Hivatalos ÁFA visszatérítés Hétfő

Válassza a Hivatalos Forgalmazót, és biztosan nem csalódik. Célunk, hogy a velünk való együttműködés harmonikus legyen, és gondtalanul sóhajtson fel a vásárlás végén.

Csomagajánlatunk:

  • Megrendelése értékének 21,26%-át, ami az ÁFA-val megegyező összeg, beletesszük saját onlinePénztárcájába*, melyet a "Köszönöm megrendelését" oldalon tud átvenni és következő vásárlásainál már fel is használhat, Fizessen ingyen az online Márkaboltokkal együtt már több, mint 380 webáruházban!
  • 5 ÉV JÓTÁLLÁSSAL biztosítson magának 5 év gondtalanságot.
  • 130 nap visszavásárlási garanciát kap bontatlan készülékéhez!
  • Komfort szállításunk most INGYENES, mely órapontos szállítás, saját kollégáinkkal, saját autóval, egész Magyarország területén. Nézze meg kényelme érdekében a többi szállítási módjainkat is. Ismerje meg bővebben szállítási módjainkat >>>
  • Ingyen elszállítjuk a régi (akár működésképtelen) háztartási készülékét, amennyiben Ön arra igényt tart és ezt előre jelzi, a törvényi kötelezettségünknek megfelelően.
  • Beépíthető készülékekhez használja az otthonfelújítási állami támogatást. Bővebben ide kattintva olvashat róla!

Csak rendelnie kell és mi mindent elvégzünk Ön helyett!

Az akció időtartama: 2022.09.26. 23:59-ig.

* a jótállás és az onlinepénztárca feltételeiről tájékozódjon weboldalunkon, Ászf-ben, vagy a visszaigazolás alkalmával kérdezzen szakértő munkatársainktól.

Vásárlónk 99.9%-a, ajánlaná ismerősének az Online Márkaboltot felméréseink, vásárlóink véleménye alapján.László Brigitta véleménye: „Rendelés felvételnél udvarias pontos gyors ügyintézés. A márkabolt garancia a valódi, eredeti minőségre."

Ön is kapott már felesleges ajándékokat?
Még egy felesleges vasaló...., vagy olyan készülék melyet soha nem használ? Előzze meg a "rossz" ajándékokat, és súgja meg általunk kedvesének, hogy mire vágyik!

Igazán, izgalmas egyedi és vicces megoldást adunk az Ön kezébe, mellyel természetesen nem kötelező élnie. Ha szereti a szórakozást és akkor éljen az onlineMárkaboltok üzenetküldőjével, és súgjon diszkréten szerettének!

Kattintson ide és súgjon kedvesének!

Válogasson Termékeink között ide kattintva >>>