Legjobb TEKA beépíthető sütők, vagy csodák?

teka beépíthető sütők legjobb

Legjobb TEKA beépíthető sütők, vagy csodák?

Meg kell ismernie a TEKA beépíthető sütőit, mert vannak olyan jók, vagy talán még jobbak, mint a konkurenciák által gyártottak.

 Sajnos még mindig sokan gondolják, hogy ha TEKA, akkor csaptelep. Pedig a TEKA már 90 éves tapasztalattal bír a sütők terén is, és tényleg 21. századba illő és tartós készülékei vannak.

Dönthet úgy, hogy nem ismeri meg őket, pedig csúcstechnológiás konyhákat lehet a TEKA készülékkel alkotni, és szuper funkcióik mellett a dizájnt is meg kell említenem.

Mint Magyarország "Hivatalos Forgalmazója", bátran kijelenthetem, hogy az alábbi TEKA beépíthető sütőket nagyon szeretik és elégedettek velük vásárlóink.

Ismerje meg a TEKA beépíthető sütőket!

 

3.helyezett

Teka HSB 635P SS INOX Sütő 8 funkcióval

Ebben a készülékben a személyes kedvencem a tisztító funkció. Priolitikus tisztítás funkció magas hőmérsékleten égeti le a szennyeződést a sütőbelsőről, úgy hogy csak hamu marad utána. Sőt, kisebb szennyeződés esetén használhatja a Hydroclean funkciót, mely egy vizes tisztítás, és leoldja a belső falakról a szennyeződést. Ezekkel a funkcióval teljesen megszabadul a sütő sikálásától.

A hagyományos sütési funkción kívül van benne légkeverés, grill, és légkeveréses grill is. Süthet benne több szinten egyszerre, és a pizza funkcióval tökéletes íz élményben lehet része.

Nézze meg ezt a fekete sokrétű sütőt >>>

 

2. helyezett

Egyéniségeknek, akik egyedire vágynak, tökéletes ez a modern topázbézs színű beépíthető csoda. Teleszkópos sütősínnel készült a könnyed használatért, és biztonságos használni a hűtőventillátornak és többrétegű ajtónak köszönhetően. „A” energia osztálya gazdaságossá teszi a használatát. Alsó felső hagyományos sütő funkciókon túl van benne grill funkció és kiolvasztás is. A légkeverés funkció előnyeit is élvezheti, aki ezt a beépített sütőt választja. Tisztántartása egyszerű, mert Crystal Clean bevonttal készült.

Tudjon meg többet a TEKA HR 550 TBP sütőről >>>

 

1.helyezett

A TEKA HLB 840P SS Inox beépíthető sütő lett az első helyezett, mely a TEKA sütők közül a legnépszerűbb. 12 funkcióra képes ez a szépséges készülék. Minden mi szem szájnak ingere, elkészíthető benne, hiszen 70 literes sütőtere egy nagy családnak is elegendő teret biztosít! Alsó-felső hagyományos sütés, kis és nagy felületű grill, akár légkeveréssel, illetve légkeveréses sütési mód. Turbó sütés ami több szinten tud egyszerre sütni, pizza és kiolvasztás funkció. Természetesen két féle tisztító funkció. A kisebb szennyeződésekre Hydroclean, a nagyobbakra pirolitikus tisztítás. Időzítővel beállíthatja a sütési időt és lekapcsol magától a készülék, így nem tud semmit sem odaégetni. A biztonságért gyermekzár és többrétegű ajtó üvegezés felel ezen felül az ajtó kézi blokkolására is van lehetőség. Kár lenne, ha ezt a készüléket nem ismerné meg.

Ismerje meg a TEKA HLB 840P SS beépíthető sütőt >>>

 

Ezek is érdekelhetik: 

Könnyű Útmutató a 13 + 1 sütőszimbólumhoz és funkciókhoz

Karácsonyi sütik a világból!

16 tény amiért a régi sütője helyett érdeklődés modern sütőt választani

Boldogság kulcsa

Őszintén egy beépíthető sütő rejtelmeiről

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Ápr 24.