Ahol a tökéletes ízek születnek Gorenje

beépíthető sütő tippek

Ahol a tökéletes ízek születnek

Minden Gorenje sütő egy kis apró „csodagyár”. Bekapcsolásakor fizikai folyamatok ezrei játszódnak le a belsejében, melyekkel fenomenális ételeket készíthet.

Minden Gorenje sütő egy kicsi „csoda” gyár. Működése során fizikai folyamatok ezrei játszódnak le a kamrában, mind megfelelő ellenőrzés és tökéletes koordináció mellett, amelyek elvezetnek egészen a végeredményig – ami nem más, mint maga az ízletes étel. 
A sütés, pirítás/kérgesítés és párolás programok fizikai hátterének kialakításában éveken át ívelő céltudatos kutatások eredményei állnak: az a sok termékjellemző és funkció, amely egyedülálló főzési élményhez vezet.

Ezek a sütők segítőkész személyi asszisztensként
dolgoznak a kezünk alá, ügyelve a részletekre: egy innovatív sütőkamra forma, amely egyenletesen oszlatja
el a forró levegőt, egy folyamat értékelő-elemző egység, amely tökéletesre süti a húst, egy gőzsütő eszköz, amely
a megfelelő – és egy cseppel sem több vagy kevesebb – mennyiségű párát biztosítja a sütéshez. A lényeg:
számtalan érdekes és kivételesen felhasználóbarát beállítás közül választhatunk a sütés során.

HomeMade sütőkamra forma – A fatüzelésű kemencék minden erényével

homeMade sütő

A HomeMade sütők jellegzetesen lekerekített formája a Gorenje sütők egyik leghasznosabb jellemzője. Fejlesztését a hagyományos fatüzelésű kemencék inspirálták, hiszen azokban a forró levegő szabadon áramlik. Az eredmény így mindig tökéletes lesz: kívül ropogós belül lédús. A MultiFlow 360˚ rendszerrel kombinálva egyidejűleg akár 5 szinten is süthet.

Nézze meg a Gorenje onlineMárkabolt beépíhető sütő kínálatát >>>

MultiFlow 360˚ légkeverés

Ez a rendszer garantálja a forró levegő optimális áramlását a sütőben. A különleges sütőkamra formának és a hátfalon található ventilációs nyílásoknak köszönhetően a levegő egyenletesen áramlik a sütőben. Így Ön több szinten süthet egyszerre anélkül, hogy az illatok és az ízek keverednének egymással.

Automata programok – Válassza ki, nyomja meg és már kész is!

A 80 előre beprogramozott recept nagyon megkönnyíti a főzést. Önnek csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja az étel típusát, a tömegét és elindítja a sütési programot! Minden mást rábízhat, így kezdő háziasszonyoknak is ajánlom.

BigSpace nagyméretű sütőkamra – Több hely a többféle sütési lehetőség érdekében

A sütőkamra nagyobb befogadóképességgel rendelkezik, így a forró levegő szabadon áramolhat. Több szinten is süthet egyszerre és pl. az új Superior sorozathoz tartozó sütőkben a korábbi 3 helyett 5 tálca fér be egyszerre. Méretüket tekintve a standard sütőknél az XXL kategória 71 litertől van, a kompakt kivitelezésűek között pedig 53 liter űrtartalmú gépeket talál.

Automatikus pirítás

Az AutoRoast funkció nagyon forró hőfokra, 230°C-ra fűti fel a sütőt. Az ételt 30 percig süti, ezután fokozatosan csökkenti a hőmérsékletet. Ennek köszönhetően az étel felülete megpirul, kérgesedik, a végeredmény kívül ropogós belül puhára, porhanyósra sült hús.

Joghurt készítés - Egyszerűen és egészségesen

Immár joghurtot is készíthet egyszerűen és gyorsan a Gorenje sütőkben. Az automatikus hőmérséklet- és időbeállításnak hála mindössze 3 óra alatt kész a friss, házi joghurt!

Ultra hideg ajtó (UCD) – akkor érintheti meg a sütőajtót, amikor csak szeretné

A speciális, három vagy több üveglapból álló, hővisszaverő réteggel rendelkező sütőajtók sohasem forrósodnak fel, így maximálisan biztonságosak. További előnye, hogy a hő(energia) nem tud „kiszökni“, ezért a fogyasztása is optimálisabb lesz.

Nézze meg a Gorenje onlineMárkabolt beépíhető sütő kínálatát >>>

További előnyei a beépíthető sütőknek

Teleszkópos sütősínek – biztonságosabbá és könnyűvé teszik az ételekkel teli tálcák kezelését.

GentleClose lassú ajtózáródás – a sütőajtó lassan, elegánsan záródik be – a korábban megszokott csattanást el is fogjuk felejteni.

PerfectGrill funkció – dupla fűtőszál az egyenletesen ropogósra sült ételekért

SilverMatte – matt ezüst zománc, ultra ellenálló, ultra sima bevonat, amelyben az extrém magas hőmérséklet sem tesz kárt

Gyors előmelegítés – idő- és energiatakarékos megoldás

CataCean katalitikus öntisztítás – végre búcsút mondhat a sütősikálásnak!

A Gorenje beépíthető sütőkhöz kattintson ide!

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban, hívja beépíthető sütő szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Böngésszen a Gorenje onlineMárkabolt oldalán >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Legjobb Gorenje beépíthető sütőink 2020-ban

Gőzsütés, avagy a szelíd vitaminkezelés

Alapvető különbségek a sütők között…

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Jan 25.