4 ajtós hűtőszekrény, vagyis francia ajtós hűtők a Boschtól

bosch 4 ajtós hűtőről minden

Hogy a hűtőben mindig legyen elegendő hely...

Ismerje meg ezeket a korszerű s mutatós kombinált hűtőszekrényeket

Az új hűtőszekrény kiválasztásánál, fontos a család mérete, a rendelkezésre álló konyhaterület és az életmódja is. A nagy francia ajtós hűtőszekrények alkalmasak nagy családosoknak, és azoknak is, akik ritkán vásárolnak sokat. A 4 ajtós hűtőszekrényeknek stílusosak, elegánsak és praktikus a helyigényük.

Francia ajtós hűtőszekrény

A francia ajtós hűtőszekrény felső részén, tágas friss élelmiszerek tárolására alkalmas normál hűtőtér található, melyet két egymás melletti ajtó oszt ketté. Az alsó részen egy-két fagyasztófiók, vagy több fagyasztórekesz kap helyet. A két szemben levő ajtó előnye, hogy kisebb helyet foglal el a térből kinyitáskor, mintha egy ajtóval lenne megoldva, hiszen keskenyebbek az ajtók.

Tárolás

A franciaajtós hűtőszekrények általában szélesebb polcokkal és nagyobb ajtótárolókkal rendelkeznek, mint a hagyományos készülékek. Ez nagy helyet biztosít tárolásnak, és lehetővé teszi, hogy Ön rengeteg élelmiszert hűtsön le. Előnye a nagy helynek, hogy nem kell folyamatosan átrendeznie a tárolóedényeket vagy a kancsókat az ételek rendszerezéséhez, mivel bőséges hely áll rendelkezésre minden szokásos élelmiszer tárolásához. A nagy térnek köszönhetően pedig a hűtőrekeszben szélesebb tárolók, élelmiszerek is elférnek, például partitálak és pizzásdobozok.

Energiahatékonyság

A másik előnye, hogy energiahatékonyabb, hiszen egy ajtó nyitásakor csak a fél készülékből tud távozni a hideg levegő, így a másik fele, a zárt ajtó mögött biztonságban van a meleg levegőtől.

Fagyasztó

Fontos előny fagyasztónál, hogy nagy tárhelye van. Vannak készülékek XXL rekeszekkel, illetve több modellben fiókos fagyasztó rész található. A mély fiókókban több élelmiszer elfér, mint a hagyományos alul- vagy felültöltős hűtőszekrényekben.

A legtöbb franciaajtós hűtőszekrény prémium minőségű készülék, és ennek eredményeként kiváló hűtőrendszereket és innovatív technológiákat kínálnak, amelyek biztosítják a tárgyak tökéletes megőrzését.

Nézze meg néhány Bosch 4 ajtós hűtőszekrény összehasonlítását, az alábbi képen?

4 ajtós hűtő összehasonlítás

Jelenleg a Bosch KFN96VPEA készülék nincs a Bosch onlineMárkaboltban, de érdemes rákeresnie, hátha azóta bekerült a sortimentbe. Kattintson ide a Bosch több ajtós modellek megtekintéséért.

Bosch KFN96APEA 4 ajtós hűtőszekrény >>>

Bosch KFF96PIEP Többajtós alulfagyasztós hűtőkészülék >>>

Tudjon meg többet a hűtőszekrényekről, olvasson tovább:

STOP az élelmiszerpazarlásnak, Bosch hűtőszekrénnyel!

Nagy hűtőszerkényre vágyik? Ismerje meg a Bosch XXL készülékeit!

A legújabb trend a francia ajtós hűtőszekrény

Nézze meg a tartalomjegyzékben a hűtőszekrényekről szóló cikkeket >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Máj 05.