Hivatalos Áfa visszatérítés Szerda

Válassza a Hivatalos Forgalmazót, és biztosan nem csalódik. Célunk, hogy a velünk való együttműködés harmonikus legyen, és gondtalanul sóhajtson fel a vásárlás végén.

Vásárlása mellé ajándékba kap egy 40.000 Ft értékű élményutalványt melyet 2023.12.31-ig használhat fel a Zalakarosi Aphrodité hotelben!

Csomagajánlatunk:

  • Megajándékozzuk vásárlása összegének 21,26%-val, ami az ÁFA-val megegyező összeg, beletesszük saját onlinePénztárcájába*, melyet a "Köszönöm megrendelését" oldalon tud átvenni és következő vásárlásainál már fel is használhat, Fizessen Ingyen az online Márkaboltokkal együtt már több mint 430 webáruházban!
  • Lehetősége van 5 ÉV JÓTÁLLÁSSAL, élvezni a 5 év gondtalanságot!
  • 150 nap visszavásárlási garanciát kap bontatlan készülékéhez!
  • Komfor szállításunk ma ingyenes korlátlanul minden terméknél, amelyet saját kollégáinkkal, saját autóval órapontosan, egész Magyarország területén szállítjuk ki.  Ismerje meg a kényelme érdekében a Prémium szállításunkat, kedvező díjért. Ismerje meg bővebben szállítási módjainkat >>>    
  • Ingyen elszállítjuk a régi (akár működésképtelen) háztartási készülékét, amennyiben Ön arra igényt tart és ezt  előre jelzi, a törvényi kötelezettségünknek megfelelően.
  • Élményutalványról bővebben itt olvashat >>>

Csak rendelnie kell és mi mindent elvégzünk Ön helyett! 

Tudja mennyibe kerül egy nagy háztartási gép házhoz szállítása másik webáruházakban? 

Nézze meg tájékoztató jellegű táblázatunkat! (2023.01.05.-i adatok) 

Házhoz szállítás költsége 

(néhány terméknél eltérhet)

emag

alza.hu

Média Markt

Euronics

online-  Márkaboltok

6990

 Ft.-

4990

 Ft.-

7999

 Ft.-

7990

 Ft.-

0 Ft.-

Vásárlónk 99.9%-a, ajánlaná ismerősének az onlineMárkaboltot felméréseink, vásárlóink véleménye alapján.
Egy kedves vásárlónk véleménye: „Teljeskörű tájékoztatás, bemutató videók sokat segítenek a termékek kiválasztásában, nekem nagyon hasznosak voltak. Figyelmes, precíz pontos kommunikáció és ügyintézés, le a kalappal a teljes csapat előtt. Köszönjük a megbízható és hozzáértő hozzáállást."

Az ajánlat időtartama: 2023.01.25. 23:59-ig érvényes.

* a jótállás és az onlinePénztárca feltételeiről tájékozódjon weboldalunkon, Ászf-ben, vagy a visszaigazolás alkalmával kérdezzen szakértő munkatársainktól. 

Lehetősége van ajándékkártyával meglepni szeretteit!! 

onlinemárkaboltok ajándékkártya

Az onlineMárkaboltok ajándékkártyájával, biztosan örömet okoz, hiszen egy rég vágyott és életkönnyítő háztartási készülékkel lepheti meg általa szerettét! Így garantált a boldogság! (többféle összegben vásárolható) KATTINTSON IDE bővebb információért >>>

Böngésszen a készülékeink között kedvére az oldal tetején lévő menüsor segítségével, vagy ide kattintva!