Lebuktatom a Black Fridayt

black fridayről

Lebuktatom a Black Fridayt, ami nálunk Fehér Péntek!

Legnépszerűbb háztartási készülékek a 2019-es Black Friday-en, a 2020 év sztárjai is! 

2019.11.22-én a Black Friday napján, - ami az onlineMárkaboltokban Fehér Péntek, hiszen tiszta lapokkal játszunk - négyszer annyian látogatták meg az oldalunkat, mint egy átlagos pénteken. Elmondhatom, hogy egy nagyon sűrű nap volt, melyet érdemes kielemezni. Ezt nem magamért, hanem Önért teszem. A célom, hogy írásaimmal segítsem a döntései meghozásában, amennyiben még bizonytalan.

Szeretném leszögezni, hogy ezek a háztartási gépek a 2020-as sőt a 2021-es év sztárjai is, így ha közülük választ, nem elvalt készülékei, hanem kortárs kíváló készülékei lesznek otthonában.

Itt az ideje, hogy lerántsam a leplet arról, hogy mire van szüksége a magyar vásárlónak.

Győztek a mosogatógépek a legtöbb eladott háztartási gépek között.

bosch mosogatőgép black friday

A Bosch SMV45GX02E beépíthető mosogatógép volt a legkapósabb :)
Ez a 12 terítékes, fantasztiksan gazdaságos mosogatógép a háziasszonyok álma, mert a karácsonyi vacsora után ők is koncentrálhatnak az ünnep hangulatára, nem a konyhába kell robotolniuk. Beépíthető, tehát bútorlap kell az elejére, így abszolút illeszkedik a konyhája dizájnjába. Szuper csendes és gazdaságos a működése, és sokféle programjával mindent tisztára varázsol, miközben vigyáz akár az üvegpoharakra is. Amennyiben a felesége arcán csodás mosolyt szeretne látni, ez a készülék garantáltan megteszi a hatást. Megnézem az összes mosogatógépet >>

Nagy sikere volt a szárítógépeknek. Ezen nem csodálkozom, hiszen óriási segítség és megelőzhetjük a penészesedést velük. A legtöbb háztartásban van kisállat, így sokan azért választják a szárítógépeket, hogy a ruházatot megszabadítsák a kutya, macska szőrtől.

Elsöprő többséggel választották a Bosch WTR85V00BY Hőszivattyús szárítógépet.

bosch szárítógép black friday

A 7 kg kapacitású sokoldalú készülék abszolút energiatakarékosan működtethető. Aki egyszer próbálta, az biztos beleszeret. Csendes és sokoldalú készülék, mely kondenzvíz tartályal és könnyű kezelhetőséggel bír. Megnézem a  Bosch WTR85V00BY Hőszivattyús szárítógépet.

Néhány tulajdonsága a Bosch WTR85V00BY Hőszivattyús szárítógépnek

  • EasyClean: A szárítógép szűrője egyszerűen tisztítható, így az A++ energiahatékonysági osztály fenntartása folyamatos.
  • AutoDry: gyengéd szárítás az Ön által kívánt szárítási fokig.
  • AntiVibration design: Rendkívül stabil és kényelmesen csendes a speciális rezgésvédelemnek köszönhetően.
  • LED kijelző: Könnyen használható, érintésvezérléssel és többek közt késleltetett indítással valamint maradékidő kijelzéssel.
  • Szenzitív szárítás: puha ruhák szárítás után az egyedi dobkialakításnak köszönhetően.

A másik legnépszerűbb szárítógép a Black Fridayen!

Amennyiben kicsit nagyobb kapacitásra vágyik, és öntisztító kondenzártorra vágyik, figyelmébe ajánlom a Bosch WTW876WBY hőszivattyús szárítógépet. Ez egy kicsit drágább készülék, de sokan választották a Black Friday-en és az azóta eltelt 1 évben is.

Fontosabb tulajdonságai a Bosch WTW876WBY hőszivattyús szárítógépnek..

  • SelfCleaning Condenser: Az automatikus kondenzátortisztítás magas szárítási teljesítményt garantál, folyamatosan alacsony A +++ energiafogyasztással.
  • AutoDry: gyengéd szárítás az Ön által kívánt szárítási fokig.
  • AntiVibration design: hihetetlen stabil és különösen csendes, hála a speciális rezgésvédelemnek.
  • DirectSelect kijelző: Különösen kényelmes működtetés az érintőkijelzővel és a vezérlőtárcsával a program egyszerű kiválasztásához.
  • Gyors szárítás: a hőszivattyúnak köszönhetően a teljes töltet szárítása akár 35 perccel hamarabb is elkészülhet.

