Termék elérhetősége
Típus
Szín
Energiaosztály
Evőeszköztartó típusa
Integrálhatóság
Maradék idő kijelzés
Méretkategória (Szélesség) (cm)
Szélesség
Okos készülék
Zajszint
Teríték
Automatikus ajtónyitás

Bosch Összes mosogatógép

A Bosch mosogatógépei nem csupán készülékek, hanem minden napokban segítőtársak, melyek kiváló minőségüket és okos tervezésüket ötvözik.


Az edények, üvegáruk és egyéb konyhai eszközök minden alkalommal makulátlanul tiszták lesznek, miközben az energiatakarékos működés és a különösen csendes üzem biztosítja a maximális kényelmet.


A PerfectDry technológia további biztosítékot nyújt a tökéletes eredményre, optimális áram- és vízfelhasználással. A Bosch onlineMárkaboltban jelenleg több mint 60 kiváló mosogatógép közül válogathat, melyek mindegyike a német minőség és a magyar garancia jegyében készült.

A termékek alatt, további hasznos tippek várják, tekerjen lejjebb és válogasson!

67 találat

Most +5 év HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁVAL  vásárolhatja meg őket, hiszen hisszük, hogy a prémium minőségű termékek minden magyar családnak megérdemlik a legjobbat.


Ingyenes szállításunk és a régi gép ingyenes elszállítása garantálja, hogy Önnek csak a kényelmes és gördülékeny vásárlás élménye maradjon. Szakképzett csapatunk pedig a helyszínen beüzemeli a készülékeket, és próbaindítást is kérhet, hogy biztos legyen a tökéletes működésről. Ha kérdése merül fel, az országos szervizhálózat készen áll a segítségre. És ha tanácsra van szüksége a megfelelő modell kiválasztásához, szakértői tanácsadásunkkal már a döntésében is segítünk. Ne habozzon, hívjon minket, és fedezze fel a Bosch mosogatógépek teljesítményét és kényelmét!

Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
1
3
3
4
vásárlónk bizalmát