Termék elérhetősége
Típus
Szín
Energiaosztály
Gyerekzár
Centrifuga fordulatszám
Mosási zajszint
Mosási töltetsúly
Szélesség
Automata mosószer adagolás
Gőzfunkció

20 év gyártói garancia Whirlpool mosógépek DirectDrive motorjára

Válogasson a promócióban szereplő Whirlpool mosógépekre és a vásárlás napjától számított 20 év kiterjesztett idejű és korlátozott gyártói garancia vonatkozik a motorra.

A promócióban szereplő készülékek DirectDrive motorral készülnek.

Figyelem a kiterjesztett garancia akkor érvényes, ha a a vásárlást követő 1 éven belül regisztrálja a termékét a Whirlpool oldalán!

Kattintson ide a regisztrációért >>>

Az ajánlat érvényes: 2019. január 1. után vásárolt promócióban résztvevő  Whirlpool készülékekre.

A Whirlpool Magyarország Kft. által, a jelen Promóció keretében, a jogszabály alapján kötelező jótállási időn felül vállalt, speciális feltételekhez kötött, kiterjesztett idejű gyártói jótállás kizárólag a megvásárolt készülék fentiek szerint, szabályszerűen történő regisztrációja esetén válik érvényessé, és kizárólag a motorra, mint főalkatrészre vonatkozik, ugyanakkor nem mentesíti a vásárlót a motorhoz kapcsolódó jótállási kötelezettség teljesítése során felmerülő kiszállás és munka díjának valamint egyéb költségeknek a megfizetése alól. A motor esetleges cseréje esetén a „Whirlpool kiterjesztett idejű és korlátozott gyártói jótállás” ideje nem indul újra. A motor meghibásodásán kívül a készülék minden egyéb alkatrészének a meghibásodása esetén – beleértve a főbb alkatrészeket is – a készülékhez tartozó Jótállási Jegyen rögzített és a www.whirlpool.hu weblapon közzétett mindenkori általános jótállási és szavatossági feltételek érvényesek.

9 találat
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
1
3
3
2
vásárlónk bizalmát