Pénzügyileg legstabilabb cégek tanúsítványát kaptuk

pénzügyileg stabil cég

Pénzügyileg legstabilabb cégek közé tartozik az onlineMárkaboltok

Bisdone AA besorolással büszkélkedhetünk

Az  onlineMárkaboltok.hu-t üzemeltetője az OnlineMárkaboltok Magyarország Kft.  a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike közé tartozik! A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Ez alapján került kiválasztásra az onlineMárkaboltok, mely a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

Hisszük, hogy ügyfeleink, partnereink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Ez bizonyíték arra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Bisnode AA besorolást kaptuk meg

Bisnode AA tanusítvány

Az onlineMárkaboltok a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

A megbízhatóság a webáruházaknál kiemelten fontos tényező a vásárlóknak, így most már nem csak az ország "Hivatalos Forgalmazója" címet viseljük büszkén, de a Bisnode AA besorolást is. Már több éve nyerjük el a Szerethető Munkahely díját, is mely bizonyítja azt, hogy stabil és közkedvelt munkahely és webáruház vagyunk, ahol öröm dolgozni, és vásárolni is.

pénzügyileg stabil cég

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén. 

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi  Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy az onlineMárkaboltok a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

A Forbes magazin is fontosnak tartja, hogy mindenki megismerje a Bisdone által tanúsított cégeket, így ők is közzé tették oldalaikon.

Forbes magazin onlinemarkaboltok.hu

Tudjon meg többet az onlineMárkaboltokról:

Ezek vagyunk mi! Videó az onlinemárkaboltokról

Miért kell a Hivatalos Forgalmazótól vásárolni?

Miért biztonságos nálunk vásárolni?

 

 

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Nov 02.