2019 TOP Gorenje tűzhelyek

top tűzhely 2019

2019 TOP Gorenje tűzhelyek

Kombinált tűzhelyet keres?

 

Ahhoz hogy megállapítsa Önnek melyik a tökéletes tűzhely, gondolja végig, hogy mekkora főzőlapra van szüksége ahhoz, hogy kényelmesen elférjenek az edényei főzés közben.

Gáz, vagy elektromos főzőlapot szeretne? Az írásom alján találhatja, a Hogyan válasszunk főzőlapot? című cikket, ahol bővebben olvashat erről.

TIPP: Fontos, hogy a gázfőzőlap rész rendelkezzen termoelektromos biztosítással, ha véletlenül elaludna a láng, akkor automatikusan lekapcsoljon a gázáramlás, így biztonságos lesz a főzés.

Az elektromos sütők hőfokát sokkal pontosabban be tudja állítani mint egy gázüzeműét, így szebb süteményeket tud készíteni, azonban oda kell figyelni az energia besorolásra, hogy áramszámlája ne nőjön drasztikusan.
Fontos a sütő választásnál a méret , hiszen a 48 literestől kezdve akár a 73 literesig találhatóak készülékek.

TIPP: A modern elektromos sütő választásnál, használja ki a modern technológiákat, mint légkeverés, egyszerre több szinten való sütés, grillezés és turbó grillezés, pirítás, párolás stb. Személy szerint az időzítést nagyon ajánlom a figyelmébe, mert akkor a sütő lekapcsol magától, így biztos tökéletes lesz minden étel, sütemény.

A TOP listán a 3. helyezett egy gáztűzhely.

A klasszikus gázfőző és gázsütő napjainkban is keresett. Gazdaságos működtetése és gyorsasága miatt. A Gorenje G5113WJ Gáz tűzhely letisztult fehér kinézete vonzó, és többféle gázégője ideális akár teafőzésről, vagy egy komplett vasárnapi ebédről van szó. Különlegessége a HomeMade sütő kialakítás, melyet a fatüzelésű kemencék inspiráltak, így a régi ízek is elővarázsolhatóak benne.

Ismerje meg a Gorenje G5113WJ Gáz tűzhelyet >>>

A TOP lista 2. helyezése Gáz főzőlappal és elektromos sütővel kombinált tűzhely

A Gorenje ChefBurner gázégőkkel szerelt főzőlapon biztonsággal főzhet. Elektromos szikragyújtással készült, így nincs szükség gyufára, tűzgyújtó eszközökre.
IconLed kijelzőjén láthatja a hátralévő időt, hiszen a HomeMade sütő időzíthető. Állítsa be mikor kapcsoljon be és mikor ki a készülék, így akár a tökéletesre sült hús illatára érkezhet haza. 70 literes kapacitása nagycsaládosokat is kiszolgál és rengeteg sütési funkciója igazi változatosságot hoz a konyhába. Lehetősége van infra grill funkcióra, több szinten való egyszeri sütésre, vagy légkeveréses módra, esetleg melegen tartásra.

AquaClean öntisztító funkciójával elfelejtheti a sütőbelső súrolását.

Válassza a Gorenje K5352WH kombinált tűzhelyet >>>

A Gorenje TOP kombinált tűzhely 1. helyezett

Ismerje meg az üvegkerámia főzőlap és multifunkcionális elektromos sütővel bíró Gorenje EC5341SG kombinált tűzhelyet. Inox dekoratív kinézete feldobja konyháját.

A szabadonálló komplett tűzhely ,,A" energia besorolása gazdaságos működést biztosít. A Hi-Light főző zónák gyorsabbak, mint a hagyományos főzési mezők. Maradékhő kijelzéssel bír, így lekapcsolás után is melegen tarthatja az ételt. XXL-es, 70 literes sütőtere óriási vendégségekhez is ideális. A multifunkcionális sütő rendelkezik a hagyományos alsó-, felső sütésen kívül, légkeveréssel, grill funkcióval, kiolvasztással, edénymelegítéssel is. Fontos, hogy HomeMade kialakításával csodálatos ízeket hozhat létre. Tisztítása egyszerű, hiszen AquaClean öntisztító funkcióval bír. A sütő időzíthető, így amikor szeretné a sütő kikapcsol, ezzel biztosíthatja, hogy ne égjen meg az étel.

A készülékről videónk is készült, melyet nézzen meg, ide kattintva >>>

 

Ezek is érdekelhetik a háztartási gépekről:

Hogyan válasszunk főzőlapot?

Kerülje ezeket a hibákat a háztartási gépek vásárlásakor

Kombinált tűzhely is modern és menő!

Kombinált tűzhely extra funkciók (2.rész)

Szabadon álló vagy beépített sütőt válasszak?

Egy háziasszony álom ajándéklistája

Mosó-szárítógépek előnyei és hátrányai

Melyek a Side-by-side hűtők előnyei és hátrányai?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Szept 05.