Termék elérhetősége
Energiaosztály
Gyerekzár
Digitális kijelző
Centrifuga fordulatszám
Mosási zajszint
Mosási töltetsúly

5 év gyártói garancia Whirlpool mosógépek univerzális motorjára

Vásároljon promócióban résztvevő hagyományos motorral rendelkező Whirlpool mosógépet, a vásárlás napjától számított 5 év kiterjesztett idejű és korlátozott gyártói garanciát kap a motorra.

Figyelem a garancia csak abban az esetben érvényes, ha a vásárlást követő 1 éven belül regisztrálja a Whirlpool oldalán  a készüléket.

Kattintson ide a regisztrációért >>>

Ajánlat érvényes:2015. január 01-től visszavonásig

A Whirlpool Magyarország Kft. által, a jelen Promóció keretében, a jogszabály alapján kötelező jótállási időn felül vállalt, speciális feltételekhez kötött, kiterjesztett idejű gyártói jótállás kizárólag a megvásárolt készülék fentiek szerint, szabályszerűen történő regisztrációja esetén válik érvényessé, és kizárólag a motorra, mint főalkatrészre vonatkozik, ugyanakkor nem mentesíti a vásárlót a motorhoz kapcsolódó jótállási kötelezettség teljesítése során felmerülő kiszállás és munka díjának valamint egyéb költségeknek a megfizetése alól. A motor esetleges cseréje esetén a „Whirlpool kiterjesztett idejű és korlátozott gyártói jótállás” ideje nem indul újra. A motor meghibásodásán kívül a készülék minden egyéb alkatrészének a meghibásodása esetén – beleértve a főbb alkatrészeket is – a készülékhez tartozó Jótállási Jegyen rögzített és a www.whirlpool.hu weblapon közzétett mindenkori általános jótállási és szavatossági feltételek érvényesek.

 

 

4 találat
OnlineMárkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
2
8
8
8
vásárlónk bizalmát