Megnézem az össze szárítógépet a Bosch onlineMárkaboltokban >>>

Kedvenc mosógép a Black Fridayen 

black friday mosógép

A mosógépek közül egy 8 kg kapacitással bíró Bosch WAT24361BY elöltöltős mosógépet választották a legtöbben. Ez a mosógép az EcoSilence Drive™ technológiának köszönhetően, extrém energiahatékonysággal, csöndes működéssel valamint hosszú élettartammal készül a motor számára. Az ActiveWater™ Plusnak köszönhetően vizet, és így pénzt takarít meg Önnek, a fokozatmentes súlyautomatika révén. Kifejezetten gyengéd, ugyanakkor hatékony mosást eredményez, az egyedi dobkialakításnak köszönhetően. A nagyméretű LED kijelző könnyű kezelés, érintésvezérlés és extra kiegészítő funkcióknak ad lehetőséget.

Nézze meg a Bosch onlineMárkaboltban a Bosch WAT24361BY mosógépet >>>

Legnépszerűbb sütős és indukciós főzőlap

A Bosch magas minőségű sütőket és főzőlapokat gyárt, melyet a magyar háztartásokban felettébb szeretnek. A Bosch HBG633NS1 beépíthető sütő és a Bosch PUE645BB1E Indukciós főzőlap fej-fej mellett haladt a Black Fridayen.

Az eltelt 1 évben is népszerűek és mind kettőt előszeretettel választják vásárlóink.

A Bosch HBG633NS1 beépíthető sütő 10 funkcióval

bosch sütő black friday

Nagy tudású készülék, 4D hőlébefúvás lehetőségével, így akár 4 szinten egyszerre készíthet benne ételt. Megkönnyíti a sütő kivételét a teleszkópos sín a sütőben, és az öntisztító funkciója. Nagycsaládosok is kiváló választás, és azoknak is ajánlom, akik nagy vendégeskedéseket tartanak. Működése gazdaságos, melyet a gyorsfelfűtés funkció is biztosít.

Megnézem a Bosch HBG633NS1 beépíthető sütőt >>>

BUE645BB1E Indukciós főzőlap

bosch indukciós őzőlap black friday

Már bizonyított, hogy az indukciós főzőlap gazdaságos és gyors. Amennyiben Önnek nagy a családja imádni fogja, mert gyorsan óriási ebédeket, vacsorákat készíthet rajta. Amennyiben szeret főzni, akkor is tökéletes választás, hiszen rengeteg világhíres szakács az indukciós főzőlapot választja konyhájáva.

A Bosch PUE645BB1E Indukciós főzőlap nem hiába lett a Black Friday győztes 2019-ben, hiszen a főzőlap teljesítménye 17 fokozatban állítható. Szuper funkciója a PowerBoost, amely akár 50% nagyobb teljesítmény a gyorsabb melegítést tesz lehetővé. Tisztítása egyszerű és könnyű és igazán exkluzív kinézetével emeli a konyha kinézetét is.

Megvásárolom a Bosch PUE645BB1E Indukciós főzőlapot >>>

Végül, de nem utoljára legyen a takarításé a főszerep.

A Black Friday porszívó sztárja a Bosch BGC05AAA1 porzsák nélküli porszívó.

bosch porszívó black friday

Ez a lila szépség gyorsan és hatékonyan takarít. Nincs plusz költsége a porzsák vásárlásnak, hiszen porzsák nélküli kivitel. Teleszkópos szívócsöve és 9m hosszú kábelével az egész lakást egy konnektorból eléri.

Megismerem a Bosch BGC05AAA1 porzsák nélküli porszívót >>>

Remélem írásom hasznosnak találja, és megtalálja az Önnek ideális készüléket a Bosch onlineMárkaboltban, a Hivatalos Forgalmazónál.

Nézze meg a Bosch onlineMárkabolt kínálatát ide kattintva >>>

Tudjon meg, olvasson tovább:

Pénzügyileg legstabilabb cégek közé tartozik az onlineMárkabolt

Otthoni víztakarékosság, 9 egyszerű módszer mellyel spórolhat is!

Tényleg fontosabb a telefon, mint a háztartási készülékek?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Nov 12.