik tűzhelytípus való Önnek?

Vásálóink vélemény az onlineMárkboltokról:

"Örültem, hogy rátaláltam egy hatalmas választékkal rendelkező márkaboltra.Itt részletes leírást kaptam a kiválasztott háztartási gépről.Megfelelő garancia és kiszállítás járt gép mellé."

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Máj 28.