Hivatalos Áfa visszatérítés Szerda

GARANTÁLT INGYEN KOMFORT SZÁLLTÁS A BENZINÁRSTOP VÉGÉIG.

Sőt, megajándékozzuk egy visszautasíthatatlan ajánlattal a vásárlását! Most minden háztartási készülékünk mellé egy 40.000 Ft értékű élményutalványt adunk ajándékba a zalakarosi Aphrodité Hotelben!

Csomagajánlatunk:

  • Megajándékozzuk vásárlása összegének 21,26%-val, ami az ÁFA-val megegyező összeg, beletesszük saját onlinePénztárcájába*, melyet a "Köszönöm megrendelését" oldalon tud átvenni és következő vásárlásainál már fel is használhat, Fizessen Ingyen az online Márkaboltokkal együtt már több mint 320 webáruházban!
  • Lehetősége van 7 ÉV JÓTÁLLÁSSAL, élvezni a 7 év gondtalanságot!
  • 140 nap visszavásárlási garanciát kap bontatlan készülékéhez!
  • Komfor szállításunk ma ingyenes, amelynél saját kollégáinkkal, saját autóval órapontosan, egész Magyarország területén. Ismerje meg a kényelme érdekében a Prémium szállításunkat, kedvező díjért. Ismerje meg bővebben szállítási módjainkat >>>    
  • Ingyen elszállítjuk a régi (akár működésképtelen) háztartási készülékét, amennyiben Ön arra igényt tart és ezt  előre jelzi, a törvényi kötelezettségünknek megfelelően.
  • Beépíthető készülékekhez használja az otthonfelújítási (lakásfelújítási) vissza nem térítendő állami támogatást. Bővebbe ide kattintva olvashat róla!

Csak rendelnie kell és mi mindent elvégzünk Ön helyett! 

Az akció időtartama: 2022.06.08. 23:59-ig.

A benzinárstop jelenleg 2022.07.01.-ig van érvényben, így Komfort ingyen szállítás ajánlatunknak is ez az érvényessége.

* a jótállás és az onlinepénztárca feltételeiről tájékozódjon weboldalunkon, Ászf-ben, vagy a visszaigazolás alkalmával kérdezzen szakértő munkatársainktól.

Válassza "A Hivatalos Forgalmazót", és biztosan nem csalódik. Célunk, hogy a velünk való együttműködés harmonikus legyen, és gondtalanul sóhajtson fel a vásárlás végén.

Vásárlónk 99.9%-a, ajánlaná ismerősének az Online Márkaboltot felméréseink, vásárlóink véleménye alapján.
László Brigitta véleménye: „Rendelés felvételnél udvarias pontos gyors ügyintézés. A márkabolt garancia a valódi, eredeti minőségre."

Ön is kapott már felesleges ajándékokat?
Még egy felesleges vasaló...., vagy olyan készülék melyet soha nem használ? Előzze meg a "rossz" ajándékokat, és súgja meg általunk kedvesének, hogy mire vágyik!

Igazán, izgalmas egyedi és vicces megoldást adunk az Ön kezébe, mellyel természetesen nem kötelező élnie. Ha szereti a szórakozást és akkor éljen az onlineMárkaboltok üzenetküldőjével, és súgjon diszkréten szerettének!

Kattintson ide és súgjon kedvesének!

Böngésszen a készülékeink között kedvére az oldal tetején található menüsor segítségével, vagy kattintson ide!