Legnépszerűbb szabadonálló Gorenje mosogatógépek 2020-ban!

legnépszerűbb mosogatógépek

Legnépszerűbb szabadonálló Gorenje mosogatógépek 2020-ban!

Vásárlóink előszeretettel választják a Gorenje mosogatógépeket!

Ha már van mosogatógépe, akkor tisztában van a jótékony hatásaival, ha csak most gondolkodik rajta, akkor ezeket tudnia kell.

Ismerje meg a vásárlónk között nagy népszerűségnek örvendő Gorenje GS52010W 9 terítékes és Gorenje GS62010W 12 terítékes szabadonálló mosogatógépeeket!

Miért kell mosogatógép, és miért pont ez a két Gorenje van a legnépszerűbbek között?

Mert, a mosogatógépek időt takarítanak meg Önnek, így több szabadideje lesz.

A Gorenje mosogatógépei takarékosak, rugalmasan kezelhetőek, szépen mosogatnak, és ár-érték arányban a magyar családoknak megfelelően vannak kialakítva. De nézzük részletesebben: 

A Gorenje mosogatógépek pénzt takarítanak meg a vízhasználat folyamán.

mosogatógép vizfogyasztásA Gorenje GS62010W mosogatógép 12 teríték elmosogatására alkalmas, és mindezt összesen 11 liter vízzel teszi meg. A Gorenje GS52010W mosogatógép 9 teríték elmosogatására alkalmas, mivel keskeny kivitel, teszi mindezt összesen 9 liter vízzel.

Ön hány liter vízzel mosogatná el folyóvízben a hasonló mennyiségű edényeit?

 

A Gorenje szabadonálló mosogatógépek energiafelhasználása

legjobb mosogatógépA mosogatógépek hidegvízzel műkődnek, és maguknak állítják elő a szükséges hőmérsékletű meleg vizet, ehhez természetesen áramot használnak, csakúgy mint a mosogatáshoz és szárításhoz. A Gorenje GS62010W 12 terítékes mosogatógép A++-os energia hatékonysággal, egy normál ciklus alatt, 0,91 kWh energiát használ el. A GS52010W 9 terítékes mosogatógépe, pedig 0,69kWh energiát használ. Ez 40 Ft kWh díjjal számolva, igazán vicces. A kisebb mosogatógép egy mosogatást kb. 28 Ft-ból old meg.

Számolja ki, hogy Ön mennyi pénzért melegíti fel a vizet, és rá fog döbbeni, nagy valószínűséggel drágább lesz vagy hasonló nagyságrendű, mint a mosogatógép üzemeltetése.


Tehát a mosogatógép energia és vízhasználata igényli a legkevesebbet, és ez a leginkább környezetbarát módja az edények tisztításának is.

A Gorenje mosogatógépek nem szárítják ki a bőrünket, és olyan magas hőfokon mosogatnak, amit a kezünk bőre nem bírna el.

A magas hőfoknak köszönhetően baktérium gyilkosok is, így akár kisbaba vagy fertőző beteg mellé is ideális választás.

A méret is lényeg a mosogatógép választásnál

A Gorenje GS52010W és a GS62010W mosogatógépek tudásukban is azonosak, így a vásárlók az alapján dönthetnek, hogy melyik fér el otthonukban. Fontos az is, hogy hány fős család használja a mosogatógépet, mert pl. 2 főnek ideális a 9 teríték, de egy nagycsaládnak már muszáj 12 terítékes vagy akár még nagyobb mosogatógépet választania.

A GS52010 9 terítékes mosogatógép keskeny kivitel, ahogy láthatja 448 mm széles, így kisebb helyen fér el.

keskeny mosogatógép

A GS62010W 12 terítékes kivitel pedig egy normális mosogatógép méreteivel rendelkezik.

normál mosogatógép

A program kínálatuk azonos, és a magyar családoknak idális. Van napi, 1 órás program, szennyezett edényeknek ideális akár áztatással, ECO mód a környezet megóvásáért, és gyors program.

legjobb mosogaógép

A Gorenje GS52010W és a GS62010W szabadonálló mosogatógépek közkedveltek a magyar családoknál. Sok vásárlónknak nyerik el tetszését.

A szabadonálló mosogatógépeket könnyedén be lehet üzemelni, azonban fontos, odafigyelnie arra, hogy a dréncsövet minimum 40 mm átmérőjű lefolyócsőbe vezesse és nehogy elhajoljon, vagy megtörjön a teteje pedig 1000 mm-nél alacsonyabban kell, hogy legyen.

mosogatógép bekötése

Nézze meg a Gorenje.onlinemárkaboltban a GS52010W mosogatógépet >>>

Válassza a 12 terítékes Gorenje GS62010W szabadonálló mosogatógépet >>>

Böngésszen a Gorenje.onlinemárkabolt mosogatógépei között >>>

Olvasson tovább:

Miért nem kell leöblíteni az edényeit, mielőbb a mosogatógépbe helyezi?

Spóroljon a mosogatógéppel, Öko tippek!

Miben különböznek a mosogatógép szűrők?

Tények a mosogatógépről...

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Jún 24.