Hivatalos ÁFA visszatérítés onlinePénztárcájába

Válasszon készleten (raktáron) lévő termékeinkből és a megrendelése értékének 21,26%-át ami az ÁFA-val megegyező összeg, beletesszük saját onlinePénztárcájába*, melyet a "Köszönöm megrendelését" oldalon tud átvenni és következő vásárlásainál már fel is használhat! Fizessen ingyen az online Márkaboltokkal együtt már több mint 270 webáruházban!

Minden termékünk mellé:

  • 7 ÉV JÓTÁLLÁSSAL biztosítson magának 7 év gondtalanságot.

  • 130 nap visszavásárlási garanciát kap bontatlan készülékéhez!

  • Ingyen szállítunk, saját kollégáinkkal, saját autóval órapontosan, egész Magyarország területén.
    Ismerje meg bővebben szállítási módjainkat >>>

  • Ingyen elszállítjuk a régi (akár működésképtelen) háztartási készülékét, amennyiben Ön arra igényt tart és ezt  előre jelzi, a törvényi kötelezettségünknek megfelelően.

  • Ajándékba kap próbaindítást. Szállító kollégáink elindítják a szabadonálló készülékeket, amennyiben erre van a helyszínen lehetőség. Így Ön meggyőződhet arról, hogy a készülék üzemképes.

 

Válasszon Főzőlapot és hozzá még két háztartási gépet, és megajándékozzuk egy szuper grill serpenyővel! Bővebb információért kattintson ide!

Beépíthető készülékekhez használja az otthonfelújítási állami támogatást. Bővebben ide kattintva olvashat róla!

Csak rendelnie kell és mi mindent elvégzünk Ön helyett! 

 

Az akció időtartama: 2021.08.28. 23:59-ig.

* a jótállás, próbaindítás és az onlinepénztárca feltételeiről tájékozódjon weboldalunkon, Ászf-ben, vagy a visszaigazolás alkalmával kérdezzen szakértő munkatársainktól.

   
Vásárlónk 99.9%-a, ajánlaná ismerősének az Online Márkaboltot felméréseink, vásárlóink véleménye alapján.László Brigitta véleménye: „Rendelés felvételnél udvarias pontos gyors ügyintézés. A márkabolt garancia a valódi, eredeti minőségre."

 

Válassza a Hivatalos Forgalmazót, és biztosan nem csalódik. Célunk, hogy a velünk való együttműködés harmonikus legyen, és gondtalanul sóhajtson fel a vásárlás végén.

Böngésszen a készülékeink között kedvére az oldal tetején található menüsor segítségével!

 

 

 

 


 

Köszönjük 169211 vásárlónk bizalmát

OnlineMárkaboltok logó

© 1997-2021. Minden jog fenntartva

Online Márkaboltok